Cautare

61593 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras severin" (4.83 secunde)
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
700 de pacienti aflati in comunitati rurale dezavantajate din judetele Timis si Caras-Severin, majoritatea persoane in varsta, care nu se pot deplasa la un spital, au beneficiat de servicii medicale de calitate, cu ajutorul unei solutii de telemedicina.
Ce poti sa mai zici cand auzi ca un proaspat posesor de diploma de bacalaureat, plecat in vacanta la casa memoriala a unui cunoscut scriitor roman, zice ca nu vrea sa coboare sa intre in respectiva locuinta, pe motiv ca sunt conditii meteo nefavorabile si poate omul nu e oricum acasa?
FARCAS) Continuam cu cazuri OZN din Romania, incluse in cartea UFOS OVER ROMANIA. ... - In toamna anului 1961, ma aflam la Manastirea Neamt. Intr-o foarte frumoasa seara, ma indreptam spre un pavilion de vara, in fundul parcului, unde imi petrec vacantele.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr. 161/2003), aflindu-se in incompatibilitate, deoarece detin inca functii la diverse firme.
Desi la nivel central Alianta D.A. "a decedat", cel putin de facto, daca (inca) nu si in scripte, filialele din teritoriu nu prea vor sa accepte situatia impusa de liderii de la Bucuresti.
Planul Antonescu-Frunzaverde de anihilare a PDL continua cu racolarea lui Mihai Stanisoara Dupa plecarea lui Sorin Frunzaverde la PNL, un al doilea prim-vicepresedinte PDL, baronul de Mehedinti Mihai Stanisoara, si-a anuntat ieri trecerea la partidul condus de Crin Antonescu.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
Un barbat din Resita, judetul Caras-Severin, urmarit national si international din anul 2007, a fost identificat si retinut in municipiul Bucuresti, de catre politistii de la Serviciul Urmariri din cadrul Directiei de Investigatii Criminale a I.G.P.R..
Infrastructura precara a Romaniei este principala bariera pentru investitiile cehe in Romania, insa fiscalitatea si reforma justitiei sunt si ele in atentia oficialilor de la Praga, a declarat, miercuri, la Arad, ambasadorul Cehiei la Bucuresti, Petr Dokladal.
Biroul Permanent National al Partidului Social Democrat (PSD) i-a retras sprijinul politic senatorului Antonie Iorgovan in urma declaratiilor jignitoare facute zilele trecute la adresa unor lideri ai PSD. In acest fel, Iorgovan isi va pierde functia de secretar al Senatului.
6 silozuri la Dunare, un altul in vestul tarii si un terminal de export la Constanta Alfred C.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS). De altfel, productia industriala a crescut in primele opt luni, comparativ cu perioada similara din 2005, cu 7,2%.
Politistii de frontiera mehedinteni au confiscat sambata seara 134 de litri de alcool, intr-o actiune desfasurata pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale si a traficului cu produse accizabile.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Initiatorul schimbarii doctrinei PD din social-democrata in populara de factura conservatoare, presedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Sorin Frunzaverde, va candida pentru una dintre functiile de vicepresedinte al partidului la Conventia Nationala de la sfarsitul lunii.
USL va avea majoritate la Senat!
Este ancheta interna in politie dupa ce sindicatul Europol a publicat o inregistrare audio din care rezulta ca un adjunct de la IPJ Caras-Severin hartuieste mai multi politisti.
Judetul Caras Severin este sub amenintarea codului portocaliu de inundatii. Mai multe strazi si curti din cartierul Magura din orasul Bocsa au fost inundate sambata noapte. Pompierii au intervenit toata seara pentru a scoate apa din gospodarii, deoarece canalizarea nu a mai facut fata.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor! Dupa succesul inregistrat anul trecut, cu peste 25.000 de spectatori in Parcul Al.
google-analytics.com