Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru" (3.48 secunde)
Liderul PD este convins de faptul ca primul ministru nu va reusi sa-i indeparteze pe democrati de la guvernare si l-a criticat din nou pe Tariceanu pentru decizia acestuia de a amana alegerile europarlamentare.
Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu a transmis o scrisoare Biroului Politic Central al PNL prin care anunta ca s-a autosuspendat din partid pentru a-si exercita mandatul la SECI.
Mihai Voicu a fost propus ministru delegat pentru relatia cu parlamentul, iar Marko Bela ministru de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile culturii, invatamantului si integrarii europene. ... In schimb, liberalii Sebastian Vladescu, actual ministru de finante, si Dan Motreanu, ministru la agricultura, au ramas fara functii.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut ieri premierului Calin Popescu Tariceanu sa renunte la propunerea de numire a Noricai Nicolai in functia de ministru al Justitiei deoarece perceptia publica negativa asupra faptelor acesteia nu duce la cresterea increderii in justitie.
Astfel, Presedintele Romaniei a fost sesizat de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 24 septembrie 2007, pentru exercitarea dreptului de a cere urmarirea penala fata de Seres Codrut, fost ministru al economiei si comertului", se arata intr-un comunicat al Parchetului ICCJ.
Astfel, Presedintele Romaniei a fost sesizat de catre procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 24 septembrie 2007, pentru exercitarea dreptului de a cere urmarirea penala fata de Seres Codrut, fost ministru al economiei si comertului", se arata intr-un comunicat al Parchetului ICCJ.
Presedintele Traian Basescu l-a informat telefonic pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca nu va accepta revocarea din functie a ministrului Apararii Teodor Melescanu, nominalizat pentru functia de ministru al Justitiei.
Monica Iacob Ridzi si "alte doamne ministru" au brevetat "retete de sifonare" a banului public, a declarat, astazi, Mircea Geoana, asigurand, in acelasi timp, ca este de acord cu solicitarea PNL privind infiintarea unei comisii de ancheta in cazul ministrului Turismului, Elena Udrea.
"Asa cum anticipam, domnul Traian Basescu a decis sa dicteze primului ministru Emil Boc si celor de la PD-L o mutare politica pe care cu totii o asteptam.
Daca era vorba de cine stie ce situatie ocazionala si trecatoare, ivita la prima ora, lipsa de informare a primului ministru ar fi fost de acceptat.
Capacitatea premierului Emil Boc de a intelege complexitatea si dificultatile economiei romanesti este limitata, in primul rand din cauza pregatirii acestuia, mai ales in contextul unei perioade extrem de dificile precum criza, considera fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu.
presedintele Parlamentului, Marian Lupu, premierul Vlad Filat, presedinte al Comisiei securitate nationala, aparare si ordine publica a Parlamentului, Igor Corman presedinte al Comisiei politica externa si integrare europeana a Parlamentului, Mihai Ghimpu, deputat in Parlament, Iurie Leanca, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Valeriu Lazăr, viceprim-ministru, ministru al Economiei, Eugen Carpov, viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Vitalie Marinuța, ministru al Apararii, Alexei Roibu, ministru al Afacerilor Interne, Veaceslav Negruța, ministru al Finantelor, Oleg Efrim, ministru al Justitiei, Ion Păduraru, secretar general al Aparatului Presedintelui, Valentin Dediu, director adjunct al Serviciului de Informatii si Securitate, Valeriu Zubco, Procuror General, Dorin Dragutanu, Guvernator al Bancii Nationale, Viorel Chetraru, director al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei.
Din cele 20 de republici cate numara Uniunea (lasam la o parte cele 7 monarhii, reprezentate firesc de primul-ministru), doar trei, cu exceptia Romaniei, sunt reprezentate de Presedinti in Consiliu:
Declaratia Politica a lui Ion Stan sustinuta in Camera Deputatilor in ziua de 13 iunie 2012 Controversatele implicari ale fostului ministru de externe Mihai-Razvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Constitutia nu prevede un termen-limita pana la care un ministru suspendat trebuie inlocuit, in schimb legea fundamentala spune ca seful executivului trebuie sa numeasca un nou ministru, dupa 45 de zile de interimat.
Sunday Times publica un articol intitulat "Da, ministre, ai un portofoliu mare", insotit de o fotografie, in care afirma ca decizia de a o numi ministru pentru dezvoltare regionala pe Elena Udrea, celebra pentru ipostazele sexy in care a pozat pentru anumite reviste (in lenjerie intima), dar si pentru acuzatii de coruptie, este controversata.
Promovarea lui Alexandru Catalin Macovei in fruntea ANI s-ar datora, potrivit unor surse, legaturii sale de rudenie cu fostul ministru al Justitiei, Monica Luisa Macovei (mai exact, cu fostul sot al acesteia).
Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca am avut surprize mari dupa ce am ascultat declaratiile domnului ministru si le-am comparat cu ce am gasit in pachetul de legi publicat pe website-ul ministerului.
Cu tot respectul, am impresia ca doamna ministru delegat pentru pentru ape, paduri si piscicultura practica politica strutului, care, atunci cand nu se ascunde cu capul in nisip, alearga, nici el nu stie pentru ce, dar alearga, si o face temeinic, parand a avea un scop.
Ce zice un fost ministru canadian despre extraterestri (Autor : ... FARCAS) Paul Hellyer a fost timp de 25 de ani, membru al parlamentului canadian si, pentru scurt timp, in 1957, ministru asociat al Apararii din Canada.
google-analytics.com