Cautare

607 de rezultate pentru "moda" (4.97 secunde)
Discul Good Friends se doreste o redimensionare - dincolo de timp, moda, uitare - a unui anume clasicism modernizat al limbajului muzical de gen.
doua surori iubitoare de moda si o mama dispusa sa puna in aplicare ideile lor au hotarat sa transforme o pasiune comuna intr-un mic business.
Nu, nu se leaga cu moda. Nu, nu este vorba nici de tehnici de urmarire ale infractorului care incearca sa scape de urmarire.
Cu toate ca moda se schimba de la an la an si omul cade prada adesea tentatiei de a i se plia, vestimentatia traditionala va fi pentru totdeauna o parte esentiala a unui popor.
Designerul revine in atentia iubitorilor de moda cu o noua colectie pe care a prezentat-o aseara, cu succes, la New York Fashion Week, alaturi de nume mari ale modei internationale.
Printre vedetele care au participat la eveniment s-au aflat si creatorul de moda Catalin Botezatu, stilista Adina Buzatu, Dana Savuica, Gianina Corondan, care este de ceva timp redactor-sef al revistei VIP si Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos.
Prompteristele si lingatoarele microfoanelor de la TV folosesc prosteste aceasta pronuntie neromaneasca promovand o moda onomasticii furculitioniste: Gor-ghiu, Pes-ca-ri-u (in loc de Pes-ca-riu), Co-jo-ca-ri-u (in loc de Co-jo-ca-riu), Curea in loc de Curea si chiar, Dumnezeule!, Moldova in loc de Moldova.
Discret si sobru, el a scris o poezie plina de un gen aparte care nu avea cum si de ce sa fie la moda si sa sparga piata.
Te invitam pe 2 decembrie, de la ora 19:00, la un spectacol magic pe ritmuri de dans, in care noile colectii de iarna vor defila intr-o prezentare de moda la Plaza Romania!
Astazi nu mai putem rezista ca insule, nu mai putem rezista ca intelectuali publici. Sunt foarte multi intelectuali care se contempla, in emisiuni de televiziune vorbesc autist despre cate un subiect la moda.
In cariera sa, a reparat ceasuri pentru vedete, precum creatorul de moda Catalin Botezatu, Amalia Enache, actorii George Motoi, Mircea Albulescu, Catalina Mustata, Florin Zamfirescu, Sebastian Papaiani, dar si Rica Raducanu, soprana Felicia Filip, Cristian Brancu si Cove.
Cred ca aceste trasaturi sunt si vor fi mereu la moda, indiferent de trenduri. Dar anul acesta, cu atat mai mult, sarbatorim o intoarcere la simplitatea elaborata, romantica si visatoare.
Mihaela Panaitescu si Lucia Pop lucreaza in Atelierul de pictura al creatoarei de moda Liza Panait, atelier care se afla chiar in magazinul acesteia, pe Strada Tunari.
Cizmele Harvey cu toc de 7,5cm te vor ajuta sa radiezi si sa arati tuturor femeia careia ii place sa fie tot timpul la moda.
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica.
Este cea mai veche fabrica de camasi din Romania, o companie cu traditie pentru barbatii care apreciaza moda de calitate si materialele alese cu multa iscusinta de catre specialistii brandului.
Cu moda nu te joci. Nici noi, iar in acest sens am creat pentru dvs. sosetele de oras. Am avut un vis.
Odata cu trecerea timpului istoria modei in ceea ce priveste parul se schimba si cum nimic nu este nou moda anilor '40-'60 a revenit fiind adoptata de catre majoritatea barbatilor.
Tendintele in moda ne surpind de la un sezon la altul, dar sunt elemente pe care le regasim an de an.
Dorian Solano Celebritatea anului in moda: Crenguta Niscoveanu Premiu de excelenta: Florin Condurateanu Premiu de excelenta pentru intreaga cariera in muzica:
google-analytics.com