Cautare

842 de rezultate pentru "mihaela radulescu" (3.30 secunde)
Mihaela Teleoaca - Vic Johnson: ... Astazi, sunt inlocuite de Mihai Bendeac si Mihaela Teleoaca. ... Personajul Jean Perkins, sotia uluita ca sotul Henry se intoarce acasa cu o geanta plina de bani, este excelent interpretat de Mihaela Teleoaca.
Mihaela Raileanu) Mihaela Raileanu a postat pe Facebook urmatorul mesaj, de fapt o invitatie la un curs de invatare a unui nou alfabet:
1 Decembrie 1918, la lansarea primei carti a autoarei Mihaela Ioana. Pentru calaraseni Mihaela Ioana este Mihaela Manea de la blocul de langa Palat.
NESCAFE a aratat in cadrul unui eveniment inedit, care a avut loc la Sky Bar de pe Calea Dorobantilor, ai carui invitati speciali au fost Chef Florin Dumitrescu ai medicul nutririonist Mihaela Bilic, ca raspunsurile la intrebarile adresate de catre jurnalisti sunt mai simple decat am fi crezut, un rol esential in mentinerea unui stil de viata sanatos avandu-l pastrarea masurii in toate.
Recent, a Grand Hotel Continental Bucuresti, a avut loc cea de-a doua editie a cursului de dictie si atitudine sustinut de Mihaela Tatu - Arta livrarii discursului.
Mihaela Enache a participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Mihaela Balgradean: ... Mihaela Balgradean, seful sectiei Pediatrie, din cadrul Spitalului MS Curie. ... Mihaela Balgradean. Explicatiile acestei adresabilitati, care, deocamdata, nu se poate spune daca este mai mare comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, sunt multiple.
Cura de slabire garantata de Mihaela Bilic, slabesti pana de Craciun Doamna doctor Mihaela Bilic a postat, pe pagina ei de Facebook, o dieta de slabire cu rezultate garantate pentru toata lumea.
Sedinta plenului Senatului de luni a fost suspendata dupa ce liderul grupului parlamentar al PDL, Cristian Radulescu, a solicitat o a doua pauza de consultari pentru ca propunerea grupului PSD ca Mircea Geoana sa fie inlocuit in calitatea de presedinte al Senatului cu Titus Corlatean sa poata fi dezbatuta in cadrul grupurilor din arcul guvernamental.
Alianta a scartait din nou Liderul Grupului parlamentar PD, Cristian Radulescu, a declarat la finalul sedintei BP ca „s-a cazut de acord pe o formula de compromis“, cu care democratii nu au fost de acord.
Coalitia este relaxata Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a catalogat ideea liderului PSD de a initia consultari cu liderii partidelor parlamentare privind criza inundatiilor drept „o cerere propagandistica, populista“. „Exista un comandament pentru situatii de urgenta“, a explicat Radulescu.
Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan, Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. ... Lunarul Memoria aprare in 1990, cu Banu Radulescu redactor-sef. ... Printre editorialistii ziarului s-au numarat, la lansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si Gabriel G.
- Ziarul Dimineata, celebru la vremea lui, s-a lansat la 19 februarie 1990, iar directorul publicatiei era Alexandru Piru.Printre colaboratori se numarau Grigore Traian Pop, Carmen Firan ,Florin Radulescu-Botica, Ilie Serbanescu, Liviu Franga sau Solomon Marcus. ... - Lunarul Memoria aprare in 1990, cu Banu Radulescu redactor-sef.
Coalitia guvernamentala a decis ca modalitatea de promovare a legilor privind reforma in Sanatate sa fie cea a asumarii raspunderii Executivului, a declarat Cristian Radulescu, liderul deputatilor PD.
Presedintele PPCD Cluj, ßerban Radulescu, membru al acestei comisii, a declarat ieri ca vor fi negociati si termenii unei colaborari in eventualitatea declansarii alegerilor anticipate. ... Totusi, nu se pune in nici un caz problema unei fuziuni", a afirmat Radulescu.
Florin Radulescu este pasionat de fotografie. ... Crezul artistic al fotografului Florin Radulescu: - Imi place Calarasiul cu bune si rele. Imi plac oamenii lui buni si mai putin buni.
In anul 2012, aflandu-ma la Muzeul Dunarii de Jos, unde fusesem invitat sa expun toate machetele executate de mine (in treacat spus, pentru multi fiind un paradox, eu fiind ing.Aviator, toate machetele mele reprezentand nave militare celebre, aceasta datoradu-se unuia din putinele visuri ale mele nerealizat), fiind cu directorul de atunci al muzeului dr.Marian Negu, dar si cu actualul direcor dr.Vali Parnic, am intalnit doi domni - d-nii Meleaca si Florin Radulescu, directorul Muzeului Municipal.
Protocolul Coalitiei de guvernamant nu se poate face pana la o eventuala modificare a Guvernului sau a formulei de sustinere parlamentara a acestuia, este mesajul transmis PC de vicepresedintele PD, Cristian Radulescu.
In plus, dupa cum a declarat liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu (foto), nu a existat o convocare oficiala a partidelor din cadrul Coalitiei.
Liderul deputatilor PD, Cristian Radulescu, a declarat ca liberalii si democratii au decis ca proiectul de buget pe 2007 sa fie trimis joi in Parlament, Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului urmand sa decida, in aceeasi zi, etapele adoptarii acestui act normativ.
google-analytics.com