Cautare

1069 de rezultate pentru "mioara constantinescu deva" (3.54 secunde)
Traian Basescu a fost din nou atacat dur de catre unii dintre adversarii sai politici recunoscuti, fostul sef al statului Emil Constantinescu si liderul conservator Dan Voiculescu, acestia sustinand, separat, ca presedintele a avut de-a face cu Securitatea in trecut.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Regimul Basescu este o parodie damboviteana a regimului Putin, actualul sef al statului fiind controlat de serviciile secrete, care doresc sa dirijeze economic si politic Romania, sustine fostul presedinte Emil Constantinescu.
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu.
Fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu a criticat marti declaratiile facute de Traian Basescu in legatura cu Tratatul semnat cu Ucraina.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu (foto) a tunat si a fulgerat cand a auzit ca PC-urile alocate copiilor din mediul rural au ajuns oriunde in alta parte decat in scoli pe mainile micutilor. Programul aprobat de CJC la initiativa lui Nicusor Constantinescu este clar si precis:
Traian Basescu a evitat, marti, dupa incheierea paradei militare de la Arcul de Triumf, sa dea mana cu fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu, salutandu-i pe acestia de la distanta, printr-o inclinare a capului.
Declaratia acesteia vine in completarea afirmatiilor lui Cristian Constantinescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurari din Romania (UNSAR). Constantinescu a adus in discutie problemele majore create de intermediarii de asigurari RCA care uita sa-si indeplineasca unele din datoriile esentiale.
Pentru cititorul volumului Obsesii lansat de Eva Constantinescu incepe o calatorie fascinanta in universul emotiilor perene si al marilor intrebari care framanta fiinta umana. ... Sonetele Evei Constantinescu ne ridica in locul emotiilor pure, acolo unde forta timpului nu mai razbate.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
Atunci cand a intrat cu Radu Mazare si cu Nicusor Constantinescu in PSD, aceste proiecte i s-au pus pe tava domnului Iorgus, de catre PSD. ... Mai vad pe aceasta brosura, in fotografie, ca sunteti incadrat de Radu Mazare si Nicusor Constantinescu.
In cursul zilei de ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare a declarat ca in ultimele trei luni, atat el, cat si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, sunt supusi la cercetari de catre organele de ancheta, "asmutiteā€ impotriva lor de Vasile Blaga, ministrul Administratiei si Internelor.
In urma cu o zi, Nicusor Constantinescu, in calitate de consilier ales al Consiliului Judetean Constanta, a tinut sa faca unele precizari referitoare la procesul constituirii CJC.
Asa ca au dat pe goarna unul dintre numele care au cele mai mari sanse de a se lua "la tranta" cu Nicusor Constantinescu, fostul presedinte (catalogat de unii "ilegal"), dar pe care, in continuare, il sustine PSD.
Danut Culetu, prefectul Constantei, a anuntat ieri ca institutia pe care o conduce a atacat in contencios administrativ decizia alegerii lui Nicusor Constantinescu drept presedinte al Consiliului Judetean Constanta, in urma sedintei din 25.04.2006.
Fostul presedinte Emil Constantinescu se va prezenta astazi la CNSAS "pentru a-si oferi sprijinul" in sustinerea acuzatiilor privitoare la posibila colaborare cu Securitatea a presedintelui Traian Basescu.
Au fost prezenti Mircea Geoana, presedintele PSD, Miron Mitrea, secretarul general al partidului, Cristian Diaconescu, senator de Constanta si purtatorul de cuvant al PSD, Rovana Plumb, presedinta femeilor social-democrate si vicepresedinte PSD, Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului, Radu Mazare, Nicusor Constantinescu, Alexandru Mazare, Corneliu Dida si Edi Martin.
In urma votului membrilor Consiliului, functia de presedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est a fost preluata de Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat in cursul zilei de vineri ca va da in judecata Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii pentru nedemararea procedurilor de cercetare a dosarului presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si incalcarea propriei legi de functionare.
google-analytics.com