Cautare

7448 de rezultate pentru "numar telefon direct" (3.99 secunde)
Draci, ce sa vad eu in telefon, fara ochelarii de vedere, pe care bineinteles ca nu-i aveam pe ochi si nici nu se facea sa-i scot din cluci, ca sa se prinda admiratorii ca sunt o babeta chioamba ?!
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Acum mai multi oameni sustin ca au primit mesaje vocale de la Dacian Ciolos in scop electoral, in conditiile in care nu au acordat permisiunea de a le fi folosite numerele de telefon.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
Narcisa se afla la resedinta sa din Bucuresti, sectorul 1, unde a inchiriat un apartament, in vederea practicarii de masaje, iar in jurul orei 14:30, a fost sunata pe telefon de un barbat care i-a solicitat serviciile, cerandu-i adresa.
Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza. ... Primul numar al revistei "Historia Special" este scris integral de Ion Cristoiu si analizeaza o teza absurda chiar si pentru comunisti:
Informatiile ca in strada se afla un mare numar de angajati ai companiilor multinationale merita, insa, toata atentia, in conditiile in care e sigur ca PSD si-a anuntat intentii, mai ales in domeniul politicii fiscale, capabile sa aprinda becul rosu de alarma in multe biroului de manageri straini.
Acest instrument de plata este singurul din care banca nu castiga direct de la client. ... Daca platesti la comercianti direct cu cardul de credit si restitui banii in intervalul stabilit de banca drept perioada de gratie, atunci dobanda este zero.
I-am sprijinit in mod direct pe presedintele Iliescu si pe prim-ministrul de atunci, Petre Roman, in demersurile lor privitoare la situatia delicata de atunci a Bisericii Ortodoxe, cat si in gestionarea relatiilor cu Biserica Greco-Catolica.
Incepand cu 1 octombrie, clientii pot solicita Card Plus direct de la punctele special amenajate in magazinele Market. Dupa completarea unui formular de inscriere electronic clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit.
- FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru: ... Stadio Olimpico, Roma (ITA) - Olimpique Lyon - Tottenham Hotspur (in direct pe Digi Sport 3, de la ora 20.00) Arbitru:
Am avut un week-end cu procurori, judecatori, transmisii in direct, catuse, jurnalisti inghesuiti pe trotuare, avocati, talk-show-uri, stiri incendiare. ... Sute de jurnalisti, camere tv, toate televiziunile in direct. ... Ne-am cam invatat cu lacrimi in direct, vezi retragerea lui Stolojan, vezi vizita la Washington. ... Totul in direct, live.
Am avut un week-end cu procurori, judecatori, transmisii in direct, catuse, jurnalisti inghesuiti pe trotuare, avocati, talk-show-uri, stiri incendiare. ... Sute de jurnalisti, camere tv, toate televiziunile in direct. ... Ne-am cam invatat cu lacrimi in direct, vezi retragerea lui Stolojan, vezi vizita la Washington. ... Totul in direct, live.
Instrumentele de plata la distanta sunt cele de tip Internet-banking (plati interbancare prin Internet), home-banking (plati de acasa prin Internet) si mobile-banking (plati cu ajutorul telefonului mobil cu acces la Internet), si sunt in numar de 39.
- organizarea de sesiuni individuale si colective de informare si consiliere " pentru un numar de peste 860 de persoane din mediul rural;
Spunem acest lucru deoarece o victorie adjudecata cu un numar mic de voturi in plus echivaleaza cu un rusinos esec, menit sa-i faca sa se rasuceasca in morminte pe corifeii comunisti:
De fapt, tehnologia de care dispune Primera este extrem de variata - sistem de navigatie cu DVD, sistem de conectare telefon mobil. ... direct multipunct Acceleratia 0-100 km/h: ... direct multipunct Acceleratia 0-100 km/h: ... direct multipunct Acceleratia 0-100 km/h:
Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord deruleaza, in luna mai, campania "Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) este in Europa! ... Totusi vom face o prezentare a Centrului regional Europe Direct.
Filmul arata un numar de barbati in halate albe care aparent disecau un extraterestru, lasand pasionatii de OZN-uri convinsi ca dispun, in sfarsit, de acea dovada, tip arma fumeganda, pe care o tot cautau pentru realitatea incidentului de la Roswell.
“Problemele oamenilor nu se rezolva prin telefon” Instanta nu va avea o sarcina deloc usoara in acest caz, trebuind sa ia in considerare si rapoartele medicale, care stabilesc ca Valerian Todita este sanatos psihic, dar are probleme fizice.
google-analytics.com