Cautare

18718 de rezultate pentru "note titularizare 2010 baia mare" (3.23 secunde)
Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei. ... In cota de contributie individuala de asigurari sociale este inclusa si cota de 3% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, majorata de la 2,5% in 2010.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
In august 2010, Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucuresti intrarea in insolventa, iar instanta a admis solicitarea societatii, dispunand intrarea in faliment, ridicarea dreptului de administrare si dizolvarea societatii.
Poezie 2010-11-24 (2691 afisari) - Cainele : Poezie 2010-11-04 (2363 afisari) - Tejgheaua cu trairi : Poezie 2010-09-23 (2823 afisari) - Cu barba, fara barba : Poezie 2010-09-09 (6672 afisari) - Sunt totul : Poezie 2010-07-02 (2140 afisari) - Poemul meu dintotdeauna : Poezie 2010-04-04 (1847 afisari) - Ea era frumoasa :
263/2010 privind sistemul public de pensii, sotul supravietuitor are dreptul la pensie de urmas pe tot timpul vietii, la implinirea varstei standard de pensionare, daca durata casatoriei a fost de cel putin 15 ani, precum si a casatoriei intre 10-15 ani, caz in care cuantumul pensiei de urmas cuvenit sotului supravietuitor se diminueaza cu 0,5% pentru fiecare luna, respectiv cu 6,0% pentru fiecare an de casatorie in minus.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... ยท La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
Alegerile pentru Primaria Baia Mare s-au desfasurat sub semnul acuzatiilor de mita electorala. CV-urile candidatilor nu au convins nici un sfert din alegatori sa mearga la vot, dar rezultatul scrutinului constituie un barometru pentru marile infruntari din 2012.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Un alt magnat rus, Mihail Prohorov, care, potrivit topului de anul acesta al Forbes, este cel mai bogat rus, a cumparat complexul de procesare a aurului din Baia Mare.
Proiectul va fi implementat pentru Drobeta Turnu Severin, Strehaia, Vanju Mare, Baia de Arama, Simian, Cujmir, Branistea, Gura Vaii, Rogova si Comanda, de catre operatorul regional SECOM SA, aproximativ 140.000 de locuitori urmand sa beneficieze de un sistem de apa si canalizare la standarde europene.
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
Oltchim, invincibila Oltchim isi pastreaza invincibilitatea in competitia interna, avand 14 victorii, in timp ce jucatoarele de la SCM Craiova, care au doar 4 puncte, se gandesc deja la urmatorul meci, cu Baia Mare, programat sambata, la Filiasi.
"Am adus pietre romanesti din zona Baia Mare: cristal de stanca, hematite, pirita, calcite, rodonit, galena si calcar fosil - intre 10 - 70 RON, in functie de marime si de felul pietrei, dar si pietre din Brazilia", ne-a spus Carmen Bere.
rodonit si rodocrozit de la mina Cavnic, Baia Mare, medalioane din crisopraz, bufnite din sidef. La standul sau, am intalnit-o si pe Clara Lebas, ai carei bunici sunt francezi, o fetita de 11 ani pasionata de cristale.
Dupa experienta minunata inregistrata la Sibiu in anul 2007, asteptam cu nerabdare sa vedem care dintre cele noua orase din tara noastra care si-au anuntat pana acum intentia de a candida - Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Arad, Craiova, Braila, Sfantu Gheorghe, Baia Mare - va fi desemnat drept castigator.
Pentru prima data la Baia Mare veti asculta piesele pe care le-am compus. ... Spectacolul juriului va avea loc pe 6 martie la Baia Mare si va transmis in direct pe TVR.
google-analytics.com