Cautare

3870 de rezultate pentru "mihai eminescu c tre veronica" (3.04 secunde)
In acest context, el si-a reiterat criticile privind „lipsa de preocupare a puterii“ in judetele inundate, precum si gestionarea defectuoasa a crizei inundatiilor. Cristian Diaconescu a mentionat ca nu doreste politizarea acestui subiect, dar cineva tre-buie sa se implice in ajutorarea sinistratilor.
In caz contrar energia inimii va fugi cãtre exterior, ceea ce poate duce la lipsa de energie a inimii si chiar la oprirea acesteia. ... c) Frigul afecteaza cu usurinta partea inferioara a spatelui, genunchii, articulatiile, stomacul, intestinele si ficatul.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Tre' sa conduc tara romaneasca. Ce-mi trebuie mie Parlament European, sa-mi dea mie aia 7.000 de euro pe luna", a declarat Becali.
Gheor-ghe Stefan, dupa ce a fost suspendat din functia de presedinte al PNL pentru ca demisionase din Comitetul Executiv al PNL, alaturi de Gheorghe Flutur pentru a sustine PLD, a anuntat saptamana tre-cuta ca va candida la sefia organizatiei judetene PNL.
Guvernul a aprobat, luni, doar 8 amendamente la proiectul Codului Muncii dintr-un total de 144 propuneri formulate de către parlamentarii coalitiei de guvernare, printre care si cel care acorda prioritate la reangajare persoanelor disponibilizate colectiv pentru o perioada de 45 de zile, scrie Mediafax.
Din cercetarile efectuate de către Inspectoratul Teritorial de Munca al Municipiului Bucuresti a rezultat ca Sobaru Adrian se afla in timpul orelor de serviciu, conform acreditarii de presa avea acces in cladirea Palatului Parlamentului si faptul ca era instruit cu privire la prevederile legislative in domeniul protectiei muncii.
a unui document similar, de către liderul PRM, care l-a si exclus pe Iovici din partid, pentru apropierea de PDL.
Parlamentarii opozitiei isi vor dona indemnizatiile de parlamentar, eu o dau SMURD Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că ... le vor dona unor fundatii Ponta a spus că ... Ponta a precizat că ... Presedintele PSD a mentionat, in acest sens, că
in acest moment normele metodologice de aplicare a legii 151/2010 si in ce stadiu, stiut fiind ca la inceputul anului trecut ele au existat, au fost puse in dezbatere, au fost contestate de către societatea civila, mai putin consultata, desi legea prevede participarea lor si apoi retrase pana la aceasta dată.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat ca i-a propus premierului Victor Ponta preluarea sefiei Ministerului Culturii de către senatorul PNL Puiu Hasotti.
mai greu, tre’ nu doar sa fii vazut, ci sa ai si continut), iar politicienii vor notorietate. Asa ca e plin de ei.
Admitand asta nu putem sa o ardem la infinit ca lautarii si sa ii tot dam din cobza ca Parlamentul e institutie si e o minunatie si toti tre’ sa ne inchinam cand trecem pe langa el, ca babele cand trec la trei statii de biserica, dar in acelasi timp sa ne prefacem ca nu bagam de seama ca e populat cu tot felul de ciudate accidente ale evolutiei.
Chiar elec¬toratul captiv de dreapta este divizat pe falia pro si contra Basescu dupa ruperea PDL si canibalizarea voturilor cu PMP, alta parte a abandonat "proiectul Basescu" in¬tre localele si parlamentarele din 2012 din diverse motive.
"Tre’ sa fii obiectiv!" iti zbiara el, sustinator cal candidatului Bula. "Nu esti obiectiv!" te mustra dumnealui, vajnic aparator al candidatului Sula.
O alta regula de fonta e ca musai, dar musai, tot rumanu' tre' sa-si dea parerea despre orice (bunaoara cam cum fac eu acum), se pricepe, nu se pricepe, il priveste, nu-l priveste.
In Ploiesti, un metru de teren in zona DN1 vari­aza in­tre 20 de euro si 50 de euro.
Potrivit datelor Institutului National de Statistica, publicate in luna mai, stocul investitiilor straine directe a ajuns la finele anului tre-cut la 30,89 miliarde de euro.
Firma spaniola care lucreaza pe malul bulgaresc la santierul Vidin-Calafat s-a tre-zit din amorteala. FCC Construccion a dat bice in ultimele saptamani si a reusit sa recupereze intarzierile cauzate de problemele aparute pe santier.
google-analytics.com