Cautare

454 de rezultate pentru "moldovan tiberiu" (3.61 secunde)
Infiintata la Iasi, firma a fost gandita si construita de craioveanul Tiberiu Stoian. "Pregatirile pentru demararea afacerii au insemnat pornirea calculatorului personal, care era de altfel singura resursa disponibla", spunea Tiberiu Stoian, directorul executiv al Artis Design, intr-un interviu acordat revistei Capital.
Este vorba despre Dan Moldovan (foto), nominalizarea PD-L pentru a face parte din Consiliul de Administratie al Santierului 2 Mai. Faptul ca nominalizarea consilierului local mangaliot Dan Moldovan s-a transformat in numire in C.
Printre acestia, si contractul cu societatea consilierului local mangaliot Dan Moldovan, Bemad Serv SRL, operatorul de plaja din zona Olimp. Ca si alti operatori de plaja, Dan Moldovan (foto) a dat in judecata DADL.
"Timp de doi ani, noul vicepresedinte ales al patronatului va fi Vasile Moldovan (foto), directorul RAJDP Constanta", a spus Liviu Bota, presedintele patronatului. La randul sau, directorul RAJDP, Vasile Moldovan, a subliniat ca, in ultimii ani, situatia drumurilor din judetul Constanta s-a imbunatatit.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
De altfel, dupa cum ne-a confirmat si vicepresedintele PDL Mangalia, Dan Moldovan, organizatia din sudul litoralului si-a gasit linia de urmat, certurile de alta data fiind complet eliminate din sanul echipei.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Radu Moldovan, a declarat ca, in prezent, este o mare concurenta intre bancurile cu Bula si cele cu presedintele Traian Basescu.
In schimb, o alta propunere - cea a mangaliotului Dan Moldovan - a fost contestata de deputatul PD-L Zanfir Iorgus. Potrivit colegilor acestuia, Iorgus ar fi comentat, despre Dan Moldovan, ca este jenant ca un "carciumar" sa fie propus in C.
Rapidistii au inceput acest sezon fara cei trei atacanti de marca, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Viorel Moldovan, iar asta s-a vazut. ... Revenirea lui Viorel Moldovan la echipa s-a simtit, Rapidul avand alta fata cu el in teren.
Astfel, singurul inscris in cursa pentru presedintia organizatiei judetene, in speta Tiberiu Marc, a obtinut functia de presedinte, desigur, in urma unui vot secret, in care 231 de colegi de-ai sai i-au incercuit numele pe buletinul de vot.
La eveniment a participat si o delegatie a PSD Salaj, compusa din 17 membri, fiind condusa de presedintele organizatiei, Tiberiu Marc.
Prezent si el la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a declarat ulterior, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc sambata, ca membrii UNCJ au aprobat un document de dispozitie privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, act inaintat si Guvernului.
"A plouat foarte rau ieri (n.r.-30 mai), vedeti ca la unele schelete li s-au spart craniile de la cat de puternica a fost ploaia", spune arheologul Tiberiu Potarniche. ... "Acesta este cel mai interesant schelet", arata Tiberiu spre unul dintre morminte.
Bogdan Tiberiu Iacob arunca o stire bomba: ... Bogdan Tiberiu Iacob arunca la plesneala si numele mai multor europarlamentari, intre care, Ioan Mircea Pascu si Adrian Severin, ceea ce este o tampenie.
Potrivit Presedintelui executiv al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, Toro Tiberiu, comunitatea maghiarilor din Romania si-a pus la punct planurile pentru obtinerea autonomiei Tinutului Secuiesc.
Traian Basescu i-a respins pe buna dreptate pe Ioan Irimie si Tiberiu Nitu (acum resapat), doi procurori cu o prestatie lamentabila in fata CSM si, mai ales, lipsiti de performante notabile in activitate.
"Facem aceste modernizari pentru ca in anul 2007 societatea sa poata functiona in sistem concurential, dupa regulile economiei de piata", a spus Tiberiu Trotea, directorul general al SNLO. ... Tiberiu Trotea, directorul SNLO, spune ca reducerea ajutorului de stat cu 25% nu va afecta unitatea:
Bogdan Tiberiu Iacob anunta pe Inpolitics.ro ca a intrat in posesia unei informatii bomba de ultima ora care sustine ca postul Realitatea TV se pregateste sa isi schimbe, curand, proprietarul.
Trotea recunoaste ca a vandut in pierdere Tiberiu Trotea, directorul general al Complexului Energetic Rovinari, recunoaste ca unitatea pe care o conduce a vandut energie sub pretul pietei. ... Noi ne orientam acum si spre export, dar nu pot sa spun exact zonele", a mentionat Tiberiu Trotea.
Acesta a tinut sa spuna ca si Traian Basescu "se afla intr-o situatie cel putin ciudata", acceptand in prezent propunerea lui Tiberiu Nita la Parchetul General, desi a refuzat aceeasi numire din partea fostului ministru Mona Pivniceru.
google-analytics.com