Cautare

4607 de rezultate pentru "numar pt telefon gratis ue" (5.48 secunde)
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon:
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Problemele din trafic pot fi sesizate la numarul de telefon 021.9544. ... telefon:
Tot din teritoriu a fost reclamat faptul ca la sectia 515 din Valu lui Traian un barbat a coborat dintr-o masina cu numar de Italia pentru a imparti trecatorilor care intrau la vot fluturasi cu Adrian Nastase.
Intrarea Romaniei in randul statelor comunitare, care de altfel detine primul loc din punct de vedere al cazurilor mortale, a determinat cresterea din punct de vedere statistic a cotei statelor din UE de doua ori si jumatate, cota statelor terte diminuandu-se cu peste 20%.
Astfel, un numar de 5.476.537 de actiuni ale CN APM SA Constanta urmeaza sa treaca gratis la CLM Constanta, municipalitatea trimitandu-si si un reprezentant in Consiliul de Administratie.
In aceste conditii, edilului i s-a parut total nepotrivit faptul ca directorul RAT ar fi solicitat primariei sume consistente de la bugetul local pentru acordarea de gratuitati unui numar cat mai mare de pensionari. ... Dar nu pot sa neglijez Salubritatea si Zonele Verzi ca sa plimb toata Craiova gratis!
Aveau un numar de vicepresedinti neegalat decat acum de catre PNL. ... "Vrutul e gratis. Nu-l costa nimic sa vrea. Chiar nu ma intereseaza ce-si doreste domnul Tarata".
Andrei Bondor, reprezentantul Expo Varadinum, ne-a informat ca firmele participante sunt in numar de 140, suprafata pe care acestea vor expune fiind de 5.000 m2.
Cursurile pentru vânzatoare vor începe din iulie si se adreseaza unui numar de 10 persoane, iar toate calificarile sunt recunoscute de Ministerul Muncii.
La Raiffeisen Bank, care are cel mai mare numar de carduri de credit la nivel national (310.000), combinatia optima este intre overdraft si cardul de credit.
Asa cum redactorul sef al publicatiei, Alexandru David, declara in primul numar "ring" din 2008, ring inseamna:
- Comparativ cu alte studiouri de masaj si spa, avem cel mai mare numar de instructori, toti cu certificate profesionale. ... prieteni, colegi de serviciu, rude… Si celor care ne aduc alti clienti le oferim unele servicii gratis, ca recompensa .
„Exista platforme de blogging care gazduiesc gratis blogurile persoanelor. ... Traficul atrage publicitateaPentru a avea profit din blogging, este nevoie sa atraga cât mai multe firme dispuse sa posteze reclame pe blogul respectiv si, implicit, este nevoie de un numar mare de cititori.
Am castigat locul trei la acest concurs si am stat pe gratis , ca premiu de fapt, cinci zile, in statiunea Olanesti.
Trecerea cu bacul (ferry boat) este gratis pentru pasageri si biciclisti (nu si pentru autovehicule). ... aproximativ 80.000 de bulgari din sudul Romaniei au plecat in Bulgaria, si un numar aproape 100.000 de romani din Cadrilater au fost evacuati in Romania.
Exista si multe marturii, chiar daca intr-un numar mai mic, din partea asa-numitilor contactati. ... Ne-am putea gandi ca acest mare numar de marturii ar putea fi cauzate de iluzii, halucinatii sau sugestie intensa. ... Dar aceste explicatii si consideratii nu pot explica intregul numar de marturii si amploarea fenomenului OZN.
Eu le multumesc ca au scutit taxele, si pt tot ce vor sa faca - respect. ... Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic. ... Preturile pt acte desi sunt afisate, se fac de moment.
Totodata liberalul s-a remarcat printr-un numar de 60 de declaratii politice facute si 30 de proiecte de lege initiate.
Initiativa guvernului vine pe fondul declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, saptamana trecuta, care atragea atentia ca este nevoie urgenta de trimiterea in somaj a unui "mare numar" de functionari din aparatul de stat, care sunt "inutili", el mentionand, in acest context, un procent de 20 si precizand ca guvernul trebuie sa se grabeasca in acest sens.
In favoarea lui Traian Basescu s-au pronuntat un numar de 5.091.432 de alegatori, in timp ce pentru contracandidatul sau, Mircea Geoana, au optat 5.004.506 cetateni cu drept de vot.
google-analytics.com