Cautare

5967 de rezultate pentru "onicel cristian gheorghe" (3.32 secunde)
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanernt National, ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost insarcinat de conducerea partidului sa preia postul de purtator de cuvant al PSD, inlocuindu-l, astfel, pe Cristian Diaconescu, numit ministru de Externe.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
Conflictul Preda-Honorius este "un scandal de mucava", presedintele Traian Basescu avertizandu-l pe premierul Emil Boc, prin intermediul vocii lui Cristian Preda, ca aruncarea in lupta a tanarului Honorius nu este tocmai o solutie potrivita, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Dl Cristian Preda, oparit la culme ca ideile sale de transformare definitiva a Romaniei intr-un stat totalitar (ce se pregateste tot pentru Basescu sau pentru vreun succesor desemnat din camarila sa actuala) nu pot pacali chiar pe toata lumea, a avut o reactie cel putin aiuritoare - dar oricum lamuritoare pentru intentiile si caracterul sau - la constatarea facuta de Ion Iliescu in legatura cu subiectul respectiv.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda. ... "De cele mai multe ori reprezentantii firmelor fantoma sunt niste analfabeti", ne-a mai declarat Cristian Radu.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Expeditia Romaneasca Annapurna 2014 este formata din Zsolt Torok (liderul expeditiei, alpinist recunoscut pe plan international), Cristian Tzecu (artist fotograf, alpinist, cameraman, editor film), George Porancia (meteorolog, alpinist si membru Salvamont Bran) si Catalin Neacsu (alpinist, primul roman care a reusit sa atinga varful unui munte de peste 8.000 fara sa fi iesit inainte din tara).
GEORGE CUSNARENCU) O descoperire recenta datorata brasoveanului Cristian Pintilie a scos la lumina, nu departe de "Ganditorul" de la Hamangia, un inel gravat cu aceleasi simboluri prezente si pe misterioasele tablite de la Tartaria despre care el crede ca ar putea certifica autenticitatea acestor artefacte milenare.
Despre dependenta de dulciuri cu nutritionistul Cristian Margarit. ... Despre dependenta de dulciuri am vorbit cu Cristian Margarit. Odata ce l-ai descoperit pe Cristian Margarit devii dependent. ... Cristian Margarit nu abordeaza problema in termeni de "slabesti atat" sau "dieta perfecta". ... Cristian Margarit consuma dulciuri?
Cristian Viisoreanu: ... Magda Marincovici) Medicul chirurg Cristian Viisoreanu anunta infiintarea Institutului Sanului, unde sunt folosite tehnici moderne si eficiente, cum este cea a ganglionului santinela, prin care pacientele pot evita extirparea inutila a ganglionilor axilari, procedura invaziva care, uneori, poate fi urmata de complicatii, unele chiar ireversibile.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Candidatul PSD la Presedintie, Mircea Geoana, liderul PNL, Crin Antonescu, primarul Sibiului Klaus Johannis si primarul Timisoarei Gheorghe Ciuhandu au semnat, marti, parteneriatul pentru Timisoara, acord prin care Gheorghe Ciuhandu il va sprijini pe Mircea Geoana in turul al doilea al prezidentialelor.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Pana si ministrul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), Cristian David, s-a declarat impresionat de cresterea liberalilor in Medgidia. Cristian David l-a atacat in termeni foarte duri pe actualul primar democrat-liberal, Dumitru Moinescu, dar si pe social-democratul Nicusor Constantinescu.
In acest sens Gheorghe Pogea, ministrul Finantelor, afirma recent ca aproape 80% din societatile din Romania declara pierderi duble fata de profit, eschivandu-se de la plata datoriilor catre stat si fac, astfel, concurenta neloiala celorlate firme.
La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu. ... Si, in plus, e certificat bio", ne-a spus Cristian Margarit.
google-analytics.com