Cautare

3870 de rezultate pentru "mihai eminescu c tre veronica" (4.05 secunde)
Ne comportam de parca am fi poporul lui Ramaru’, nu al lui Eminescu. ... Ce i-am facut eu lui Rabinu cand s-a luat de Eminescu si l-a facut fascist era caz clar de inchisoare.
Si-a adus aminte omul de Eminescu! ... Si-apoi, ce atata Eminescu si poezie, cand in ultimii ani educatia copiilor nostri a fost sabotata, in mod repetat.
(Nu l-as aminti deloc pe Eminescu; ... Eminescu este sufletul neamului nostru; e prea mare ca sa-l punem in vitrina; nici n-ar incapea.
Asociatia "I.C.Bratianu" a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, mai exact vineri, 17 martie a.c., Gala premiilor "Profesionalism si Eleganta", eveniment adresat doamnelor si domnisoarelor care prin activitatea lor s-au impus pe plan profesional, social, economic si politic in Constanta.
Salvarea si asa ajunge uneori tarziu", a sustinut Mihai Ionescu. ... Masura este extrem de dureroasa pentru bolnavi", a declarat Veronica Gadea, lider de sindicat la Spitalul orasenesc Vulcan.
Picos Irina-Maria Cosma Paul Pocora Anca Maria Danaila Dan Hamza Daiana Antohe C.Florin Mihai Matei Gh. ... Cristea Victor Porgras Ana Andries Elena Budileanu Veronica Plesu Andreea Badiu Teodora Paul Buta Valentina Onet Dr.
din Craiova (Mihai Dinca), Scoala nr. 37 "Mihai Eminescu" ... din Craiova (Maria Irimescu, Cristian Ghita), Scoala cu clasele I-VIII Cerat (Daniel Hristea, Florin Ispas), Scoala cu clasele I-VIII Isalnita (Petre Milcu), Scoala cu clasele I-VIII Ostroveni (Lucian Glavan), Scoala cu clasale I-VIII Rojiste (Mihai Bobonete).
Astfel isi incepe cea de-a treia carte Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine, autorul Mihai Dragomir. ... Autorul Mihai Dragomir si-a creat o viziune proprie si un concept propriu aspra vietii.
Iar pe 14 iulie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu” din Parcul National (Zona Metrou Piata Muncii), Carla's Dreams vor urca din nou pe scena sa bucure publicul cu piesele lor. ... categoria I (sectoarele A,B,C) la 115 RON si categoria II la 95 RON.
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Meme Stoica, Marius Drogeanu, si Mihai Napu Band, iar cei care au luat cuvantul au fost:
Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. ... Mihai Eminescu catre str. ... Mihai, iar pentru M. Claudiu a fost de 0,78 mg/l alcool in aerul expirat.
Anthony C. ... In competitia de baieti, categoria 11 - 14 ani, castigator a fost Ovidiu Mihai Braboveanu, iar in categoria 15 - 17 ani, castigător a fost desemnat Vlad Balac. ... Anthony C.
Sub acest generic, Primaria Sectorului 3 va organiza o serie de manifestari cultural-artistice, atat in aer liber, cat si in spatiile speciale, recent introduse in circuitul cultural bucurestean de către primarul Robert Sorin Negoita.
Claparul Mihai Coman a parasit scena definitiv. - A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de 20 de ani alaturi de noi, mai intai in studio, apoi pe scena.
Obiectivul nostru este sa castigam tot ce se poate castiga, sa demonstram ca anul 2004 a fost un accident", ne-a declarat Mihai Petre, secretar executiv in cadrul PD Constanta, adaugand ca situatia de fata - aceea de partid in opozitie - nu este o postura noua.
Regele Mihai a afirmat ieri la un post central de televiziune ca este ingrijorat si intristat de evolutiile recente de pe scena politica romaneasca si a avertizat ca acestea risca sa afecteze imaginea externa a tarii.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator, Gheorghe Martin, l-a prezentat ieri pe candidatul conservatorilor pentru Parlamentul European, fostul campion de box si pilot auto Mihai Leu.
Votul uninominal este o necesitate stringenta, este de parere secretarul executiv al PDL Constanta, Mihai Petre, care este convins de faptul ca, atat timp cat functioneaza listele, constantenii nu-si vor cunoaste alesii locali.
Daca, in urma cu aproximativ doua saptamani, imediat dupa alegerile locale, conducerea PSD-ista de la judet hotara sacrificarea lui Dan Matei pentru rezultatele slabe obtinute in municipiul Oradea, cei de la Bucuresti au hotarit vineri acelasi lucru in cazul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, pentru procentul de 13,55% obtinut in alegeri la nivel judetean.
Mihai Luca, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), nu-si va pierde sprijinul politic din partea PD-L.
google-analytics.com