Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (6.86 secunde)
- Imi place sa cred ca sunt la moda, dar cred ca am mai ramas putin in urma intre timp. Parca nu pot sa zic ca sunt in voga".
Sentimentalismul a murit, la moda e mercenariatul, bine ori rau, asta-i situatia. Atat timp cat Koulibaly, Boubacar si Issa Ba, fiind liberi de contract, au aterizat in Stefan cel Mare pe zero lei, era de banuit ca nu vor rupe gura targului.
Unii o numesc, depreciativ, " un procuror de moda veche", altii spun ca asta e un compliment, avind in vedere vremurile recente, in care investigatia judiciara rareori a atins inalte personaje politice.
Curele de slabire sunt la mare moda. De ce? Simplu, pentru ca rata obezitatii este in plina crestere! Desi e mai simplu sa prevenim, multi ajung sa se trateze atunci cand este prea tarziu.
Organizatoarea galei, Adela Diaconu, a fost premiata de catre Centrul de Excelenta Cardio Mix impreuna cu Mihai Dragomir cu Diploma De Merit pentru cariera de succes in televiziune, moda si organizarea de evenimente.
Incorporeaza cele mai rapide si la moda facilitati de comunicare fara fir: 3G HSDPA, Wireless LAN 802.11g si Bluetooth, dar si suport USB2.0.
Ecranul LCD este unul "la moda", de 2.5" in diagonala si o rezolutie de 230.000 de pixeli. D40X se adreseaza segmentului "800$" unde se afla Canon 400D si Sony Alpha 100, unele dintre cele mai cautate DSLR-uri la ora actuala.
Deja sunt la moda si in Romania afaceri "traditionale" pe internet cum ar fi magazinele virtuale, agentiile imobiliare detinatoare de site-uri, agentiile matrimoniale etc.
Multi se îndoiesc ca dispozitivul va fi la moda printre consumatorii principali de telefonie mobila din Japonia, cea mai mare piata de retail din Asia, din cauza ca nu suporta servicii de televiziune sau functii pentru plati electronice.
3D, noua moda la televizoare Romanii dornici sa fie in pas cu cele mai moderne tendinte aleg sa-si cumpere televizoare 3D, profitand de ofertele de pe piata.
O intrebare din ce in ce mai la moda deoarece detinatorii de calculatoare care in mare parte utilizeaza internetul au devenit mai preocupati de securitatea sistemelor lor.
Revistele, din diverse motive greu de inteles, au revenit brusc la moda. Din singurul motiv ca nu prea se fac bani din online, mai ales cand vinzi niste reviste lunare, mai multe publicatii au decis anul acesta sa ramana in varianta tiparita.
Prima aplicatie este construita in jurul unui shop online si permite organizarea unei garderobe pentru inspiratia zilnica, in timp ce a doua furnizeaza ultimele stiri in materie de design si moda.
Cumpararea si detinerea bunurilor nu va mai fi la moda!. 6. Computerele cuantice ar putea deschide calea spre adevarata inteligenta artificiala.
Pentru a se intretine financiar a lucrat si ca model pentru diversi creatori de moda. Datorita inaltimii sale si a problemelor de sanatate din timpul razboiului, a renuntat la balet si s-a dedicat actoriei, o cariera in care putea excela.
Universitate - Alsy Cafe - Creame cafe - SpiceClub pe Victoriei deasupra la Casa de Moda Venus
Iata ultima moda care face ravagii printre femei. De ce fug barbatii cand le vad imbracate astfel Se estimeaza ca, la nivel mondial, o femeie din 14 este agresata sexual, conform rezultatelor unui studiu.
Nokia e inca la moda! Motivul incredibil pentru care vechile telefoane se vand ca painea calda Englezii sunt disperati sa puna mana pe modele precum Nokia 8210.
Presedintele Statelor Unite ale Americii si Papa Francisc se numara printre cei care au adoptat aceasta moda in diferite ipostaze, insa Ellen DeGeneres, gazda Premiilor Oscar din acest an, a reusit sa bata toate recordurile duminica trecuta.
In prezent moda telefoanelor "retro" a revenit, iar englezii sunt dispusi sa plateasca pana la 800 de lire pe un telefon fara internet si fara aplicatii costisitoare.
google-analytics.com