Cautare

823 de rezultate pentru "moneda pictata" (3.17 secunde)
Moneda nationala s-a depreciat cu peste cinci bani dupa decizia presedintelui Traian Basescu de revocare a ministrului de interne Dan Nica si dupa iesirea PSD de la guvernare, pana la 4,2495 unitati/euro, desi semnalele din piata indica faptul ca BNR a intervenit pentru a stabiliza cursul.
Este vorba de o noua moneda, numita pur si simplu moneda bazata pe carbon sau pe scurt, "valuta de carbon".
Coalitia guvernamentala a discutat vineri, intr-o reuniune la care a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, varianta ca moneda euro sa fie adoptata la 1 ianuarie 2015, iar pana la finalul acelui an sa circule in paralel atat moneda nationala, cat si euro, a declarat Varujan Pambuccian.
BNR vinde o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga In conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei, Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 25 iulie 2011, o moneda din aur dedicata aniversarii a 140 de ani de la nasterea lui Nicolae Iorga.
Moneda euro a implinit 10 ani Euro s-a impus in ultimii 10 ani in portofelele a milioane de europeni fara sa reuseasca insa sa cucereasca simpatia acestora si nici a pietelor financiare, care ii pun in prezent existenta sub semnul intrebarii, comenteaza AFP.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
El a atras atentia ca cea mai mare eroare ar fi ca populatia sa creada ca trecerea la euro inseamna doar o schimbare de moneda, de trecere de la bancnote de polimer inapoi la unele de hartie, si ca doar se schimba la un anumit curs, c-o fi de 4,1, 4,2 sau 4,5 lei pe euro.
Mai mult, un roman dintr-o suta crede ca euro va deveni moneda nationala a Romaniei chiar de anul acesta. ... Romania este tara fosta comunista cu cel mai mare procent al populatiei care a folosit deja moneda euro.
Mai mult, un roman dintr-o suta crede ca euro va deveni moneda nationala a Romaniei chiar de anul acesta. ... Romania este tara fosta comunista cu cel mai mare procent al populatiei care a folosit deja moneda euro.
Cand vine vorba despre partea financiara, atunci cand va achizitionati o casa noua sau cand inchiriati sau cumparati incaperi pentru birourile de la munca este bine sa vedeti care este cel mai indepartat colt din stanga intrarii si acolo sa asezati o moneda pe care sa fie inscriptionata cifra 5.
Va deveni, astfel, a saptesprezecea tara care adopta moneda euro. Intr-o perioada grea pentru economia europeana, cand se speculeaza tot mai mult cu privire la iesirea unor state membre din zona euro, Estonia da dovada ca este pregatita sa treaca la moneda unica.
Sociologul Radu Ioanid, directorul Muzeului Holocaustului din Statele Unite, a cerut Bancii Nationale Romane sa retraga din circulatie moneda ce-l infatiseaza pe patriarhul Miron Cristea, motivand ca acesta a avut atitudini antisemite vadite, informeaza Realitatea.net.
De pilda, moneda europeana a castigat 367 de unitati, ajungand la 39.814 lei, potrivit cursului oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei (BNR). ... Singura moneda care nu s-a apreciat in raport cu leul este tot leul, dar moldovenesc.
De fapt, romanii vor fi supusi unui "tratament de acomodare " cu noua moneda inca de la 1 martie, cind comerciantii vor fi obligati sa afiseze preturile atit in lei vechi, cit si in lei noi.
Profitul caselor de schimb, diminuat de speranta satmarenilor la un euro mai valoros Moneda Euro si dolarul american, considerate pina mai ieri drept o modalitate sigura de protejare a banilor de inflatie, le-a jucat o festa satmarenilor care au preferat sa-si pastreze economiile in valuta.
Cele mai mari randamente ale economiilor au fost date anul trecut de investitiile in imobiliare, dar si de plasamentele in moneda nationala, afirma bancherii si analistii economici. ... Caseta Bancherii recomanda plasamentele in lei In 2005, plasamentele in moneda nationala vor da cele mai mari randamente, afirma bancherii.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a propus un amendament la Legea privind denominarea monedei nationale potrivit caruia, pana la 30 iunie, societatile comerciale sa modifice valoarea nominala a actiunilor emise, astfel incat exprimata in moneda veche aceasta sa fie multiplu de 100.
Aceleasi voci sustin ca maximul pe care l-ar putea atinge moneda unica europeana pana la sfarsitul lui martie este de 37.000 de lei (3,7 lei noi).
Noua moneda va fi data publicitatii incepand cu data de 21 aprilie, insa va intra in circulatie abia de la 1 iulie 2005. ... Cu toate ca leul greu va intra in circulatie peste aproximativ doua luni si jumatate, actuala moneda va avea putere circulatorie pana la 31 decembrie 2006.
Moneda americana a revenit pe un trend ascendent in ultimele patru saptamani, iar dinamica s-a accelerat din iunie.
google-analytics.com