Cautare

18522 de rezultate pentru "numar telefon post politie loc pungesti jud vaslui" (3.52 secunde)
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
La data de 28 decembrie 2010, ora 10.20, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23 Politie l-au depistat in zona unui complex comercial, pe D. Mures de 43 de ani din jud.
marturii de la ofiteri de informatii, de la ofiteri de politie si de la ofiteri de politie de frontiera in rezerva, de la fosti vamesi si chiar de la fosti camarazi de fapte ilegale, precum si inscrisuri, inregistrari audio si video.
Rog colegii de la Alianta "Dreptate si Adevar PNL-PD" sa ia loc, haideti sa-l respectam pe domnul ministru. ... Va rog, cine doreste sa vorbeasca la telefon, pe hol, cat poftiti. ... Dar cred ca nu plecati, luati loc. ... Sa le schimbe sepcile si sa scrie "Politie Comunitara"...
- In vacanta de vara a anului 1961, pe cand aveam 15 ani, ma aflam in statiunea Lacul Rosu (jud.
'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central. ... Printre colaboratorii din primul numar s-au numarat Costin Tuchila, N.
Gary Heseltine din Regatul Unit, proaspat pensionat din politia britanica, pentru care a lucrat timp de 24 de ani, afirma ca vorbeste in numele tuturor ofiterilor de politie din lume care au fost martori ai unor intalniri OZN.
La data de 4 noiembrie 2011, in jurul orei 19:00, Politia Sectorului 3 si Sectia 10 Politie a fost sesizate de M. ... Dorel de 36 de ani, din Budesti, jud. ... Florin de 37 de ani, din Budesti, jud. ... Cristian de 40 de ani, din Budesti, jud.
PSD Vaslui va tipari 450.000 de vederi pentru locuitorii judetului, cu fotografiile presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu-Tariceanu, pe care vor fi mentionate neimplinirile actualei guvernari, la nivel local.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare. Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru si-a mai trecut trei legi, la doua dintre acestea fiind initiator principal iar la una, coautor.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. ... Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
FC Vaslui - Rapid Bucuresti, scor 0-1, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei Echipa Rapid Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Vaslui, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana. ... FC Vaslui:
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua.
' Steaua, Rapid, CFR si FC Vaslui intra in lupta miercuri si joi. ... Primele care intra in competitie sunt CFR Cluj si FC Vaslui, care vor juca miercuri in turul trei preliminar din UEFA Champions League.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
La data de 6 septembrie 2010, ora 15.00, Sectia 6 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 2 cu privire la faptul ca in b-dul. Lacul Tei, sector 2, a avut loc o altercatie in trafic.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11.25, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie au observat pe B-dul. ... AUREL de 21 de ani din jud. ... Cel in cauza a fost condus la sediul Sectiei 4 Politie in vederea continuarii cercetarilor.
google-analytics.com