Senatorul independent Ioan Talpes va renunta la procesul de calomnie pe care l-a intentat presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PD), dupa ce acesta a afirmat public ca regreta cele spuse la adresa senatorului.
Vineri, in deschiderea sedintei Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde a afirmat ca ii pare rau pentru afirmatiile facute la adresa senatorului Ioan Talpes. „Regret, pentru ca domnia sa si cu mine suntem singurii care am facut ceva pentru acest judet“, a declarat Frunzaverde. In urma acestei declaratii publice, senatorul Ioan Talpes a afirmat ca este un gest normal intre doi oameni care cauta o stare de normalitate.
„Ceea ce ma surprinde este ca a facut-o asa de tarziu. Dupa cum stiti, noi ne aflam intr-un proces, dar am sa renunt la actiune. Drept urmare, am sa-mi retrag plangerea, pentru ca eu sunt unul dintre oamenii care accepta normalitatea“, a declarat Talpes. Senatorul independent Ioan Talpes l-a dat in judecata pe Sorin Frunzaverde pentru calomnie, in urma afirmatilor facute de acesta dupa inundatiile din aprilie. (A.M.)