Cautare

2363 de rezultate pentru "oferte la internet" (3.88 secunde)
ACTA ii tranforma pe furnizorii de internet in Politie online Mediafx informeaza:
Dependenta de internet In premiera, un spital american lanseaza un program de dezintoxicare adresat adolescentilor obsedati de calculator Primul program de dezintoxicare de dependenta de internet a fost lansat de Bradford Regional Medical Center (BRMC) din Pennsylvania.
Internet in toate colturile lumii. Proiectul Google prinde contur Detaliile nu sunt inca stabilite, dar proiectul va incepe cu 180 de sateliti mici decapacitate ridicata, care vor orbita in jurul pamantului la altitudini mai joase decat cei traditionali.
Ce este un router wireless, recomandari si cum il configuram Cu numai cativa ani in urma, calculatorul era singurul produs electronic pe care il puteai conecta la internet, motiv pentru care un simplu cablu de la furnizorul de cartier era suficient pentru nevoile tale.
arenait.net / Vodafone da internet 4G gratuit pentru doua zile Vodafone vrea, probabil, sa-si incerce reteaua si, ca atare, da internet 4G gratuit si nelimitat (necontorizat) timp de doua zile tuturor abonatilor sai in weekendul urmator:
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
La sfarsitul lunii august 2016 autoritatile Uniunii Europene vor decide daca furnizorii de servicii de internet vor fi nevoiti sa respecte, sau nu, neutralitatea internetului. ... internet liber si neconditionat de reguli. ... da ISP-ului puterea de a taxa preferential anumite servicii pe care le folosesti prin internet, fiind considerate specializate.
Pina la 26 octombrie, termen final pentru depunerea scrisorilor de intentie privind finantarea construirii Unitatii 3 de la Cernavoda, si-au aratat interesul 12 companii si consortii internationale, a declarat Ioan Rotaru, directorul general al societatii Nuclearelectrica.
Vom prezenta cateva oferte care mai sunt inca valabile si se adreseaza celor care-si aleg destinatiile pe ultima suta de metri. ... Agentia ofera la preturi destul de atractive pachete de trei-patru nopti pe Litoral, in zonele montane si in statiuni balneoclimaterice.
Varianta cea mai la îndemâna este contractarea unui credit. ... 1825/2006, începând cu 1 ianuarie 2007, salariul de baza minim brut pe tara garantat în plata s-a stabilit la 390 de lei lunar, cu 60 de lei mai mult decât anul trecut.
Nuclearelectrica a depus 21 de oferte de vanzare a unei cantitati totale de energie de peste trei milioane MWh pe platforma centralizata a contractelor bilaterale din cadrul bursei de energie OPCOM.
Sfarsitul de an vine cu oferte speciale, iar Targul Imobiliar Project Expo "Transilvania" le strange intr-un singur loc. In perioada 13-15 noiembrie 2009, la "ITC Brasov" se desfasoara un eveniment imobiliar ce poate asigura confortul si stabilitatea pentru viitor, informeaza organizatorii.
Carrefour si OttoBroker au lansat Bursa RCA, prima actiune din programul national "Asigurari pentru toti", vineri 6 noiembrie la toate standurile "Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti" din hipermarket-urile si galeriile comerciale din tara:
asteptari, magazine participante, articole utile A mai trecut un an, mai asteptam un Black Friday cu speranta ca vom prinde produsele IT pe care ni le dorim la preturi mai bune decat in mod normal.
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
De-a lungul intregului an si, in special, in perioada de inscriere in programul Loteria Vizelor, spatiul virtual este inundat de oferte ale diversilor intermediari de viza si ale unor escroci.
Utilizatorii de telefonie si de Internet vor fi mai bine informati referitor la conditiile de furnizare a acestor servicii. ... De asemenea, ei vor fi obligati sa puna la dispozitia abonatilor facturile detaliate, care sa respecte un minimum de informatii.
T-Mobile a renuntat in SUA la subventia pentru abonament. "Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. ... David Pogue, jurnalist la "The New York Times" titreaza "Marea pacaleala a subventiilor pentru telefoanele mobile s-a incheiat".
Lipsa aglomeratiei, temperaturile mai scazute, precum si preturile cu pana la 40% mai mici decat in sezon determina din ce in ce mai multi turisti sa-si petreaca vacanta la sfarsitul verii si inceputul toamnei.
la ora 17.00, ora manifestatiilor valabila peste tot in Europa. ... Ei au protestat pasnic impotriva ACTA, tratatul care, cred ei, daca va fi semnat, va distruge dreptul la intimitate si va instaura dictatura corporatiilor pe internet.
google-analytics.com