Cautare

88 de rezultate pentru "mireasa" (4.07 secunde)
"Alianta nu este o mireasa care sa fie infloritoare, ci o sotie cam dupa doi ani de casatorie", a declarat liderul PD, Emil Boc, intr-o emisiune televizata.
Ba chiar, s-a si amuzat si a facut poze cu o mireasa, ca sa-i poarte noroc. Mircea Geoana a avut un eveniment de lansare, sobru si plin de discursuri lungi - chiar daca intr-o hala industriala, langa un aeroport.
debarcarea de la conducere a echipei lui Crin Antonescu si reinstalarea unei alte conduceri, cu un lider convenabil sefului actual al statului (e lumea plina de lasi!), astfel incat se va putea constitui un alt partid disciplinat, PLB - Partidul Liberal Basescu, mireasa convenabila pentru PD-L in noul proiect de guvernare clocit de tartorul de la Cotroceni.
Acestea se transforma acum in presiuni si oferte, dupa ce urnele au aratat azi-noapte ca mireasa are si o anume "dota", deloc neglijabila pentru turul doi!
Nunta ca-n povesti a avut loc in Beirut (Liban), iar mireasa a purtat o rochie in valoare de 22.000 de dolari, brodata cu cristale Swarovski.
Alte cheltuieli Costumul de ginerica (10 milioane de lei vechi), rochia de mireasa (10-12 milioane), verighetele (150-300 de euro) si invitatiile (50.000-80.000 de lei vechi bucata), fotografiile, filmarea si artificiile sunt alte cheltuieli indispensabile.
Nici macar pentru rochia de mireasa nu ajung, costul acesteia depasind zece milioane de lei. Cred ca acesti bani pot fi folositi doar pentru cumpararea invitatiilor de nunta.
Nu putem sa asteptam sa vina niste investitori, noi sa le spunem ca le vindem fabrica, si cand sa le vindem, le vindem incurcaturile. Trebuie lucrat intai la rochia miresei, si apoi prezentata mireasa", a concluzionat Berceanu.
Astfel, zonele Gura Dobrogei, Targusor, Casian, Cheia, Gradina, Pantelimon, Mireasa, Galbiori, Crucea, Baltagesti sunt protejate prin lege conform Hotararii nr.
Intr-una, inalta si ingusta ca o felie de cozonac, functiona un magazin de rochii de mireasa. Acum, strada e pavata, iar cladirea-cozonac e renovata si transformata intr-un bar numit The Legacy.
Mai mult, in acel an a primit drept cadou de Craciun un teanc intreg de reviste cu rochii de mireasa.
A zis ca te vrea mireasa lui pe viata", a incercat Cristina Cioran sa o tenteze pe Gina. "Asa zic toti", a venit rapid replica blondinei, semn ca s-a saturat ca de mere padurete de cerererile in casatorie fara finalizare.
Romanul de fata ii are protagonisti pe capitanul Philip Whiteoak si pe tanara sa mireasa, superba irlandeza Adeline. Parasind Anglia, cei doi se stabilesc in Canada, pe malul Lacului Ontario, si aleg numele viitorului lor camin - Jalna.
"Mireasa din tren", "Casatorie cu repetitie", "Grabeste-te incet", "Alegerea", "Caruta cu mere", si ultimul din filmul lui Ion Carmazan, "Lotus".
Fericita ca a facut pasul cel mare, artista se gandeste acum cum va arata ziua nuntii si de unde sa-si cumpere rochia de mireasa.
rochii de mireasa si colectia de rochii de seara Stardust. La eveniment si-au facut aparitia si numeroase vedete, printre care:
Vezi cum arata mireasa Alexandra Nechita, cunoscuta ca "Micuta Picasso", s-a asezat la casa ei. La sfarsitul saptamanii trecute, Alexandra si iubitul ei, designerul Dimitry Tcharfas, si-au jurat credinta vesnica in fata rudelor si a prietenilor de suflet.
Cat costa palariile Miss Hat Palariile ei variaza ca pret, intre 50 RON (din piele intoarsa) - 300 RON (de mireasa).
21,40h) In fata pozei tale nu imi gasesc cuvinte Sa-ti spun cat te iubesc prin simtaminte sfinte Cand departarea aspra e patima uitarii Eu te visez frumoasa in noaptea disperarii In somnul meu doar lacrimi mai curg din ochii tristi Ce-au cautat ades lumina din privire Acum ca niciodata mai greu e sa existi Ca o speranta moarta in trista despartire Prelung suiera vantul in pomii grei de-afara Aidoma durerii din inima si minte Ma chinuie ades regretele in seara Cuvintele-au ramas insa pe veci cuvinte Cand geamul mi-l astupa de zori troiene grele In mijlocul campiei prin fulgi dansezi mireasa De-ai sti cat te asteapta bratele rebele!
Smulse rochia-i alba de mireasa insangerata, brodata in trandafiri putrezi si si-o duse in camera, apoi inchise usa in urma-i.
google-analytics.com