Cautare

61636 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras severin" (4.65 secunde)
Este ancheta interna in politie dupa ce sindicatul Europol a publicat o inregistrare audio din care rezulta ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Judetul Caras Severin este sub amenintarea codului portocaliu de inundatii. Mai multe strazi si curti din cartierul Magura din orasul Bocsa au fost inundate sambata noapte. Pompierii au intervenit toata seara pentru a scoate apa din gospodarii, deoarece canalizarea nu a mai facut fata.
Cu toate ca razboiul declaratilor intre presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, reprezentant de varf al democratilor, si Ioan Talpes, senator de Caras-Severin si demisionar din randul social-democratilor, s-a sfarsit de ceva vreme, conturile in justitie s-au incheiat abia acum doua zile.
O masina de interventie care a incercat sa evite impactul cu o alta masina s-a rasturnanat pe un drum din judetul Caras-Severin.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Targu Jiu, s-a clasat pe locul patru la turneul amical dotat cu Cupa Banatul, dupa Poli Timisoara (cinci puncte), HC Caras Severin (patru puncte) si "U"
Localnicii dintr-o comuna din Caras-Severin ii acuza pe primar si pe secretara lui de furt. ... Satui de nedreptati, localnicii s-au strans in fata primariei si au cerut raspunsuri.
Este ancheta interna in Politie, dupa ce Europol a publicat o inregistrare audio din care reiese ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
Presedintele Consiliului Judetean Caras Severin a fost implicat, noaptea trecuta, intr-un carambol. Romeo Dunca a ajuns cu masina in sant dupa ce a fost lovit de un TIR.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate. "Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T. Nicolae de 28 de ani din jud. Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos. ... de centura.
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Surpriza de proportii inaintea partidei de pe "Municipalul" din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate.
google-analytics.com