Cautare

161 de rezultate pentru "oscar edelstein" (7.42 secunde)
Cu privire la faptul ca va fi inlaturat din functie chiar de catre un subordonat, Oscar Benes (foto), actualul director executiv al Casei de Pensii Constanta, a declarat, pentru cotidianul “Replica”, faptul ca “nici Barack Obama nu era cunoscut de catre americani, inainte de a deveni presedintele SUA”, facand referire la faptul ca viitoarea sefa a institutiei nu s-a bucurat de notorietate pana in prezent.
Nici seful Casei Judetene de Pensii (CJP) Constanta, Oscar Benes, nu a scapat de valul inlocuirilor: ... imi incetez activitatea, eu, director executiv Oscar Benes, conform prevederilor articolelor 97,98 Legea 144 ca urmare a cererii subsemnatului privind acordarea pensiei", a spus Benes.
Oscar Tabarez, selectionerul sud-americanilor, a adus la Bucuresti tot ce avea mai bun. ... Selectioner Oscar Tabarez. Reverve: M. Silva, Fucile, Coates, A.
Va iubesc pe toti Postul national de televiziune din Africa de Sud a publicat un video emotionant in memoria Reevei Steenkamp, impuscata mortal de atletul cu proteze la ambele picioare Oscar Pistorius.
Google prezice castigatorii premiilor Oscar. ... Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat o pagina ce foloseste trendul cautarilor pe internet, pentru a afla care vor fi marii castigatori la Oscar, potrivit newscientist.com.
In plus, detine un Oscar pentru rolul din Monster‘s Ball si este prima actrita de culoare cu premiul Oscar pentru rol principal.
O afacere regala (A Royal Affair) - sambata, 27 iulie, ora 21:30 - Nominalizat la Oscar si Globul de Aur, premiat cu Oscarul European si cu Premiul Cesar, filmul lui Nikolaj Arcel este povestea adevarata a unui om obisnuit care castiga inima reginei si porneste o revolutie.
O afacere regala (A Royal Affair) - marti, 20 August, ora 21:00 - Nominalizat la Oscar si Globul de Aur, premiat cu Oscarul European si cu Premiul Cesar, filmul lui Nikolaj Arcel este povestea adevarata a unui om obisnuit care castiga inima reginei si porneste o revolutie.
Actorul irlandez de 36 de ani face orice-i sta in putinta s-o cucereasca pe negresa de 31 de ani, castigatoarea unui premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Nu-i de mirare ca acesta s-a dus la Oscar de manuta cu mama Adele!
Filmul este unul dintre putinele finanțate prin crowdfunding nominalizate la Oscar. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=upWl4Wk7U3U De cronici extrem de favorabile s-a bucurat și un alt film din competiție, Neighbouring Sounds / O Som ao Redor, drama braziliană
Misiune in spatiu/ Gravity", recompensat cu sapte premii Oscar, inclusiv unul pentru regizorul Alfonso Cuaron. ... Actrita americana, premiata cu Oscar in 2010 pentru rolul din drama "Povestea unui campion/ The Blind Side", a ocupat in topul de anul trecut pozitia a saptea.
comedie Premiera in Romania 25.11.2016 Bad Santa 2 marcheaza revenirea pe marile ecrane a castigatorului Premiului Oscar Billy Bob Thornton in postura de anti-erou preferat al Americii si il interpreteaza din nou pe Willie Soke.
Castigatorul Premiului Oscar pentru rolul sau din Dallas Buyers Club, Matthew McConaughey a revenit de curand pe marile ecrane, intr-o noua interpretare de exceptie, de aceasta data in filmul Goana dupa aur, cu titlul original Gold.
sau Chico & Rita, nominalizat la Oscar si desemnat cel mai bun film de animatie de catre Academia Europeana de Film in 2011. ... Anim'est e singurul festival din Romania care propune filmul ce a obtinut Trofeul festivalului pe lista filmelor selectate pentru Premiile Oscar, la sectiunea scurtmetraj de animatie.
Laureatul Oscar a fost prezent marti seara la Cinema City Cotroceni, alaturi de Alexandra Dinu, protagonista rolului feminin, pentru a asista la prima proiectie a filmului ce va rula in cinematografele din Romania incepand din 5 ianuarie 2018.
Scenariul le apartine laureatului cu Oscar, Ted Tally (The Silence of the Lambs), alaturi de Peter Craig (The Hunger Games: ... Kosove ssi Broderick Johnson (The Blind Side), de la casa de producție Alcon, nominalizati la Oscar, alaturi de Chad Oman, Mike Stenson, Ellen H.
22.03.2019 Dupa ce a provocat un soc in cultura contemporana si a schimbat regulile genului horror cu debutul sau regizoral, Fugi!, un film provocator si cu constiiința sociala, vizionarul Jordan Peele, castigator al premiului Oscar, revine cu un alt cosmar original scris, regizat si produs de el.
Premiul este oferit de Institutul Cultural Roman, iar odata cu aceasta distinctie, scurtmetrajul lansat anul acesta la Sundance se va inscrie automat pe lista lunga de nominalizari la premiul Oscar, votata de membrii Academiei Americane de Film.
Michael Douglas, de doua ori castigator al premiului Oscar, a dezvaluit in 2010 ca are cancer si se trateaza prin chimioterapie si radioterapie.
- Chiar daca era schimbarea turei, controlul a stopat orice miscare de patrulare in interiorul zonei si a trimis o echipa pentru perimetrul exterior, numit patrula Oscar, pentru a investiga ce se petrece. O alta patrula, cu un membru senior, a decis sa ajute patrula Oscar in cadrul anchetei.
google-analytics.com