Cautare

13912 de rezultate pentru "o amintire cu ultimul regeal romaniei" (3.50 secunde)
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Activitatea bancara centrala in Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Ionel Daniel Butunoi a sustinut o declaratie politica intitulata: Strategia energetica a Romaniei trebuie finalizata. ... Am luat act de intentia Ministerului Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri de a finaliza Strategia energetica a Romaniei.
A devenit limpede ca avem aici o problema serioasa, care nu mai poate fi lejer expediata in categoria rabufnirilor extremiste nesemnificative sau a zgomotului de fond irelevant.
Senatorul Sorin Lazar Constantin a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Care agricultura?" Ani si ani de zile ne-am tot mandrit, spunand cu fiecare ocazie ca Romania este "granarul Europei" si ca tara noastra a fost una productiv agrara, fapt ce a ajutat la dezvoltarea sa.
Iosif Buble posteaza pe blog o "argumentatie beton" a senatorului PSD Dan Sova (foto) cu privire la procedura de suspendare a presedintelui Basescu.
Romania - Ungaria, un meci decisiv pentru calificarea tricolorilor la barajul pentru CM 2014 Nationalele de fotbal ale Romaniei si Ungariei se vor intalni vineri seara, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci vital pentru tricolori in tentativa de calificare la barajul pentru Cupa Mondiala de fotbal din 2014.
Simone de Beauvoir se naste in 1908, la Paris, intr-o familie burgheza scapatata.
Se pare ca principalul motiv pentru care Securitatea a decis sa-l urmareasca pe Mircea Toader a fost existenta banuielii ca acesta ar colabora cu teroristi libanezi. “Am primit si ultimul dosar secret de la CNSAS, care cuprinde motivatia principala a declansarii actiunii de urmarire.
Continuandu-si seria intalnirilor cu cetatenii orasului, candidatul PD-L la functia de primar al municipiului Constanta, senatorul Dorel Constantin Onaca, a revenit sambata in zona Amzacea, insotit de un grup de candidati democrat-liberali pentru functiile de consilieri municipali.
Cea de-a doua semifinala a CE se anunta extrem de disputata, ambele combatante practicand un fotbal ofensiv si spectaculos pana in aceasta faza a competitiei Iubitorii fotbalului asteapta cu nerabdare cea de-a doua semifinala de la CE din Polonia si Ucraina, confruntarea dintre Germania si Italia anuntandu-se pe placul tuturor.
In pragul frumoasei varste de 77 de ani, Florin Piersic a avut amabitatea de a acorda un interviu in exclusivitate pentru Sinteza Zilei, unde a vorbit cu admiratie si respect despre unii dintre prietenii sai :
Iulian Ioncea) • Dupa ce a reusit sa faca senzatie la nivel mondial cu piesa "Derniere danse" (Ultimul dans), Indila a lansat videoclipul melodiei "Tourner dans le vide", care este al doilea single de pe albumul de debut al frantuzoaicei, "Mini World".
Doi dintre cei mai apreciati antrenori ai momentului, care au la activ multe reusite pe plan national, cat si international, si-au asociat imaginea cu noua colectie de vara 2016 a brandului romanesc Braiconf. ... Iubesc Romania cu oamenii ei buni si performanti!
In aceasta zi crestinii se saluta cu formula: ... Este sarbatoarea in care Biserica face amintire in fiecare an de ultimul eveniment din viata pamanteana a Mantuitorului.
Era in 2010, dar, dupa cinci ani de activitate DESANT, deja fusesera lansate doua albume - Joc de Noroc (2012) si Vulpea Desertului (2015) - ambele produse sub label-ul propriu al formatiei (Desant Factory) dar si doua melodii dedicate sarbatorilor de iarna - Cantec de Iarna (2012) si Noapte Colorata (2014) - patru videoclipuri ( Zbor Joc de Noroc, Doar o Amintire - realizate de Marius Danci si Supernova - realizat de Andrei Infinit, cu sprijinul Kathrein Romania).
Portile orasului In oras se intra cum e si firesc pe o poarta, fie si imaginara. La o prima vedere sunt trei :
Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
Tehnicile de Eliberare Emotionala (EFT) sunt o combinatie intre acupresura chineza si psihologie moderna, un instrument extrem de eficient de imbunatatire a vietii pe multiple nivele: ... Sunt o noua cale de abordare a sanatatii, una dintre cele mai revolutionare descoperiri din domeniul psihologiei si medicinei din ultimul secol.
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
google-analytics.com