Cautare

1281 de rezultate pentru "moldovan iosif vidrasau jud mures" (2.94 secunde)
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
Dumitru Moldovan medic primar alergologie-imunologie la Spitalul Clinic Judetean Mures, Ramona Petran presedinta Asociatiei Pacientilor cu Angioedem Ereditar din Romania, Paul Buzea sotul unei paciente cu angioedem ereditar, as.med.
De asemenea, deputatul PSD de Mures, Ghiorghe Vasile Gliga o are ca sefa de cabinet pe Gliga Elena, pe langa alti doi angajati - cei trei fiind remunerati in luna februarie cu 8.424 de lei.
PSD a solicitat majorarea acestui numar de la noua la 18, insa primarul Vasile Moldovan (PD) le-a respins cererea.
Nu va fi afectat programul de investitii din agricultura Preluarea BCR de catre Erste Bank din Austria nu va afecta derularea programului de accesare a fondurilor pentru creditele de investitii din agricultura, a declarat Miron Moldovan, director in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Motreanu a fost asteptat la minister de directorului Directiei Generale Buget-Finante din minister, Miron Moldovan, cu un teanc voluminos de hartii si dosare ce trebuiau semnate. "Ministrul trebuie sa dea 500-600 de semnaturi, in special pentru acordarea de sprijin financiar, subventii, cheltuieli de personal", a explicat Moldovan.
Primarul Bistritei, Vasile Moldovan (PD), a primit interdictie din partea lui Oltean sa plece intr-o delegatie in Franta, unde ar fi urmat sa stea mai multe zile, tocmai pentru ca partidul are nevoie de el acasa, sa pregateasca actiunile PD din perioada campaniei electorale, Moldovan fiind lider municipal al formatiunii.
La Mangalia, intrunirea a avut loc sub auspiciile organizatorice ale democratului Dan Moldovan, posibilul candidat al PD la Primaria municipiului Mangalia.
In prezenta celor doi lideri judeteni - Stelian Dutu si Mircea Iustian - dar si a personalitatilor locale ale celor doua partide - Ioan Negrea, Zamfir Iorgus, Dan Moldovan, Ioan Griguta, si a membrilor celor doua formatiuni, a avut loc prima intalnire, la sediul fostului PD Mangalia.
Vicepresedintele PDL Mangalia, Dan Moldovan, ne-a declarat ca intalnirea este prilejuita de lansarea oficiala a candidatilor la primariile din Mangalia, Costinesti, 23 August, Albesti, Pecineaga, Limanu.
Alaturi de acestea, la recomandarea lui Emil Boc, conducerea judeteana a PD-L a luat in calcul excluderea din partid a primarului Ion Ionita de la Agigea, dar si a mangaliotilor Ioan Negrea si Dan Moldovan, pentru sabotarea partidului prin aliantele pe care acestia le-au incheiat la nivel local pentru turul 2 al alegerilor.
Daca Ion Minca nu a fost la sedinta, demn de mentionat insa faptul ca doi pedelisti pana acum absenti de la astfel de convocari ale "inamicilor" lui Claudiu Tusac, Nae Negrea si Dan Moldovan, au raspuns "prezent".
307 salariati din structurile Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale vor fi platiti incepand cu luna iulie din fonduri europene, ministerul economisind astfel circa 1,2 milioane de lei lunar in acest an, a declarat, miercuri, secretarul general al ministerului, Miron Moldovan.
'Carmen Moldovan parea o persoana serioasa, competenta si devotata PSD. Toate luarile ei de cuvant de la talk-show-uri erau ferme si elegante, impotriva starii de fapt actuale.
Radu Moldovan si Dan Sova i-au confiscat camera video unui politist care a filmat inn Parlament persoanele il huiduiau de la balcon pe prim-ministrul Emil Boc. ... Deputatul PSD Radu Moldovan si senatorul Dan Sova au urcat la al doilea balcon al plenului pentru a vedea cine filmeaza.
Vicepresedintele Radu Moldovan ne-a dezvaluit ca se pregateste o schimbare in sistemul de alegere a consilierilor judeteni. ... Partidul va face o lista cu 30 de nume si in functie de rezultatul obtinut intr-un colegiu, format din 2-3 comune sau sate, se vor alege consilierii judeteni", a precizat Moldovan.
Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, a spus ca social-democratii considera ca Anastase si Voinescu trebuie sa plateasca in justitie pentru ceea ce au facut la dezbaterea Legii pensiilor, incercand sa o treaca "furand votul".
PSD ia in calcul depunerea unei noi motiuni de cenzura, in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului asupra Legii salarizarii unitare, care va "statua diminuarea salariilor cu 25%", a anuntat purtatorul de cuvant al social-democratilor, deputatul Emil Radu Moldovan, citat de Mediafax.
Spre exemplu, chiar purtatorul de cuvant al PSD, Radu Moldovan, spunea: ... Un om care este alaturi de PSD, atunci cand e in zona buna si imediat dupa ce intra in opozitie fuge", a spus acelasi Radu Moldovan.
USL contraataca fata de afisele PDL Social-democratul Emil Radu Moldovan a prezentat, vineri, un afis cu pozele lui Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase pe care scrie "Revenim in Parlament doar cand pleaca Anastase", in replica la afisele prezentate, saptamana trecuta, de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, cu pozele parlamentarilor USL, numiti "chiulangii" Emil Radu Moldovan a declarat ca, spre deosebire de Ioan Oltean, care a avut bani sa tipareasca afisele, USL nu poate face acest lucru, astfel ca le va transmite doar in format electronic publicatiilor care vor sa le publice.
google-analytics.com