Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (2.94 secunde)
- Afacerea Warszawsky-Mihalescu, soldata cu favorizarea intreprinzatorului strain, cu ocazia efectuarii de rechizitii si transporturi pentru armata rusa, in detrimentul a zeci de mii de tarani;
De asemenea, in zonele sinistrate au fost trimise mai multe transporturi de alimente, apa minerala, materiale de igiena si alte produse de stricta necesitate.
In Dolj vor ajunge aproximativ 18 miliarde, pentru cateva scoli cu probleme, care au nevoie de reparatii capitale, reabilitare si consolidare - Colegiul National 'Carol I', Grupul Scolar Transporturi Auto Craiova, Grupul Scolar 'Stefan Milcu' - Calafat, Scoala cu clasele I-VIII - Valea Lungului, Breasta, Scoala cu clasele I-VIII - Urzicuta", a precizat Hardau.
"PNL nu are ce sa reproseze ministrilor sai", a declarat acelasi George Dragomir, deputatul adaugand insa ca a inteles de la colegii sai de Alianta, de la democrati, ca doi ministri PD au zile numarate - Gheorghe Dobre de la Transporturi si Mihail Hardau, de la Educatie.
Este vehiculata ipoteza ca ministrul de stat Gheorghe Pogea sa fie propus pentru portofoliul de la Transporturi, in cazul in care postul sau va fi preluat de Vasile Blaga, celelalte doua posturi de vicepremier, detinute de PC si UDMR, urmand sa fie desfiintate.
Markó Béla a precizat ca actualul ministru delegat la Transporturi, Borbely Laszlo, ar putea lua "toate Transporturile", adaugand ca Borbely este "unul dintre cei mai performanti ministri", fiind "foarte bine pregatit, priceput si activ".
Dintre cauzele externe, cei mai periculosi sunt factorii fizici cancerigeni cum sunt radiatiile ionizante, produsii poluanti din combustiile industriale, din transporturi sau din industria chimica, toate aparute ca rezultat al progresului tehnic si al civilizariei.
Astfel, la capitolul "finante publice si economie" este prevazut, printre altele, ca Guvernul va putea emite ordonante privind accelerarea privatizarii societatilor comerciale, valorificarea unor active ale statului. In domeniul "transporturi, constructii si turism", Executivul ar putea lua masuri privind amenajarea, conservarea si dezvoltarea teritoriala durabila.
Este vorba despre un post de sef serviciu integrare europeana, turism, mass-media, gospodarire, un post de consilier responsabil protectia mediului in cadrul serviciului de control, un post de consilier responsabil, unul de consilier responsabil transporturi in cadrul serviciului de control, un consilier responsabil institutii de invatamant, sanatate, cultura, sport, unul de consilier responsabil asociatii de proprietari si un post de auditor.
Solutionarea amenzilor se va face de catre Directia pentru transporturi a Camerei Deputatilor, care va transmite grupului parlamentar al deputatului respectiv adresa de la Politia rutiera si va comunica in scris politiei identitatea persoanei care a condus, ziua si ora.
O rezolvare a acestor salturi de preturi ale petrolului - tot potrivit lui Andrian Mihei - este gasirea unei formule prin care Marea Neagra sa poata constitui un coridor de transporturi, care poate aduce dezvoltarea tarii noastre.
In orice caz, Toader i-a linistit pe cei care credeau ca premierul Calin Popescu Tariceanu ii va fugari pe el si pe Victor Paul Dobre de la MAI, Alexandros Galiatatos de la Transporturi si Cristina Pocora de la Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul.
Printre numele vehiculate s-au aflat Septimiu Buzasu, de la Transporturi, Virgil Nitulescu, de la Cultura, Octavian Bagiu si Viorel Crecana, de la Economie, si altii.
Secretarul Primariei Petrosani, Adrian Negoe, si cu seful Serviciului transporturi, Mircea Borca, au fost obligati de instanta la plata a 9.149,03 lei, reprezentand redevente neincasate, la care se adauga majorari de intarziere de 6.982,87 lei.
Nicolaescu a anuntat ca va cere in prima sedinta a Aliantei demisia lui Berceanu, anuntand insa ca s-ar multumi si cu scuzele publice ale democratului sau daca PD ar numi alt ministru la Transporturi.
Acesta a confirmat ieri pentru NewsIn faptul ca va face parte din noul guvern propus de premierul Tariceanu si ca ar putea primi fie portofoliul MAI, fie cel de la Transporturi.
Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
El a aratat ca venirea noul ministru la Transporturi va insemna excluderea din minister a tuturor celor care au avut legatura cu PD sau cu el personal.
Legat de preluarea portofoliului de la Transporturi, Orban si-a exprimat dezamagirea ca nu va avea in subordine (sau cel putin nu s-a stabilit inca acest lucru) Compania Nationala de Investitii.
In ciuda acestei precizari, este extrem de ciudat ca Galiatatos a plecat de la Transporturi imediat dupa ce directorul AFDJ Galati, Mihai Ochialbescu, a fost demis pentru motive care nu au fost niciodata facute publice.
google-analytics.com