Cautare

116 de rezultate pentru "milionarii dobrogei" (2.76 secunde)
Este membra a Asociatiei Profesionale Vitivinicole Colinele Dobrogei (membra a ONIV) si inca de la infiintare are implementat sistemul de management al sigurantei alimentare bazat pe principiile HACCP.
Orasul Tulcea se afla situat in judetul Tulcea, fiind resedinta de judet a acestui judet, devenind la data de 14 noiembrie 1878, capitala judetului cu acelasi nume, fiind cel mai important oras al Dobrogei.
Din datele inregistrate in perioada 1961â€"2018, la statiile meteorologice din reteaua Administratiei Nationale de Meteorologie, se constata ca precipitatiile medii multianuale (1961- 2018) din aceasta luna sunt mai mici de 50 l/mp in estul Dobrogei si al Campiei Romane si in Delta Dunarii.
Situata in nordul Dobrogei, Niculitelul este asezat pe ruinele unui grandios oras Traianopolis care avea aproximativ 30.000 de locuitori, infiintat de stapinirea Romana si care comunica cu cetatea Noviodunum, Isaccea de astazi.
El zice ca strugurii de la Ostrov sunt cei mai grozavi struguri din Romania pentru ca in boabe este inmagazinata caldura soarelui, limpezimea aerului de pe malul Dunarii si dulceata din solul dealurilor Dobrogei.
Crama Histria este in partea Dobrogei, foarte aproape de Cetatea Histra. Avem in gama Ammos, Negru de Histria si Nicolaus.
Avioane ale partenerilor greci, care stimuleaza de ani de zile ploile, au insamantat norii de deasupra Dobrogei, cu ajutorul unor rachete speciale, iar ploile nu au intarziat sa apara.
Si poate am preveni cazuri de genul maicutei Irina de la Tanacu sau, ca sa ne apropiem de zona Dobrogei, s-ar risipi banuielile din gama celor reiterate ieri de catre parintii copilului ratacit si gasit mort anul trecut, in preajma manastirii Cocosu, din judetul Tulcea.
Este vorba despre pilotul avionului, care executa misiuni de patrulare aeriana deasupra Dobrogei, si cei sapte militari aflati in elicopterul care a plecat de urgenta in cautarea pilotului.
La meteo apar nori de ploaie, trasnete si vant puternic deasupra Dobrogei. In Dobrogea insa, departe de studiourile unde realitatea este dupa cum are interes patronul sa-si atraga clienti la vilele pe care le-a cumparat la munte cu doi lei de la statul roman, e soare.
Meteorologii au emis, joi, o avertizare Cod galben de ploi torentiale si vijelii, valabila in sase judete din zona Dobrogei si a Munteniei.
Uite-asa, ca in fiecare an, presa constanteana va contabiliza muntii de gunoaie de prin paduricile Dobrogei - aceste adevarate dovezi ale "civilizatiei" rumenite la gratare si "imbalsamate" cu alcool.
Si daca altfel nu se poate, daca pentru romani a devenit o obisnuinta sa sara parleazul in week-end-uri si vacante pentru a se bronza pe nisipuri de aur sau pentru a merge la shopping "in strainatate", mai ieftin decat in bazarul "Europa", se incearca promovarea aspectelor nefavorabile pentru turismul din sudul Dobrogei, doar-doar s-o mai contrabalansa imaginea idilica de pana acum.
Avem bisericute rupestre, avem santiere arheologice, avem atatea lucruri chiar si doar in zona Dobrogei cu care putem atrage unii pasionati de chilipiruri turistice, insa ne multumim sa plantam cativa palmieri care in alte tari pot fi vazuti la tot pasul, de parca acestia sunt pricipalele obiective pentru care turistii ar veni pe malul romanesc al Marii Negre.
Si pe alte drumuri din judetele vecine Dobrogei s-a depus zapada, dar stratul este mai mic sau a fost deja inlaturat de utilajele de deszapezire.
Astazi soarele va fi arzator, iar vremea va fi caniculara in Campia Romana, in Lunca Dunarii si in Podisul Dobrogei, unde disconfortul termic va fi destul de accentuat.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com