Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (4.64 secunde)
Fostul sef al Agentiei de Strategii Guvernamentale Valeriu Turcan este noul purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale. ... Noul purtator de cuvant are 30 de ani si este absolvent al Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii Bucuresti.
Cazul marinarilor romani rapiti de pirati pe 22 februarie a. ... Potrivit unor informatii, asiguratorul britanic al navei capturate in Africa are mari semne de intrebare referitoare la autenticitatea actului terorist invocat de armatorul grec pentru incasarea asigurarii.
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
, de Serviciile si Birourile din cadrul Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, s-a concretizat prin 239 controale. ... 201 kg carne si produse din carne, 656 kg lapte si produse lactate, 501 kg peste si produse din peste, oua, 299 kg alte produse alimentare, in valoare totala de 30.
Ba mai mult, ea chiar ii roaga pe realizatorii tv sa nu mai foloseasca imagini cu ea atat de des. Daca ar fi asa, de ce a aparut aseara la Televiziunea Poporului - OTV?
Neregulile savarsite de presedintele PPCD Constanta Liviu Scarlat, prezentate de Garda Financiara, sunt un subiect care merita efortul aprofundarii. Ele sunt complexe, iar cotidianul "Replica" de Constanta vi le prezinta pe larg.
Nu de putine ori, sindicalistii s-au plans si se plang de nivelul scazut al salariilor, de munca deosebita pe care o depun si de pericolul la care sunt supusi atunci cand merg in control la diferite firme ale unor oameni de afaceri potenti.
Sunday Times publica un articol intitulat "Da, ministre, ai un portofoliu mare", insotit de o fotografie, in care afirma ca decizia de a o numi ministru pentru dezvoltare regionala pe Elena Udrea, celebra pentru ipostazele sexy in care a pozat pentru anumite reviste (in lenjerie intima), dar si pentru acuzatii de coruptie, este controversata.
Gabriela Vranceanu Firea s-a hotarat sa rupa tacerea, deranjata de speculatiile care se fac pe marginea casatoriei ei cu primarul Florentin Pandele din Voluntari, la mai putin de 9 luni de la moartea sotului ei.
Va asista sotul sau la nastere? ... A gasit un set de body-uri by Andreea Esca, au amuzat-o "mesajele" simpatice si s-a hotarat. ... Doamna doctor e putin ingrijorata din anumite puncte de vedere medicale pe care nu le pricep si spune ca cezariana ar fi mai potrivita pentru mine.
Agresivitatea umanoidului las Cel mai mare rau pe care Traian Basescu l-a facut acestui popor, si asa buimac si convalescent moral de un sfert de veac incoace, a fost el insusi, Traian Basescu.
Reghe se pregateste de plecare ' Veste proasta pentru suporterii Stelei in cel mai bun sezon din ultimii 7 ani Sotia tehnicianului din Ghencea a declarat ieri:
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Flirtul discret sau tachinarile in joaca cu o persoana din afara relatiei sunt considerate, de cele mai multe ori, manifestari normale ale unei personalitati dezinvolte si atractive si pot ramane inofensive pentru relatia in sine, daca sunt respectate anumite limite, scrie Plus Communication.
De Ce News : Teo Trandafir, despre despartirea de Constantin Iosef La aproape 7 luni de la casatorie, vestea despartirii dintre Teo Trandafir si sotul ei, Constantin Iosef, a cazut ca o bomba.
Actrita Manuela Golescu participa zilele acestea la Targul Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles, din Capitala. La standul ei, amenajat la parter, puteti gasi si achizitiona CD-urile sale, "Te port in mine" si "Luminile iubirii", pe care le da autografe oamenilor.
Actrita si regizoarea Delia Antal este mare amatoare de filme.
Hai sa facem sex - de Valentin Krasnogorov, se va juca pe 18 si 30 aprilie La Scena, in regia: ... Ce stiti despre adevarata nevoie de sex? Vorbiti despre sex, dar, de fapt, tanjiti dupa iubire si caldura".
Mariana Panu si sotul ei, Dumitru Panu, de la firma Memphis, merg frecvent la diverse targuri traditionale din Bucuresti, dar si din tara. Mariana Panu a fost profesoara de chimie, iar acum e pensionara si, ca sa-si ocupe timpul liber s-a apucat de aceasta afacere frumoasa:
Pentru Nadine, sarbatorile de iarna inseamna familie! De obicei artista prefera sa petreaca Craciunul acasa, cu familia si rudele, si Revelionul de asemenea, tot acasa, in compania prietenilor sai.
O astfel de ocazie a fost si "Halloween Charity Ball" al carui motto, "Fiecare copil in gradinita", a strans laolalta nume sonore din spatiul public autohton.
google-analytics.com