Cautare

454 de rezultate pentru "moldovan tiberiu" (3.00 secunde)
“De la inceputul lui aprilie pana in prezent au fost virate in conturile directiilor agricole 2.839 de miliarde de lei, conform facturilor depuse de furnizorii de inputuri, circa 70% din suma totala, care este de 1.980 de miliarde de lei, fiind utilizata pentru achizitionarea de ingrasaminte“, a declarat pentru directorul Directiei buget-finante din minister, Miron Moldovan.
Dupa aproape cinci ani de la demararea urmaririi penale in acest caz, magistratii Tribunalului Galati au hotarit ca cele sase persoane incriminate, respectiv Mircea Drozan, Flaviu Moldovan, Constantin Rusnak, Valentin Coman, Ioan Plesu si Ioan Escu, se fac vinovate de toate infractiunile retinute in sarcina lor.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) va relua programul Fermierul, prin care se acorda credite in conditii avantajoase agriculturorilor, pana la sfarsitul lui mai, suma alocata programului fiind de 730 de milioane de lei, sustine directorul general al Directiei Finante din cadrul MADR, Miron Moldovan.
Nationala a plecat in Turcia cu mai multi antrenori decat jucatori.Tata Puiu, Moldovan, Isaila si Badea au dat autografe pe aeroport Nationala lui tata Puiu a plecat in Turcia. Doar 3 dinamovisti au zburat alaturi de Iordanescu, Moldovan, Isaila si Badea.
Au fost invitati aproape toti membri semnificativi ai Cenaclului, anuntandu-si participarea Tudor Gheorghe, Doru Stanculescu, Nicu Alifantis, Victor Socaciu, Mircea Baniciu, Emeric Imre, Zoia Alecu, George Nicolescu, Sorin Minghiat, Adrian Ivanitchi, George Stanca, Dinu Olarasu, Ecoul (Magda Puskas, Sorina Bloj), Mircea Bodolan, Evandro Rossetti, Vali Serban, Cristian Buica, Majay Gyozo, Valentin Moldovan, Eugen Cristea, Radu Gheorghe, Marius Batu, Raul Carstea, Mihai Napu, Florin Sasarman, Maria Gheorghiu, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Adi Bezna, Vasile Mardare, Andrei Paunescu si trupa Totusi si alte prezente-surpriza.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Vasile Seicaru, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Valentin Moldovan, Cristian Buica, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Articolul Luizei Moldovan, 'Basescu boteaza, natia ofteaza', a aparut in Jurnalul National din 24 mai 2010, si a luat premiul intitulat 'Sare’n ochi'.
Pe site-ul desprecancerdesan.ro, dr Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, medic sef sectie Spitalul Sf. ... Moldovan, Dr. Vasile, Dr.
Jurnalisti, bloggeri si criticii de arta invitati se vor putea intalni cu reprezentanti ai magazinelor PROFI si cu autorul lucrarilor expuse, artistul plastic Iulian Emil Moldovan https://www.facebook.com/iulian.moldovan.emil?fref=ts.
Emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, cu Silviu Tudor Samuila, Viorel Moldovan si Bogdan Cosmescu, a analizat cele doua partide.
Viorel Moldovan si Basarab Panduru au fost invitatii lui Cosmin Baleanu, in emisiunea Sport Report, de pe Orange Sport.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Paradoxalul guvern Nastase sau cum sa-i lichidam pe cei mai buni", pe care il puteti citi in continuare. ... Robert Negoita, Ion Toma, Ion Prioteasa, Rodica Nassar, Ion Calea, Gheorghe Nichita, Marian Oprisan, Ioan Chelaru, Valeriu Zgonea, Emil Moldovan.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Bogdan Tiberiu Iacob) Traian Basescu a avut grija in ultima perioada sa se betoneze legislativ contra unei eventuale noi suspendari din functie, dar degringolada tot mai accentuata din sanul puterii pare sa il impinga spre un scenariu si mai de cosmar, impotriva caruia nu poate face nimic.
9 din Targu Mures, unde isi desfasoara activitatea in prezent filiala judeteana a partidului, va intra in posesia mostenitorilor lui Tiberiu Hanko, stabiliti in Austria. ... In urma cu un an, mostenitorii lui Tiberiu Hanko au primit din partea municipalitatii o decizie de reimproprietarire.
In cadrul unei conferinte de presa, ieri, la sediul din Satu Mare al Parchetului National Anticoruptie, seful PNA Satu Mare, Tiberiu Sigartau, si procurorul Marius Iancu au prezentat rezultatele finale ale cercetarilor efectuate in cazul afacerii ilegale cu vize SUA desfasurata de presedintele asociatiei non-profit Camera de comert romano-americana Portland - Oregon, Iosif (Joseph) Kovacs, trimis in judecata pentru trafic de influenta si inselaciune si Sos Rolland, anchetat si trimis in judecata in acelasi dosar pentru complicitate la trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Sedinta de ieri i-a oferit prilejul inca o data consilierului UDMR Tiberiu Gunthner sa se contreze cu presedintele Stefan Szabo. ... Tiberiu Gunthner a afirmat ca din aceasta cauza au fost tergiversate in judet proiectul gropii ecologice sau contractarea imprumutului de 22 milioane de euro.
Afirmatia a fost facuta in cadrul seminarului de la Braila, pe tema "Abordari lider pentru dezvoltarea zonelor rurale din Romania", intalnire la care a participat si presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc.
google-analytics.com