Cautare

2217 de rezultate pentru "nr telefon asistenta tv" (2.88 secunde)
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor.
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
Extrasul de cont, dovada platii prin internet Serviciile de plata cu acces la distanta sunt de doua feluri - prin telefon (mobil si fix) si prin internet.
Asadar, Google recunoaste ca are in dezvoltare in telefon mobil la luni bune dupa ce primele zvonuri au circulat pe Internet, situatie similara cu iPhone-ul de la Apple.
Facebook devine disponibil pe orice telefon!" Facebook lanseaza o noua aplicatie dedicata tuturor telefoanelor de pe piata.
Nu sugeram ca nu ar trebui sa profiti de toate functiile care fac din telefonul tau un telefon cu adevarat inteligent, cum ar fi streamurile de muzica care iti permit sa ai la tine milioane de melodii, aplicatiile care identifica locatia, actualizarile de fundal sau optiunile de wireless.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... In cazul smartphone-ului este cel mai usor, daca cel care vrea sa te asculte iti instaleaza un program special pe telefon (sa-i zicem virus) fara stirea ta.
Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Este cel mai simplu indiciu pentru a afla daca sunteti spionati - verificati daca va apartine contul de iCloud de pe telefon.
Acolo vei putea sa adaugi numere de telefon si adrese de mail alternative care vor fi folosite in cazul in care pierzi parola sau te trezesti ca esti blocat in afara contului tau.
Un telefon foarte bun si care beneficiaza de la eMAG de o reducere de 17% din pret este modelul A3 Galaxy A 300F care poate administra doua cartele SIM simultan, are o memorie de 16GB si functia de 4G.
Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus. ... Cert este ca Google ar putea lansa pana la sfarsitul anului un telefon propriu.
PopSockets este cel mai cool accesoriu de telefon, produs in America. ... - ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE. ... · Aluminiu · ULTRA REZISTENT, PERFECT COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON SI TABLETE.
Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected]
Un telefon mobil modern poate fi localizat prin doua sisteme: ... in aces caz localizarea se face prin medosa triangulatiei, prin calcularea distantgelor de la telefon la mai multe antene terestre, precizia fiind de circa 5 metri);
IPOTEZE DESPRE POSIBILE CAUZE ALE TUMORILOR CEREBRARE FOLOSIREA UNUI TELEFON MOBIL Folosirea unui telefon mobil creste riscul de cancer cerebral.
Judetul Olt va beneficia, incepand de vineri, de serviciile unui centru modern de ingrijire si asistenta sociala, care va functiona in localitatea Soparlita.
Potrivit ordinului emis de ANSVSA, in orice unitate procesatoare sau prelucratoare de produse alimentare de origine nonanimala va trebui sa existe cel putin un inspector trimis de ANSVSA care sa asigure asistenta, inspectia si controlul pentru siguranta alimentelor din unitatea respectiva.
google-analytics.com
Notice: Undefined variable: php_errormsg in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 152

Notice: Undefined variable: timp_incarcare_pagina in /home/estiri.ro/public_html/index.php on line 168