Cautare

495 de rezultate pentru "nicolicea silvia strpetru si pavel" (3.82 secunde)
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Potrivit lui Emil Mota, prim-procuror in cadrul Parchetului Gorj, in dosarul in care urmarirea penala a inceput in iulie, Mosor este acuzata de fals si favorizarea infractorului.
Promisiunile recente ale presedintelui Traian Basescu, ca va propune PNL intrarea la guvernare, sunt simple declaratii electorale menite sa sparga alianta PNL-PSD, afirma analistul politic Dan Pavel. ... "Este ca atunci cand PD-L si Traian Basescu au promis UDMR ca va ajunge la guvernare.
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile unor reputati analisti politici privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui. Dan Pavel crede ca atat motiunea cat si suspendarea depind de votul parlamentarilor UDMR • Dan Pavel:
Dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat constitutionala noua Lege a Pensiilor, Inpolitics a notat opiniile a trei reputati analisti politici - Bogdan Teodorescu, Mugur Ciuvica si Dan Pavel - privind sansele motiunii de cenzura si actiunii de suspendare a presedintelui.
Inpolitics informeaza ca legendarul si popularul scriitor al misterelor, Pavel Corut (foto), idolul publicului din anii 90, revine in forta, de aceasta data nu cu vreun tratat despre enigmele lumilor disparute, ci cu un plan de salvare a economiei nationale, remis senatorului PD-L Iulian Urban, care il prezinta pe blogul propriu.
Si budistii impartasesc acest punct de vedere. ... Invataturile, ritualurile si divinitatile religiilor sunt intr-⁠adevar asemanatoare. Majoritatea religiilor vorbesc despre iubire si invata ca nu trebuie sa ucizi, sa furi si sa minti.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. Targul traditional este organizat in perioada 10 -13 octombrie 2019, in centrul municipiului, intr-un cadru sarbatoresc, in spatiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean Calarasi.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a primit miercuri votul deputatilor PSD pentru a prelua functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor care revine PSD conform algoritmului politic, detinuta anterior de Miron Mitrea, care a anuntat ca va demisiona din Parlament.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a denuntat ieri inconsecventa politica a unor lideri ai Aliantei D.A.
Deputatii din Comisia juridica au adoptat saptamana trecuta un amendament la proiectul de modificare a Codului de Procedura Penala, prin care incalcarile normelor de procedura de catre judecatori, procurori si politisti vor fi considerate abateri disciplinare. In randul procurorilor, judecatorilor si politistilor doljeni, parerile sunt impartite.
Deputatii, reuniti in sedinta de deschidere a ultimei sesiuni a legislaturii, si-au ales ieri noul Birou Permanent, principalele schimbari fiind inlocuirea lui Miron Mitrea (PSD) din functia de vicepresedinte cu Eugen Nicolicea si castigarea de catre PD-L a functiei de secretar, cedata de PRM.
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, acuza PSD, UDMR si PNL de tergiversarea lucrarilor in ceea ce priveste proiectul de lege de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari, dar deputatul PSD Eugen Nicolicea o contrazice.
UNPR se aliaza cu PSD pentru alegerile din toamna Alianta dintre Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) si Partidul Social Democrat (PSD) este oficiala.
Este din nou doliu in lumea teatrului romanesc, dupa ce actrita Silvia Ghelan s-a stins din viata, la 94 de ani. ... A fost pe scena Galei Premiilor UNITER in anul 1999 cand i-a fost acordat premiul pentru intreaga activitate, mentioneaza Uniunea Teatrala care a si facut anuntul decesului.
Silvia Magyari din Harghita, de la Bartha Kurtos, a venit cu kurtos kalacs la Targul de Craciun de la MTR. ... Respectam traditia retetei din generatie in generatie, ne-a spus Silvia Magyari.
La inceputul acestui an s-a lansat in muzica si a avut un real succes cu cele doua single-uri, DOMINO” si S.O.S”, iar toata lumea o stie de Carmen, de altfel acesta fiind si numele ei de scena.
Medicul Silvia Nica: Cu vioara si stetoscopul langa inima (Autoare: ... 15 octombrie) este ziua domniei sale de nastere si ii dorim tot binele din lume. ... Si nu exagerez deloc. ... Este povestea de viata a doamnei doctor Silvia Nica.
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, legate de demisia din functie in cazul suspendarii sale de catre Parlament, i-au oferit premierului Tariceanu ocazia de a califica un astfel de comportament al sefului statului ca expresie a unei disperari si cautarii de solutii politicianiste.
Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
Atitudinea contradictorie a presedintelui in exercitiu, Traian Basescu, care ba invoca alegerile anticipate, ba le da uitarii, denota starea de disperare si de incertitudine pe care o traieste seful statului, a declarat analistul politic Dan Pavel.
google-analytics.com