Cautare

13912 de rezultate pentru "o amintire cu ultimul regeal romaniei" (2.97 secunde)
Situata in nordul Dobrogei, Niculitelul este asezat pe ruinele unui grandios oras Traianopolis care avea aproximativ 30.000 de locuitori, infiintat de stapinirea Romana si care comunica cu cetatea Noviodunum, Isaccea de astazi.
Cu toate meandrele dezvoltarii, cu toate poticnelile, greselile, dramele, Romania devenise o tara europeana, cu un nivel mediu de trai acceptabil pentru aceasta zona a Europei, agreata de multe tari europene. Arhitectura sufleteasca a romanilor capatase si ea o forma definitorie.
Cu toate meandrele dezvoltarii, cu toate poticnelile, greselile, dramele, Romania devenise o tara europeana, cu un nivel mediu de trai acceptabil pentru aceasta zona a Europei, agreata de multe tari europene. Arhitectura sufleteasca a romanilor capatase si ea o forma definitorie.
Primul ministru al Romaniei, Emil Boc, a sustinut astazi un discurs, cu ocazia deschiderii Forumului Financiar Central si Sud-Est European, in care s-a referit la impactul crizei economice in Romania.
Policolor sustine cu materiale renovarea caselor si obiectivelor publice din trei comune, trei orase, pictarea unei noi locomotive pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national, un centru cultural.
Proclamarea independentei de stat si consfintirea ei prin purtarea razboiului din 1877- 1878, au inscris un moment culminant in istoria si dezvoltarea Romaniei.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Se implinesc azi 3 ani de la debarcarea, printr-un vot istoric al Parlamentului, a guvernului de trista amintire, Basescu-Ungureanu si, cu voia Dvs ultimul pe lista, Predoiu.
Cum ar arata economia Romaniei daca s-ar reunifica cu Republica Moldova Exercitiu de imaginatie: Romania ar avea un PIB mai mare cu 5,5 mld. euro, exporturi mai mari cu 2,5 mld. ... Eventuala unire a Romaniei cu Republica Moldova ar aduce Romaniei un plus de 3,7 mil.
George Maior, un premier in caz de insecuritate geostrategica Daca pentru Romania apar pericole de securitate strategica, si pentru a da foarte clar garantii privind continuarea dezvoltarii democratice, a obligatiilor noastre internationale, de asemenea, putem lua in considerare si cred ca ar fi o persoana competenta in acest sens domnul George Maior, in masura in care domnia sa, asa cum a anuntat public, isi va depune demisia din functia de director al SRI dupa alegeri, a spus candidatul Ponta despre cea de-a treia optiune.
Romania, pe locul 13 Emmelie de Forest din Danemarca, cu piesa "Only Teardrops", a castigat editia din acest an a concursului Eurovision Song Contest, desfasurat sambata seara la Malmo (Suedia).
Senatorul Ioan Chelaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Si noi ne dorim, cu totii, sa accedem la ceea ce, de fapt, ni se cuvine.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
La fostele blocuri comuniste, parterul si ultimul etaj puneau locatarilor reale si grave probleme, incepand de la teama de hoti, refularea instalatiei, galagia sau lipsa de lumina in cazul primei variante si continuand cu tavanele prin care ploua in cazul celei de-a doua.
Ideea fluturata de Traian Basescu si de PD-L, potrivit careia un parlament cu o singura camera ar fi o structura mai supla, mai eficienta, mai potrivita pentru nevoile poporului si, nu in ultimul rand, mai economica este contrazisa de mai multi factori.
Asa s-a facut ca intimplarile din ultimul timp, poreclite de toata lumea criza politica, au dus la revarsarea unui ocean de vorbe in presa si pe micile ecrane.
Asa s-a facut ca intimplarile din ultimul timp, poreclite de toata lumea criza politica, au dus la revarsarea unui ocean de vorbe in presa si pe micile ecrane.
Ocazie pentru socialistul Francois Hollande de a saluta angajamentul european al Romaniei si de a aprofunda relatia bilaterala cu Bucurestiul. O relatie bogata, nu doar politic si economic ci si cultural.
Romania a pierdut si ultimul meci de la Euro 2012, 23-25 cu Germania Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, joi, la Novi Sad, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 25-23 (16-9), in ultimul meci din grupa principala II a Campionatului Europeam din Serbia si a ratat si ultima sansa de a juca pentru locurile 5-6.
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress.
google-analytics.com