Cautare

5643 de rezultate pentru "oana fingu alaturi de sotul ei" (7.92 secunde)
O solutie pentru cei care vor sa-si rotunjeasca veniturile pe timp de criza este data de gasirea unui job pentru acasa, eventual doar cateva ore pe zi. ... Avantajele unui astfel de job sunt multe:
Prezenta si in acest an, la cel de-al XVII-lea Congres International UNAS, care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie, echipa GUM ne-a prezentat noutatile din domeniul igienei orale. Oana Mina, General Manager Spotlight, unic distribuitor al produselor SUNSTAR GUM in Romania declara:
Dupa o perioada de patru ani in care a fost complet renovata si reconstruita dupa standardele europene, Piata Amzei din centrul Capitalei si-a redeschis oficial portile in data de 19 Octombrie 2013, oferindu-le bucurestenilor in acest week-end un targ traditional romanesc, un spectacol in aer liber, tombole, dar si multe alte surprize.
Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
TOTUL DESPRE MAME, Asociatia ProMAMA - Institut si Centru pentru Alaptare si fundatia World Vision Romania celebreaza Saptamana Mondiala a Alaptarii - sarbatorita in fiecare an in perioada 1-7 august - printr-o dezbatere pe tema propusa de World Alliance for Breastfeeding Action - WABA - "Alaptarea:
Potrivit unui comunicat al ICCJ, Oana Niculescu Mizil a fost condamnata la o pedeapsa de 3 ani inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese. Dosarul e intentat de ANI dupa ce, in perioada mai 2009-septembrie 2011, Mizil si-a angajat mama la biroul sau parlamentar.
Marioara Zavoranu s-a stins vineri dimineata, la Spitalul Fundeni din Bucuresti, acolo unde acum 12 ani Nelu Banicioiu, tatal biologic al Oanei, a murit, dupa ce a suferit un atac de cord.
Joi, 3 decembrie 2015, orele 18:00, are loc vernisajul expoztiei de fotografie Romania Civila. Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd.
La Scala Event Floreasca a avut loc astazi evenimentul BaByLiss Paris - Descopera secretul unei pieli catifelate, la care au participat Oana Cuzino, doctor in stiinte medicale si jurnalista, cantareata Antonia, care este imaginea epilatoarelor IPL de la BaByliss Paris, Cristina Bartan - Marketing Manager la Skin Media si Mircea Cristescu - Director vanzari la Skin Media.
Horoscop saptamanal 15-21 mai 2017 - Oana Hanganu. ... Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). ... - Gemenii se indragostesc la locul de munca sau afla ca au admiratori printre colegi.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.
Oana Roman este foarte activa pe paginile de socializare si de foarte multe ori a fost tinta haterilor. In exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta sustine ca a fost amenintata de un infractor periculos, cu opt ani de puscarie si sapte dosare pentru tortura.
La data de 15 septembrie 2010, ofiteri din cadrul Politiei Sectorului 1 - Serviciul de Investigare a Fraudelor au inceput urmarirea penala impotriva lui R. ADRIAN de 31 de ani din Bucuresti si T. OANA de 18 ani din jud.
O noua zi, o noua problema pentru Oana Zavoranu. Vedeta a fost asteptata la Inalta Curte de Casatie si Justitie sa dea socoteala intr-un dosar in care este acuzata de santaj.
Oana Mizil a slabit 24 de kilograme fara sa tina dieta! La ce metoda a apelat pentru a da jos kilogramele in plus, dar si ce trucuri inedite de frumusete a invatat de la bunica.
Oana Lis trece printr-o perioada foarte dificila! Recent, sotia fostului edil al Capitalei a fost diagnosticata cu cancer de piele.
Oana Roman a fost asaltata cu mesaje jignitoare din partea fanelor lui Marius Elisei! Ce replica a avut vedeta dupa ce a fost pusa la zid, dar si ce ii transmite fostului sot.
Un sef de stat responsabil si care vrea sa faca istorie se va inconjura numai de oameni credinciosi. Iar oamenii credinciosi sunt aceia care nu isi vor parasi niciodata seful si vor ramane alaturi de el chiar si dupa ce acesta a decazut din functia de conducere.
Tinerii intreprinzatori isi infiinteaza firme pe banda rulanta, dar ramane de vazut daca pot lua bani nerambursabili de la stat.
google-analytics.com