DeCeNews informeaza: Vatmanul care l-a lovit pe Lucescu: mi-a virat in fata, la nici doi metri
Inainte de a intra in sala de operatii Mircea Lucescu a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, in care a precizat ca accidentul rutier in care a fost implicat ar fi putut fi evitat, daca vatmanul ar fi fost atent la traseu.
Declaratiile celor doua parti implicate in accident difera. La putin timp dupa producerea accidentului, vatmanul Marian Bartoc (48 de ani, foto) a explicat cum s-a produs neplacutul eveniment: "N-am apucat sa claxonez, n-am apucat sa fac nimic. Lucescu mi-a virat in fata, la nici doi metri. Nu s-a asigurat sub nici o forma. Nu ma consider vinovat pentru ceea ce s-a intamplat. Il respect ca om, ca antrenor, chiar e unul dintre preferatii mei", sustine acesta, citat de Libertatea.
Marian Bartoc a comentat acuzatiile lui Mircea Lucescu: "M-a sunat nevasta mea si mi-a spus care sunt acuzatiile lui Mircea Lucescu la adresa mea. Spun doar atat: politia va decide cine este vinovat de producerea accidentului. E problema dansului daca a declarat ca i se pare ca am vrut sa intru in el. Acum trebuie sa fac niste drumuri la politie, mai multe nu comentez. Imi pare foarte rau de ceea ce s-a intamplat", ne-a spus vatmanul.
Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk banuieste ca vatmanul ar fi intrat intentionat cu tramvaiul in autoturismul sau: "Tramvaiul putea evita coliziunea. L-am zarit la zeci de metri distanta si mi-am imaginat ca va frana. Avea timp suficient. Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine!" a spus Lucescu.