Cautare

1281 de rezultate pentru "moldovan iosif vidrasau jud mures" (4.56 secunde)
AUREL de 21 de ani din jud. ... Gabriela de 19 ani din Jud. Dambovita, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiul sau minor.
Florin de 21 de ani, din jud. ... Nicolae de 26 de ani, din jud. Giurgiu, pasager in Dacia Logan, au fost accidentati usor, fiind indrumati de la spital, la domiciliu.
Toma de 54 de ani din jud. ... In noaptea de 08/09 februarie 2011, in jurul orei 23.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 10 Politie l-au prins in flagrant pe un minor de 15 ani din jud.
VICTOR de 52 de ani din jud. ... Dumitru de 44 de ani din jud. Timis, care se angajase regulamentar in traversarea strazii.
RUDOLF, de 35 de ani din jud. Ilfov, N.FLORIN, de 26 de ani din Bucuresti, S.GRIGORE de 54 de ani din jud.
si al Serviciului Criminalistic din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, au efectuat 8 perchezitii domiciliare la adrese din Bucuresti si jud. ... Ion de 47 de ani, din jud.
La data de 14.06.2010, in jurul orei 12:00, a observat o femeie de 35 de ani, din jud. ... La data de 30.08.2010, in jurul orei 22:15, a observat o femeie de 26 de ani, din jud.
La data de 28 aprilie 2011, lucratori din cadrul Biroului Investigatii Criminale - Sectia 13 Politie au identificat pe un minor de 15 ani din Jud. Braila, pe un minor de 13 ani din Bucuresti si pe un minor de 10 ani din Jud.
ALEXANDRU de 37 de ani din jud. ... ILEANA de 49 de ani din jud. Tulcea, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
DAVID de 44 de ani din jud.
Razboiul se duce intre liderii locali ai PUR - Iosif Moldovan, Eftimie Costeiu si proaspatul senator Ilie Stoica - si presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, despre care umanistii spun ca nu ar dori sa cedeze nici macar o functie in administratia sibiana.
Moldovan - Belu Iordache, Sapunaru, D. ... Mihai Iosif CS Mioveni: Ducan - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, M. Panait, L.
Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco Junior (Trif '85), I. Filip - Morar, Irobiso (Chamed '60), Gradinaru. Antrenor: Ilie Poenaru Rapid: H. Moldovan - Onea, Sapunaru, Dr. ... Mihai Iosif
Moldovan - Acuna, Sapunaru, Dr. ... Mihai Iosif Arbitru: Horatiu Fesnic / A1: Valentin Avram / A2: Alexandru Cerei / Observator: Aron Huzu Stadion:
Localnicii din Mihail Kogalniceanu pot rasufla usurati, caci primarul lor, Valer Iosif Muresan stie cum sa se ingrijeasca atat de oras, dar mai ales de aeroportul din apropiere, fiind absolvent al Academiei de Aviatie, si practicandu-si profesia de pilot militar ani buni.
Iosif Boda) Da, asa e. Dar, nici la nimenea ca la noi nu e! Nu degeaba spunea dl Ion Iliescu, la inceputurile anilor ’90, ca noi vom avea o democratie originala.
Slujba a fost oficiata in vechea catedrala de IPS Mitropolitul Nifon, Arhiepiscop al Targovistei si Exarh Patriarhal, IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, si IPS Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale alaturi de un sobor de preoti.
Dan Iosif a ridicat sala in picioare cu „Tatal nostru“ Deputatul de Timis Nicolae Mircovici (foto) a defilat in sala de sedinte purtand peste costum un cearsaf alb inscriptionat cu lozincile:
Presedintele executiv al organizatiei judetene Hunedoara a PD, Iosif Blaga, a declarat ca in continuare protocolul de colaborare dintre PNL si PD nu este respectat in judet. ... prieteni, combinatii si relatii", a spus Iosif Blaga.
El a spus ca va face acest lucru in urmatoarele trei zile, perioada in care secretarul judetului, Iosif Redl, este obligat sa-i aduca la cunostinta baza legala in care marti locurile lasate vacante prin demisia a 12 consilieri judeteni PD, PNL si UDMR au fost ocupate de membrii PSD, aflati pe listele de supleanti.
google-analytics.com