Cautare

88 de rezultate pentru "mireasa" (8.38 secunde)
Iubita proprietarului, care astazi a imbracat rochia de mireasa pentru a defila alaturi de masina, spune ca Victor nu a cucerit-o cu ajutorul cristalelor de pe BMW. ... Rochia de mireasa a fetei a fost creata special pentru sesiunea foto cu BMW-ul.
- M-a impresionat ritualul mirilor, care spune ca in noaptea nuntii, lingura ingemanata era folosita o singura data in viata, cand mirele si mireasa mancau din aceeasi strachina, cu aceeasi lingura, si, luand cu grija o piesa din cele expuse, continua cu glas duios sa imi arate si sa imi explice mai departe:
Nu stiati ca in UE mireasa e fututa, in noaptea nuntii, mai intai de catre toate neamurile mirelui, de ambele sexe? Dar doar daca mireasa e romanca.
Mirii 2018 vor avea ocazia sa aleaga dintre mii de rochii de mireasa, costume de ceremonie, inele si verighete pentru toate bugetele. ... - Tot in aceasta editie se vor putea vedea in premiera si primele colectii 2018 de rochii de mireasa, costume de ceremonie si verighete.
Am lansat 2 programe, unul pt slabit INTRA IN ROCHIA DE MIREASA BY CARMEN BRUMA https://www.carmen-bruma.ro/intra-in-rochia-de-mireasa/ iar celalalt pt controlul greutatii in sarcina https://www.carmen-bruma.ro/jurnal-de-gravida/ pe care le-ati primit cu mult entuziasm!
un Trahanache superb intr-„O scrisoare pierduta”, pompierul din „Cantareata cheala”, domnul Unu din celebrul „Streap-tease” al lui Colceag, parintele Dewis din „Copilul ingropat” regizat de Catalina Buzoianu, Nae Gheorghidiu din „Patul lui Procust”, indragostitul din „Podul” regizat de Malaele, mireasa din „Mireasa muta”, mascariciul din „Legenda ultimului imparat”… si cate altele, cate altele in afara de cele care m-au fulgerat mai devreme!
Noi detalii ies la iveala dupa incheierea emisiunii Mireasa! Alina si Ionut au facut in casa echipa buna la "comentat", dar oare, ar face echipa buna impreuna si pe plan sentimantal?
Moise, fratele lui Aron, a venit in platoul emisiunii Mireasa.Capriciile iubirii! ... #Mireasa #CapriciileIubirii #AntenaStars ? Aboneaza-te la canalul nostru: https://goo.gl/MRmp8c ?
Ruptura era inevitabila, dar, din pacate pentru liberali, "mireasa" PSD, aleasa de voie, de nevoie, are toate datele necesare unei viitoare neveste excesiv de autoritare.
Dati-mi si mie doua fete, nu conteaza cum sunt, doar sanatoase sa fie, pentru ca am de toate si vreau sa fac si eu macar o nunta, dar n-am mireasa", si-a incheiat femeia pledoaria.
Mai multe despre Eurovision, "Song For Him" si buchetul de mireasa de la finalul clipului ne povesteste Dalma: ... Ca viitoare mireasa, te intrebi, cred, macar o secunda, daca el este cel potrivit.
- Am lucrat mult la aceasta colectie, de la inceputul lunii noiembrie si in ziua prezentarii, la ora 14.00, am terminat rochia de mireasa! ... De exemplu, mireasa, Lili Sandu, a lucrat la noi 20 de ani!
Un cuplu din Marea Britanie ar putea sa nu mai ajunga in fata altarului pentru ca viitorul sot i-a vandut rochia de mireasa iubitei.
Ioana Ginghina face primele declaratii dupa ce a probat rochia de mireasa! Face nunta in curte si de data asta, spera sa fie cu noroc.
Cu doua luni inainte de nunta, nu are rochia de mireasa gata! Sensy nu s-a hotarat ce model va purta in ziua cea mare si mai mult decat atat, superstitiile au facut-o sa se gandeasca bine daca va avea una sau doua rochii!
Avem primele imagini cu Gabriela Otil in rochie de mireasa! Sotia lui Dani Otil a avut o aparitie ravasitoare. Mai mult, a facut si declaratii despre evenimentul cel mare.
Cristina Spatar a avut parte de un eveniment grandios. Artista s-a casatorit cu alesul inimii sale. Rochia de mireasa a cantarit aproape 10 kilograme.
Defilarea mioritelor moderne si aratoase a fost inca o mostra de frumusete romaneasca, intr-o prezentare de moda in care mireasa colectiei a fost Adelina Pestritu.
Steluta Necula, mireasa de la nunta perturbata, a povestit ca ea si mama ei, la inceput au crezut ca intreruperea luminii e o farsa ori o rautate din partea unui consatean, dar cand intunericul s-a prelungit si au vazut si fenomenul luminos, si-au dat seama ca era ceva mai straniu si nicidecum o gluma.
Babele au tors lana oilor, au boit-o cu vopsele din flori de camp, au cusut la lampa ii cu altite, camesi de mireasa si de mire, au tesut covoare, laicere, cuverturi, grindare, au impletit sosete groase barbatilor care s-au dus la padure sa aduca un car de lemne, copiilor care s-au dus cu uratul ori la scoala… Am intrebat o Baba de la Sucevita, care cususe asta-iarna camesa sotului si iia ei, batute de cruciulite, de iesisera impreuna, in straie aidoma, la o Mare si Sfanta Sarbatoare:
google-analytics.com