Cautare

11549 de rezultate pentru "mirsu florin bibi bucuresti" (5.48 secunde)
Florin Spiridon participa in luna decembrie la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat la Universitate. ... Lumea e pestrita, cauta din toate!", ne-a spus Florin Spiridon.
Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian. ... Florin Chilian nu-i o victima care isi plange infringerea.
La standul lui Florin Chise din Bihor din cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea MTR au fost la vanzare Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei.
Florin Chise participa cu palinca din Bihor la Targul organizat de Paste in Parcul Cismigiu. ... Printre cele mai cautate standuri se numara si cel al lui Florin Chise din Bihor, cu palinca de mere si palinca de pruna extraordinare.
"Batalia" pentru Bucuresti. Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL. ... Referitor la vot, liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat ca alegerile au fost corecte, iar statutul partidului a fost respectat.
Maestrul Florin Zamfirescu a fost prezent astazi la Gold FM, in cadrul Matinalului GOLD MORNING cu Radu Buzaianu, Gianina Corondan si Artur Palaghia. ... Florin Zamfirescu a continuat depanarea amintirilor legate de Noica, rememorand momentul in care acesta l-a surprins cu o idee.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Senat Calin Popescu Tariceanu (Bucuresti) Titus Corlatean (Bucuresti) Gabriel Oprea (Bucuresti) Dumitru Pelican (Bucuresti) Daniel Barbu (Bucuresti) Ecaterina Andronescu (Bucuresti) Victor Ciorbea (Bucuresti) Dan Voiculescu (Bucuresti) Catalin Croitoru (Bucuresti) Florian Popa (Bucuresti) Corneliu Dobritoiu (Bucuresti) Gabriel Mutu (Bucuresti) Ioan Cristina (Arad) Ion Popa (Arges) Serban Velca (Arges) Constantin Tamaga (Arges) Ionuti-Elie Zisu (Arges) Dragos Luchian (Bacau) Vasile Nistor (Bacau) Dan Tataru (Bacau) Damian Draghici (Bacau) Dorin Dobra (Bistrita-Nasaud) Ioan Denes (Bistrita-Nasaud) Doina Federovici (Botosani) Petru Mihailescu (Botosani) Viorel Grigoras (Botosani) Sebastian Grapa (Brasov) Viorel Chiriac (Brasov) Ioan Ghise (Brasov) Marius Niculoiu (Brasov) Ion Rotaru (Braila) Catalin Boboc (Braila) Doina Tudor (Buzau) Eugen Teodorovici (Buzau) Victor Mocanu (Buzau) Stefan Tomoiaga (Calarasi) Iulian Dumitrescu (Calarasi) Marius Nicoara (Cluj) Puiu Hasotti (Constanta) Alexandru Mazare (Constanta) Mircea Banias (Constanta) Nicolae Moga (Constanta) Mihai Fifor (Dolj) Florea Voinea (Dolj) Mario Oprea (Dolj) Mircea Geoana (Dolj) Cristiana Anghel (Dolj) Leonardo Badea (Dambovita) Sorin Rosca Stanescu (Dambovita) Valentin Calcan (Dambovita) Gheorghe Saghian (Galati) Paul Ichim (Galati) Eugen Durbaca (Galati) Niculae Badalau (Giurgiu) Lucian Iliescu (Giurgiu) Marian Pavel (Ialomita) Ion Toma (Ialomita) Varujan Vosganian (Iasi) Sorin Lazar (Iasi) Florin Constantinescu (Iasi) Mihaela Popa (Iasi) Marin Burlea (Iasi) Gabriela Firea (Ilfov) Nicolae Nasta (Ilfov) Darius Valcov (Olt) Mihai Nita (Olt) Dan Sova (Olt) Georgica Severin (Prahova) Daniel Savu (Prahova) Ion Luchian (Prahova) Stefan Oprea (Prahova) Augustin Mitu (Prahova) Neculai Bereanu (Suceava) Tiberiu Bradatan (Suceava) Ovidiu Dontu (Suceava) Mihai Neagu (Suceava) Nicolae Monanu (Teleorman) Crin Antonescu (Teleorman) Timotei Stuparu (Teleorman) Octavian Motoc (Tulcea) Trifon Belacurencu (Tulcea) Florian Coca (Valcea) Remus Nitu (Valcea) Marin Cotescu (Valcea) Petru Filip (Vrancea) Cristian Dumitrescu (Vrancea) Gheorghe Pop (Salaj) Matei Suciu (Timis) Ilie Sarbu (Timis) Doina Silistru (Vaslui) Gabriela Cretu (Vaslui) Nelu Tataru (Vaslui) UDMR Marko Bela (Mures) Lista este in curs de actualizare, aceasta putand fi completate dupa rezultatele definitive publicate de BEC si incheierea operatiunii de redistribuire a mandatelor.
VICTOR de 34 de ani, din Bucuresti 2. ... ALEXANDRU de 27 de ani, din Bucuresti, 3. ... CRISTINA de 23 de ani din Bucuresti 4. ... ALEXANDRU de 74 de ani, din Bucuresti 5.C. ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C.
Recent, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 109 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Dincolo de scopul initial, marsul de la Sibiu s-a transformat rapid intr-o miscare de protest la adresa intregii clase politice Cel putin ca atmosfera si ca mesaj politic, Piata Universitatii din Bucuresti s-a mutat sambata la Sibiu.
Confesiunile lui Gabriel Fatu ne-au prilejuit cunoasterea unor momente emotionate din viata unui actor tanar si talentat, care a ajuns in teatru din cauza (sau datorita - cum zice Fatu) lui Florin Piersic, monstrul sacru al teatrului romanesc.
60, la care erau asociati fiul Mitel Munteanu si tatal Gheorghe Munteanu, si ambele avindu-l ca administrator pe Florin Bilteanu - un contract de investitii in care era stipulat ca SC OIL GRUP va sustine financiar construirea benzinariei amintite de catre SC DAGMAR COM, urmind ca, la finalizarea investitiei, SC DAGMAR sa cedeze constructia catre OIL GRUP.
Actorul Florin Calinescu a avut luni, la sediul PNL, o discutie de o jumatate de ora cu liderii liberali. ... E un pas important", a spus Florin Calinescu dupa ce a iesit din sediul PNL.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
google-analytics.com