Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (5.66 secunde)
Daca toata lumea ar pune Iorgu si s-ar crea o moda. Cand strigi o data Andrei raspund sapte copii la locul de joaca.
Via Milano, care va oferi marcile cele mai populare, Corso Capri, care se adreseaza adolescentilor si tinerilor preocupati de moda, si Bulevardul Bellini, o destinatie de lux dedicata marcilor exclusiviste.
Odata cu declansarea crizei datoriilor in Grecia, in 2010, si extinderea ulterioara in toata zona euro, vechile resentimente au revenit la suprafata, euroscepticii sunt la moda, iar neincrederea intre tarile nordice si cele sudice nu a fost niciodata mai mare.
"Galeria Designerilor Romani este un concept complex care se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos care vor sa fie in pas cu moda.
Se trece deja la colecția de vara Magazinul a anunțat ca, la deschidere, "iubitorii de moda din Craiova se vor putea bucura de cea mai recenta colecție de vara.
Intrarea pe piata din Romania a fost un pas important pentru o companie internationala in perpetua expansiune, precum Takko Fashion, oferind un spatiu atractiv de desfacere, datorita cererii exigente de moda, dar in acelasi timp cu o sensibilitate mare in legatura cu preturile.
Show-ul se vede doar pe Utv si il are ca protagonist pe Andrei Dumitriu, pe care il stii cu siguranta din prezentarile de moda pentru designeri cunoscuti, pe marile catwalk-uri, din reclamele unor brand-uri de renume, sau de pe scena evenimentelor din toata tara.
"Am impresia ca cei mai multi protestatari nici nu stiu despre ce este vorba, e o moda sa iesi in piata.
Fie ca sunt in cautarea unor incaltari comode pentru o iesire la munte, fie ca vor sa iasa in evidenta la o petrecere sofisticata, Deichmann ofera clientilor sai variante la moda, de la marci precum Graceland, 5th Avenue, Ariane, Gallus, Falcon, Elefanten, Puma, Nike sau Adidas.  Botine cu nituri ornamentale, ghetute colorate cu talpa ortopedica, cizmulite cu siret, pumps clasici sunt doar cateva dintre noutatile sezonului pentru femei.
Este buna prietena cu creatorul de moda Catalin Botezatu. Pe cei doi ii leaga o prietenie care exista de multi ani de zile.
Nu vom consuma inutil hartia ocupand-o cu chestii la moda precum horoscopul zilei, ultimele retete ale bunicii sau ce fraier cu bani va mai devora in viitorul apropiat pitipoanca X.Va multumim daca o sa cumparati ziarul nostru.
Lucian Gheorghiu a fost un ziarist de moda anilor 1990-2000. Si intre ultimii din vechea generatie care mai scrie cu credinta, cu gandul la un ideal si la o cale de propasire a neamului.
Desfasurat intre 17 - 23 iulie la Sibiu, Feeric Fashion Week nu a fost doar cel mai mare festival international de moda din sud-estul Europei, ci si un adevarat regal automobilistic.
Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week, iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante.
Este totodata o companie cu traditie, aflata mereu in pas cu moda actuala. De ce am ales Samsonite? Pentru ca am certitudinea ca voi avea o valiza durabila ani si ani la randul.
Decor District, Districtul Decor, pav 12, este vitrina internaționala a decorațiunilor florale si a imbinarii perfecte dintre arta decorativa si moda, muzica si artizanat.
· Concursul Miss Fashion TV Football 2012 · Prezentari de moda ale celor mai importanti designeri romani Atmosfera va fi intretinuta de Dj spanioli si romani.
Este echipa la moda. Surpriza turneului. Traiectoria ei a fost extrem de comentata. Manchester United, Schalke... dupa jocuri bune. As spune ca majoritatea romanilor tin cu domnul Bielsa si echipa sa, desi admira si pe Atletico Madrid", a spus Belodedici.
Din cauza asta s-a creat un trend, o moda anti-Florescu. Nu e nicio problema, eu am revenit si voi da totul pentru a castiga", a spus Florescu, citat de Mediafax.
Nici sutele de pase nu au mai fost la moda. Daca Xavi sau Busquets terminau meciurile cu peste 120 de atingeri de balon dar acum nu au atins nici 90.
google-analytics.com