Prezenta si in acest an, la cel de-al XVII-lea Congres International UNAS, care se desfasoara la Sala Palatului intre 2 - 5 octombrie, echipa GUM ne-a prezentat noutatile din domeniul igienei orale.
Oana Mina, General Manager Spotlight, unic distribuitor al produselor SUNSTAR GUM in Romania declara:
"Ca si in anii precedenti, si in acest an ne-am prezentat cu intreaga linie de produse GUM, fiecare gama fiind adaptata nevoilor specifice ale consumatorului: linia GUM Original White - indeparteaza petele de pe dinti si previne aparitia acestora; GUM Paroex - lupta impotriva afectiunilor gingivale; GUM Halicontrol - controleaza halena de-a lungul intregii zile; GUM Sensivital - pentru dinti sensibili; GUM Junior - pentru copii; iar cel mai nou membru in familia SUNSTAR GUM fiind gama GUM Ortho, o linie unica si completa de produse dedicata exclusiv purtatorilor de aparate ortodontice (periuta de dinti, pasta de dinti, apa de gura, ceara pentru aparat ortodontic, ata dentara, perii interdentare).
Misiunea noastra este de a imbunatati in mod sistematic starea generala de sanatate a oamenilor, ajutandu-i sa aiba dinti si gingii mai rezistente prin furnizarea de produse inovatoare de inalta calitate pentru ingrijirea sanatatii orale. Astfel am pregatit pentru participantii la acest Congres, oferte promotionale la produse: pachete speciale de pasta de dinti pentru copii si adulti cu periuta gratuit si oferte de pret, cum ar fi: 20% discount la periile interdentare Soft-Picks.
Pentru a avea un rol preventiv, igiena orala trebuie sa fie completa si complexa."
Produsele Gum se gasesc doar in cabinetele stomatologice, in farmacii si pe site-ul distribuitorului: www.spotlightmed.ro.