Cautare

88 de rezultate pentru "mireasa" (3.45 secunde)
Atat si nimic altceva, Scrie-ma, imbraca-ma intr-un vers alb Ca pe o mireasa a poeziei dintr-o fereastra a hartiei Ia-ti ziua buna de la zat, de la culori sterge-ma din calendare si de prin harti Sa nu-mi mai dea de urma nici marea, Dar tine-ma in brate.
Prezentatoarea de la Kanal D a prins, de altfel, de doua ori, anul acesta, buchetul de mireasa. Mai intai, la nunta Oanei Roman, apoi, in platoul emisiunii sale, unde s-au casatorit doi invitati.
Serviciile oferite, consiliere vestimentara si creatie vestimentara de rochii de seara, rochii de mireasa, tinute office si casual, atat pentru femei, barbati, cat si copii, lenjerie si accesorii, integreaza si satisfac nevoile variate ale clientilor, ontr-un singur loc.
Umbla mereu, nu osteni o clipa Fa-ti din calatorii prin lumi aripa Dar nu uita, oriunde-ai fi mireasa, Sa te intorci la sufletul de-acasa.
tuns femei - 30 RON spalat - 30 RON coafat par mediu - 35 RON manichiura simpla - 25 RON manichiura cu oja - 30 RON pedichiura cu oja - 40 RON masaj anticelulitic 50 de minute - 55 RON masaj anticelulitic 30 de minute - 37 RON masaj de relaxare 50 de minute - 55 RON masaj de relaxare 30 de minute - 37 RON epilat lung - 40 RON epilat scurt - 30 RON epilat brate lung - 25 RON epilat brate scurt - 20 RON epilat mustata - 10 RON epilat abdomen- 15 RON epilat lombar - 15 RON epilat inghinal total - 30 RON epilat inghinal partial - 15 RON epilat axila - 10 RON epilat interfesier - 15 RON epilat fese - 10 RON pensat sprancene - 15 RON pensat sprancene forma - 25 RON pensat barbati - 30 RON vopsit sprancene - 15 RON vopsit gene - 15 RON solar minut - 1,6 RON abonament solar 100 minute - 130 RON make-up zi - 90 RON make-up seara - 130 RON make-up mireasa - 160 RON gene - 130 RON Pentru programari la Sun Exclusiv Beauty Salon puteti suna la nr.
La reusita prezentarii au contribuit din plin coafura realizata de Helen Studio by Elena Oseaca si Make up Andreea Tudor si SLA. Make up si body painting mireasa - Jana Ceban.
V/A - Romanian Etno Jazz Florin Juncu - Frumoasa mireasa Florian "Mosu" Lungu - SONO-PORTRET Jazzybirds - On The Road Florin Giuglea - Invitation To The Blues OUT SOON:
A fost emotionant sa o vad pe Ana mireasa. Ma bucur mult pentru ea! Facem echipa buna de multi ani, iar acum legatura noastra e una si mai solida!
In cadrul evenimentului organizat la Aristocrat Events Hall vor putea fi probate si cumparate pe loc (la prețuri mult reduse) sute de Rochii de Mireasa, Rochii pentru Nase, pentru Soacre Mari/Mici, pentru Domnisoare de Onoare si chiar pentru simple invitate la nunta, de la cele mai cunoscute branduri din Romania.
- Creati si rochii de mireasa? - Inca nu. - V-ati gandit sa creati si tinute pentru barbati? - Da, sigur ca da, tot tinute casual.
/ Pe pragul noptii trupurile lasa / O umbra din al frunzelor fosnit / Iar Lina, a pacatului mireasa / Cu sufletu-n nisip s-a ratacit.
poezia merita respect si trebuie sa ai hartie pentru cartile de poezie, care sa fie ca o rochie de mireasa.
Au mai ramas doar doua detalii importante de rezolvat: rochia de mireasa a Simonei si costumul de nunta al lui Toni Iuruc.
Pareau sa fie cuplul perfect si planuiau sa se casatoreasca, iar pentru acest eveniment, Susanne incepuse sa ingere cate 30.000 de calorii pe zi pentru a fi "cea mai grasa mireasa din lume".
Jim Drummond, un pilot naval si constructor de nave maritime, in varsta de 22 de ani, si-a folosit experienta pentru a transforma un remorcher scos din uz intr-o casa confortabila, pe care o impartea cu mireasa de 18 ani Dianne si cu fiul lor.
Simona Gherghe isi doreste din ce in ce mai mult sa devina mama, fapt care a impins-o in gura tuturor apropiatilor, mai ales a socrilor, care isi doresc ca nora lor sa imbrace mai intai si mai repede rochia de mireasa, urmand ca mai apoi sa se gandeasca la un copil.
xmas affair at the room targul craciunului 2016 Xmas Affair at The Room - Targul Craciunului 2016 Bucuresti, 20 Dec 2016 - 23 Dec 2016 NEXT SEASON Targ de incaltaminte, genti si accesorii din piele Bucuresti, 28 Feb 2017 - 3 Mar 2017 Targ de contractari din sectorul incaltamintei, marochinariei si confectiilor din piele Targul Ghidul Miresei prezinta colectiile 2017 de rochii de mireasa, costume de ceremonie si verighete Agri Food Logistica - Fruct EXPO Bucuresti, 3 Mar 2017 - 5 Mar 2017 FRUCTEXPO Amplul eveniment expozitional este organizat sub marca AGRIFOOD LOGISTICA.
A prevestit moartea bunicului, un cutremur si o mare nenorocire in viata ei cand s-a visat in rochie de mireasa!
In cadrul evenimentului de deschidere, au fost prezentate colectii de rochii de mireasa si costume de ceremonie in tendintele noului an.
In acest sens, Sfantul Apostol Pavel recomanda ca iubirea mirelui fata de mireasa sa fie asemenea cu iubirea lui Hristos fata de Biserica (cf.
google-analytics.com