Cautare

3146 de rezultate pentru "nicolae" (3.07 secunde)
Mai mult decat atat, Boc spune ca Dumitru Nicolae ar trebui sa se gandeasca bine la faptul ca nu a obtinut un nou mandat din primul tur, pentru ca un primar in exercitiu, care nu reuseste sa castige din primul tur, are o problema.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
Imediat ce s-a vazut cu un nou mandat la Primarie, Dumitru Nicolae si-a propus sa revolutioneze activitatea din institutia pe care a condus-o in ultiimii opt ani de zile, motiv pentru care spune ca va taia in carne vie.
In aceste conditii sedinta de constituire a Consiliului Local s-a desfasurat timp de o ora sub semnul festivismului, al juramintelor depuse de primarul Dumitru Nicolae si de fiecare dintre cei 27 de consilieri locali, precum si al unor scurte discursuri Consilieri noi, consilieri vechi Toti cei 27 de consilieri locali ai PSD, PD-L, PNL si PC au venit chiar cu cateva minute inainte de ora 15 si si-au ocupat cuminti locurile, cei noi cu emotie si cu siguranta in cazul celor care au fost realesi.
In aceste conditii sedinta de constituire a Consiliului Local s-a desfasurat timp de o ora sub semnul festivismului, al juramintelor depuse de primarul Dumitru Nicolae si de fiecare dintre cei 27 de consilieri locali, precum si al unor scurte discursuri Consilieri noi, consilieri vechi Toti cei 27 de consilieri locali ai PSD, PD-L, PNL si PC au venit chiar cu cateva minute inainte de ora 15 si si-au ocupat cuminti locurile, cei noi cu emotie si cu siguranta in cazul celor care au fost realesi.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat joi, ca, in eventualitatea in care s-ar vacanta functia sa, prin plecarea la Curtea de Conturi, PSD va propune, conform Regulamentului, un candidat la sefia Senatului, care ar putea fi Mircea Geoana, Doru Ioan Taracila sau Serban Nicolae.
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat miercuri ca isi va sustine prietenii in campania electorala pentru alegerile parlamentare, indiferent de partidul din care fac parte acestia, mentionandu-i pe liberalii Crin Antonescu si Ludovic Orban si pe social-democratul Serban Nicolae.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Campania electorala de la Murfatlar, care i-a adus social-democratului Nicolae Crivineanu (foto) un esec usturator - in sensul ca acesta n-a mai prins inca un mandat de primar -, a fost una in care perdantul nostru n-a saracit.
Prefectura judetului Constanta se intalneste, in instanta, cu primarul din localitatea Nicolae Balcescu, Viorel Balan (foto). Motivul este acela ca edilul democrat-liberal a procedat la schimbarea viceprimarului, liberalul Dumitru Timofte, fara a avea insa motive intemeiate, hotararea adoptata de Consiliul Local Nicolae Balescu fiind considerata ilegala.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
Nicolae Ulieru, fost purtator de cuvant al SRI, a declarat recent, intr-o emisiune tv, ca cei care i-au condus pe mineri prin Bucuresti, in vara lui 1990, erau ofiteri sub acoperire ai acestei unitati.
Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, este operat pe cord deschis. ... Nicolae Vacaroiu era optimist si increzator in echipa de medici. Fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu, este internat de cateva zile la Spitalul Floreasca.
3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile. ... 3 "Nicolae Titulescu" au tinut-o tot in procese fie cu proprietarii, fie cu furnizorii.
Asa arata o concluzie a sondajuluui facut de IRES privitor la perceptia lui Nicolae Ceausescu. ... Multi dintre cei chestionati au raspuns ca, daca ar candida, l-ar vota pe Nicolae Ceasescu pentru functia de presedinte. ... Asa si sondajul cu Nicolae Ceausescu. ... Il lucreaza Nicolae Ceausescu pe Traian Basescu?'
Nicolae Giugea le-a cerut reprezentantilor CEZ sa stea de vorba cu primarii care au facturi restante la energia electrica, pentru a gasi o solutie de compromis. Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a intervenit in asaltul declansat de CEZ impotriva primariilor din judet cu restante mari la plata energiei electrice.
O acuzatie mult mai importanta a fost lansata impotriva lui Ungureanu in 2009, de catre fostul purtator de cuvant al SRI, Nicolae Ulieru care a spus, intr-o emisiune a lui Razvan Dumitrescu, ca Ungureanu ar face jocul unui stat strain.
Senatorul Serban Nicolae i-a transmis ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans G. ... Puteti citi in continuare textul scrisorii deschise, asa cum a aparut pe pagina de Facebook a senatorului Serban Nicolae. ... Cu aleasa consideratie, Serban Nicolae senator Bucuresti, 14 septembrie 2016
In fapt, reteaua de traficanti cu combustibil este condusa chiar de comandantul navei, Nicolae Rosu. Impotriva acestuia exista si reclamatiile unui fost angajat pe nava, fiind vorba despre Nicolae Dumitru, dupa cum s-a recomandat.
Daca atunci cand revin pe teren realitatea nu mai corespunde imaginii din poza, atunci e clar ca beneficiarul constructiei nu a tinut cont de dispozitiile date", a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial in Constructii, Nicolae Ciocanel.
google-analytics.com