Cautare

161 de rezultate pentru "oscar edelstein" (2.72 secunde)
Sean Penn a amenintat ca isi va distruge toate statuetele Oscar, daca nu i se va permite pesedintelui ucrainean sa tina un discurs in cadrul galei.
In editia din 2 aprilie a emisiunii Politia Modei de la Antena Stars, Iulia Albu, impreuna cu Ovidiu Buta, au vorbit despre cum s-au imbracat vedetele care au participat la Premiile Oscar.
Oscar Benes, de la Pensii, a reusit sa isterizeze si pensionarii din Constanta, dar si mass-media. "Salve, sunt Oscar", va suna cunoscut, domnule Dutu?
La fel si nemultumitul de la Casa Judeteana de Pensii, Oscar Benes, care, dupa ce anul trecut a fost mut si surd la solicitarile pensionarilor si la durerile lor, baricadandu-se ca intr-o fortareata in Casa de Pensii, ieri s-a decis sa ne transmita un drept la replica.
Si pensionarii democrati, condusi de Remus Macovei, s-au intalnit, alaturi de pensionarii liberali, coordonati de Eugen Cojocaru, cu Oscar Benes, pentru a pune la punct o strategie de informare eficienta a pensionarilor constanteni cu privire la drepturile care le revin.
Castigatoarea premiului Oscar si-a alocat cea mai mare parte din timp celui mai important rol al sau, cel de mamica, fiind din ce in ce mai putin prezenta pe covorul rosu.
1.03 Concert Daddy G & Waldeck (Arenele Romane, Bucuresti) 2.03 Concert Kitaro (Sala Palatului, Bucuresti) 2.03 Decernarea premiilor Oscar (Beverly Hills) 27.02-2.03 Targul Martisorului (MŢR, Bucuresti) 26.02-9.03 Targul de cristale de Martisor (Muzeul National de Geologie, Bucuresti) 1-2.03 Conferinta internationala "Europa 2014:
Lynn Redgrave, de doua ori nominalizata la Oscar si castigatoare a Globului de Aur, este cea care intregeste distributia, cu un rol mic, dar complex, al unei femei a carei viata a fost schimbata de cercetarile lui Kinsey.
Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac. Gen film: crima, drama, mister Premiera in Romania: 3. 11. 2017 Suburbicon este o comunitate din suburbie, linistita si fericita, cu gradini si case ingrijite, locul perfect pentru a trai impreuna cu familia, iar in vara anului 1959, familia Lodge exact asta facea.
5 nominalizari la Premiile Oscar, nominalizat la Globul de Aur pentru Cel mai bun film strain, castigator al premiului Academiei Europene de Film pentru Cel mai bun film.
Acesta relata ca intr-o seara de septembrie 1991, pe la ora 22.45, pe cand era seful unui grup de interventie la alerte, in aria de zbor Oscar de la baza Air Force Ellsworth din Dakota de Sud, a fost trimis sa rezolve alarme multiple venind dintr-o zona a bazei.
Sub privirile la un moment dat parca adormite ale presedintelui judetean Stelian Dutu, care parea atat de singur - asta mai cu seama in momentele in care, de exemplu, apropiatii sai Ionel Manafu de la DADL si Oscar Benes de la Casa de Pensii iesisera pe afara, unul pentru a se conversa cu o blonda, altul pentru a se scobi in nas, in timp ce admira o masina cu un pret parca nu tocmai rezonabil - Laurentiu Mironesu a reluat tema Primariei municipiului Constanta.
Corpul a fost descoperit de Oscar Muñoz, cel tarziu in august 2003, in timp ce cauta dupa obiecte de valorificat in localitatea miniera abandonata La Noria, aflata la 56 de kilometri de Iquique si vestita odinioara pentru zacamintele de salpetru (azotat de sodiu).
Dupa ce din interiorul PD au "rasuflat" nume precum Oscar Benes, Daniela Dragomir, Emilia Murineanu (o pedista deloc fericita ca s-a vazut "incondeiata" in ziar) si Ionela Manafu, a caror activitate a lasat de dorit, pe lista "neagra" a democratilor s-a mai adaugat un nume:
Actiunea a fost caracterizata la momentul respetiv, de liderul celor patru independenti, Marian Boroiu, ca fiind "un scenariu coproductie Constanta-Mangalia, un regizor de la Mangalia, fiind un film prost cu pretentii de Oscar".
Asa se face ca, odata cu Ionel Manafu, vor parasi posturile pe care le ocupa in prezent, din cate se aude, si Oscar Benes (seful Casei Judetene de Pensii), Daniela Dragomir (sefa Directiei de Munca) si Gabriel Iordache (seful Autoritatii Rutiere Romane- Constanta), dar nu sunt excluse si surprize de ultim moment.
Fostul vicepresedinte american Al Gore, care a obtinut un premiu Oscar pentru documentarul despre incalzirea globala An Inconvenient Truth (Un adevar incomod), a apreciat, intr-o audiere in Congresul american, ca "lumea se confrunta cu o urgenta planetara reala".
Consilierul judetean PC Cristian Istrate, membru in comisia care are ca sarcina reoganizarea filialei peciste de la Tecuci, ne-a spus ca fostii conservatori nu fac altceva decit sa inventeze scenarii demne de un premiu Oscar.
Inlaturarea lui Oscar Benes de la conducerea Casei Judetene de Pensii Constanta a avut, in cursul zilei de ieri, si o continuare.
Noul sef a asteptat o perioada ca sa intre in "priza", tinand cont ca democrat-liberalul Oscar Benes a revenit la conducerea institutiei dupa castigarea unui proces intentat Casei Nationale de Pensii.
google-analytics.com