Ro Image se reintoarce pe baricade si redeschide cinematografele cu AFTER WE COLLIDED/DUPA CE NE-AM CERTAT, incepand cu 11 septembrie.
DUPA CE NE-AM CERTAT este adaptarea cinematografica best-seller-ului scris de Anna Todd, After We Collided, si este continuarea romanului sau best-seller After, care a devenit un eveniment internațional dupa ce a inceput ca fan-ficțiune pe platforma Wattpad. Seria After include cinci carți scrise de Anna Todd care au fost citite de peste 1,5 miliarde de ori pe Wattpad. Editura Simon & Schuster a publicat patru carti din serie si care au fost traduse si publicate apoi in 40 de tari.
Primul film din franciza After a debutat ca numarul unu la box office in 17 teritorii internationale cand a fost lansat in aprilie 2019 si, de atunci, a cumulat peste 70 milioane dolari in toata lumea.
DUPA CE NE-AM CERTAT e distribuit in Romania de Ro Image si Prorom.
Cel de-al doilea capitol de-abia asteapta reintalnirea cu baza sa de fani fideli de Afternatori, dar si sa fie descoperit de publicul cinefil care a fost privat de accesul la cinema de aproape o jumatate de an.
In DUPA CE NE-AM CERTAT, povestea lui Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) si Tessa Young (Josephine Langford) parcurge urmarile despartirii lor. In timp ce Hardin cade prada unor obiceiuri proaste, Tessa, inarmata cu o noua incredere de sine, primeste stagiul visurilor sale la Vance Publishing Company. Odata sosita la Vance, ea este remarcata de colegul sau, Trevor (Dylan Sprouse), care este exact genul de tip cu care Tessa ar trebui sa fie. Dylan e inteligent, amuzant, chipes si responsabil; cu toate acestea, Tessa nu si-l poate scoate pe Hardin din cap. El este, pana la urma, iubirea vietii ei. Chiar si cu toate neintelegerile si greutatile lor, Tessa nu poatenega atracția pe care o resimte fata de Hardin. Si-ar dori sa poata scapa de obsesia lui, dar nu este chiar atat de usor. Vor trece prin momente bune si momente rele, vor avea suisuri si coborasuri, vor face greseli si le vor repara, dar Hardin si Tessa nu se vor lasa, si vor lupta pentru a fi impreuna chiar daca universul pare sa conspire ca ei sa nu fie impreuna.
#AfterMovie
#AfterWeCollided
Accesați trailerul aici:
https://youtu.be/J5ZrD_PB0nY