Cautare

2207 de rezultate pentru "operatie cu vacum 12 07 2013" (3.50 secunde)
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
Bucurestenii cu repartitoare de costuri de caldura au consumat in sezonul rece cu peste 34% mai putin decat cei fara repartitoare, conform unui raport comparativ realizat de RADET pe perioada octombrie 2013 - aprilie 2014.
a intrebat Radu George Experimentat (1,534 puncte) Feb 22, 2013 in categoria Psihologie - Filozofie reafisata de Scientia Ro Nov 28, 2013 2. ... Cu toate acestea, orice om rational intrebi , nici unul nu va fi de acord cu a UCIDE, chiar daca razbunarea ar fi justificata.
Mariustuca.ro / In 2013, in lume, au fost inregistrate 14,9 milioane de cazuri noi de cancer (Autoare: ... Acest studiu releva faptul ca numarul cazurilor noi pentru principalele forme de cancer (cu exceptia limfomului Hodgkin) este in crestere la nivel mondial.
Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.
Titlul de detanatoarea celui mai frumos fund din 2013 i-a fost acordat anul acesta unei tinere de 25 de ani, Dai Macedo, datorita posteriorului sau de 106 cm.
Radu Deac este o personalitate marcanta a chirurgiei cardiovasculare, cu numeroase performante inregistrate de-a lungul anilor, materializate in atestate europene in chirurgia cardiovasculara, cat si brevete de inventii cu recunoastere internationala in domeniul valvelor cardiace.
FARCAS) Asa cum am mai avut ocazia sa scriem pe aceasta pagina a revistei Magazin, pe 20 iunie 2013, s-a incheiat publicarea celei de a zecea si ultime transe din documentele OZN ale Ministerului Apararii al Regatului Unit. Prin aceasta operatie, desecretizarea tuturor documentelor britanice OZN se considera incheiata.
Intr-un articol din 2013, tot Hastings a adaugat ca Biroul de Investigatii Speciale (AFOSI) al USAF a fost, de asemenea, implicat in investigarea unor cazuri OZN "sensibile", fapt care nu a fost mentionat de Pentagon atunci cand a facut anuntul sau de inchidere a proiectului Blue Book.
Magda Marincovici) Traficul de medicamente false este la fel de periculos pentru sanatate ca traficul de droguri, semnaleaza, azi, specialistii cu ocazia Zilei Mondiale a Anti-Contrafacere. ... Potrivit American Journal of Tropical Medicine and Hygiene, un medicament fals contra paludismului ar fi ucis 122.350 de copii africani, in 2013.
Suntem la final, va intalniti cu doamna Merkel? ... Sper ca pe 12 octombrie doamna Merkel sa viziteze Romania. ... 12 octombrie... ... Nu este in uzantele diplomatice sa anunte cu trei saptamani inainte o astfel de vizita.
Fie ca anul 2013 sa fie unul al linistii si al solidaritatii intre romani Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj cu prilejul Anului Nou, in care ureaza ca anul 2013 sa fie unul "al linistii si solidaritatii intre romani".
La Editura LIDER a aparut recent cartea "Zodiacul Chinezesc 2013. ... 2013 va fi guvernat de SARPELE DE APA, un semn stabil, rabdator si misterios. ... Consulta des acest horoscop chinezesc cu ajutorul caruia vei sti ce-ti rezerva fiecare zi.
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
In cazul Lichirestiului (Calarasiul de mai tarziu), un document din 1 mai 1734 il mentioneaza ca targ, ceea ce era un indiciu ca satul incepuse sa aiba o oarecare miscare comerciala, mai ales dupa mutarea aici, cu trei ani in urma, a traditionalului Targ de toamna (Balci) organizata de Sfanta Maria Mica.
FARCAS) La asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea", organizata in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013 la Washington, pentru a convinge guvernul american sa dezvaluie tot ce stie privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant, a participat si Dr.
FARCAS) Pe 17 iulie 2013 a fost dat publicitatii interviul pe care Sebastian Haley, din partea firmei GamesBeat, l-a luat lui Nick Pope, cel care a condus intre 1991 si 1994 Secretariatul 2(a) al statului major al aerului (Air Staff), de la Ministerul Apararii al Regatului Unit, secretariat responsabil cu semnalarile OZN.
Discursul Presedintelui Hollande fata de reprezentantii religiilor din Franta, care puncteaza aspecte sensibile Reprezentantii cultelor din Franta, printre care si presedintele AEOF, Mitropolitul ortodox Emmanuel, au fost prezenti pe 7 ianuarie la Palatul Elysee, unde Presedintele Francois Hollande a prezentat urarile sale cu aceasta ocazie, care se pot vedea in cele de mai jos.
Salarii medii de 500 de euro in 2013 si de 1.000 de euro in 2020.
Strategia Romaniei de postaderare pentru perioada 2007-2013, la elaborarea careia autoritatile au lucrat mai multe luni, contine aproape integral principii si prevederi generale de reforma in domeniile economic si social enuntate deja de Guvern, fara masuri concrete de realizare a obiectivelor.
google-analytics.com