Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte la internet" (9.18 secunde)
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Care e de fapt viteza ta reala de internet? Vezi in cativa pasi simpli cum afli viteza la internet De la primele modemuri si pana la cele mai rapide retele wi-fi din lume, nu exista internaut care sa nu fi avut vreodata probleme de conectare sau cu vitezade internet.
Progresul tehnologic promite acum sa declanseze o noua transformare radicala a lumii in care traim - conectarea unui numar tot mai mare de obiecte la Internet conduce la o a doua revolutie industriala.
Nici firmele de constructii nu se inghesuie la selectiile de oferte, deoarece construirea caselor sinistratilor nu este o afacere profitabila. ... Primarul din Rast, Iulian Silisteanu, a raspuns simplu la aceasta hotarare a guvernantilor:
Joi, 19 aprilie, la ora 10.30, incepe editia a XXI a tIMOn - Targul Imobiliar National, cu un record de 116 firme expozante si peste 150 de proiecte imobiliare din Bucuresti si din tara.
Romtelecom lanseaza de astazi prima faza a proiectului „Clientul pe locul 1“ care marcheaza începutul luptei de recâstigare a clientilor care au renuntat în ultimii ani la serviciile companiei.
O data cu raspandirea calculatorului si cu inmultirea numarului de utilizatori, traficul pe internet este in crestere, deci si perspectivele pentru un magazin on line sunt din ce in ce mai mari. ... "Infiintarea" unei astfel de afaceri necesita un website (pagina de internet), un domeniu si un host.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
GOOGLE CHROME a detronat INTERNET EXPLORER si a devenit cel mai folosit browser din lume Google Chrome a depasit Internet Explorer si a devenit cel mai utilizat browser de internet din lume, arata un sondaj Statcounter, citat de go4it.ro.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
(STUDIU) Dependenta de telefoane inteligente si internet, o boala psihologica Medicii psihiatri trag un semnal de alarma in legatura cu dependenta tinerilor de telefoanele inteligente si internet, militand ca aceasta sa fie recunoscuta drept o boala psihologica, relateaza duminica France Presse.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Aceasta analiza este menita sa simplifice prin semnul = pus intre utilizatorii Internet si consumatorii vizati de campaniile publicitare prin transpunerea unor termeni ca GRP, reach, sau OTS pe Internet. ... audienta de pe Internet incepe sa conteze, desi ponderea bugetelor media alocate este net defavorabila datorita inertiei industriei:
Apreciat de unii si criticat de altii, proiectul de lege initiat de Ministerul Finantelor prin care se interzic jocurile de noroc si pariurile pe Internet se afla inca in dezbatere si urmeaza sa fie aprobat in sedinta de Guvern pana la finele anului.
Tranzactiile bancare la distanta sunt din ce in ce mai cautate de craioveni. ... Potrivit specialistilor, in primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, craiovenii sunt din ce in ce mai orientati catre serviciile moderne oferite de banci si, mai ales, catre instrumentele de plata cu acces la distanta.
Semnalul de alarma tras de Consiliul de Concurenta referitor la instalarea Internetului in scolile romanesti a provocat valuri la nivelul factorilor decizionali ai Romtelecom, care au decis atat limpezirea situatiei, dar au determinat si anumite medii sa recunoasca faptul ca au gresit atunci cand s-au grabit sa arate cu degetul catre operatorul de telefonie.
Microsoft isi roaga utilizatorii sa nu mai foloseasca Internet Explorer 6. Microsoft se concentreaza in ultima perioada si pe diverse actiuni prin care doreste sa-si convinga utilizatorii sa renunte la browser-ul Internet Explorer 6 (IE6), vechi de 10 ani. Microsoft este gata sa treaca de epoca Internet Explorer 6.
N-am internet, deci nu exist. E mai greu "offline" decat fara tutun sau alcool Foarte multe persoane se simt ca si cum le-ar lipsi o mana sau un picior cand vine vorba sa inchida calculatorul si sa iasa din reteaua internet.
Adrian Seceleanu) Compania Romtelecom, unul dintre cei mai mari furnizori de telefonie, internet si TV de pe piata, si-a relansat ofertele de pachete integrate de servicii, unul dintre obiectivele urmarite fiind si acela de a pozitiona mai clar operatorul ca un furnizor de servicii integrate.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
google-analytics.com