Cautare

315 de rezultate pentru "micul" (4.84 secunde)
In Banat, la micul dejun din prima zi de Pasti, se practica traditia tamaierii bucatelor. Apoi, fiecare mesean primeste o lingurita de pasti (vin+paine sfintite).
• la micul dejun o ceasca de cafea neagra sau un fruct (portocala, banana, grapefruit, capsuni sau mar); • la pranz un piept de pui fiert sau la gratar, dupa preferinte, un mar sau o para;
Pune in jurul lor sau in pe langa ghivece, daca ai, putin zat si micul ghemotoc de blana nu o sa mai calce pe aici.
Micul dejun era acelasi in fiecare zi, dar nu lipsea traditionalul iaurt de capra, servit cu compot de piersici, pe care il savuram intotdeauna pe sezlong, langa apa...
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
dimineata pregatiti micul dejun, pentru copii sau sot, numai dupa ce ati descoperit unde se ascund pisicile si ati verificat daca toate bolurile cu hrana si apa sunt pline;
Bea prima portie dis de dimineata, cu jumatate de ora inainte sa servesti micul dejun. Bea-o pe cea de-a doua seara, cu jumatate de ora inainte de a merge la culcare.
Dar, de multe ori ramanem descumpaniti cand le vedem in realitate deoarece nu au nimic in comun cu ce vedem pe micul sau marele ecran.
Micul dejun ar trebui sa fie, de fapt, marele dejun. Vorbim despre cea mai importanta masa a zilei, doar. Incheiati-o cu o bautura calda!
Aceasta asolizare reprezinta o veritabila provocare tehnologica. Micul robot a asolizat pe un relief accidentat si in conditiile in care natura solului este necunoscuta.
Astfel, la primul fel, terina de foie gras cu dulceata de smochine, am baut un vin Chardonnay Ingerii din Micul Paris de la Cramele Bazilescu.
"Micul nostru glob terestru este o casa de nebuni intre sute si mii de milioane de lumi." Sursa: Space.com, Live Science, Boston Globe, Fox News, io9
- Pe 6 august 1975, in vagonul regal au luat micul dejun presedintele SUA, Gerald Ford si secretarul de stat Henry Kisinger, impreuna cu Ceausescu.
Cert e ca dupa micul dejun acolo ar pricepe ca mexicanii sunt diletanti cand vine vorba de ardei iute. Cum vorbeste deja o limba straina, de la ma-sa de acasa, l-ar plasa intr-un call center unde ar raspunde la intrebarile tampite ale altor extraterestri, ca si el.
In contrast cu tipul precedent, Tipul Leptinic sare peste mese cu regularitate, in special peste micul dejun, si a uitat cu desavarsire gustul majoritatii retetelor delicioase.
Englezii au costita (bacon) ca parte integranta din micul dejun, spaniolii au facut celebru jambonul de Serrano si chorizo, americanii sunt innebuniti dupa coaste, iar popoarele germanice nu concep berea fara carnati.
- la micul dejun: omleta din doua oua, o felie subtire de carne slaba la cuptor, brocoli fiert; - la pranz: un piept de pui la gratar servit cu salata verde mare cu ulei si otet;
Compozitia (granule plus apa plata) se bea de regula dimineata cu minim 30 de minute inainte de micul dejun, iar pentru afcetiunile cronice de trei ori pe zi inaintea meselor principale.
Degajat ca o zambila, sigur pe el ca o gorila trufasa, dendi de mahala damboviteana, iese ca sarpele-n poteca in micul ecran de unde sugereaza, imbarbateaza si, culmea obrazniciei, da ordine.
La micul dejun: tartina din paine integrala (40g); 10 g de unt degresat sau o portie de branza cu putine grasimi;
google-analytics.com