Cautare

256 de rezultate pentru "michael jackson" (3.18 secunde)
Initiata si condusa de Sebastian Burneci, prim trompetist si solist al Big Band-ului Radio Bucuresti, orchestra ii are in componenta sa pe cei mai de seama muzicieni ai acestui gen, trompetistii Silviu Albei, Silviu Groaza, trombonistii Radu Florian, Adrian Cojocaru si Cristi Labus, sectia ritmica avandu-i pe Laurentiu Zmau la baterie, Ionut Bica la pian si pe Michael Acker la contrabas.
Tatal lui Spiro, Michael Kantartzis, este specialist in domeniul politicii. Pe timpul verii, se ocupa de acest magazin intitulat The Shop On The Beach (Magazinul de pe plaja), iar toamna si iarna, pentru a putea supravietui, are o afacere in comertul cu portocale.
de Michael Andrews, iar aranjamentul muzical a fost creat de Manish Raval si Tom Wolfe. Filmul este recomandat de Cinema City si distribuit de InterComFilm.
Artista care l-a impresionat pe Michael Bolton, lanseaza toamna aceasta noul single intitulat "Ciuleandra". Asa cum si-a obisnuit publicul, Diana Matei imbina ritmurile moderna cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face.
Premiul i-a fost inmanat producatorului Rhythm Of The Dance de catre actorii Stefanie Powers - cunoscuta pentru serialul TV Hart to Hart si Michael York - actor englez a carui voce nareaza povestea filmului Sleeping Beauty aparut in anul 2014.
AGERPRES/ Actorul Omar Sharif a incetat din viata, la varsta de 83 de ani Actorul egiptean Omar Sharif, nascut Michael Demitri Shalhoub, ale carui roluri in Lawrence al Arabiei si Doctor Jivago au devenit legendare, a murit vineri, la Cairo, in urma unei crize cardiace, la varsta de 83 de ani, a declarat agentul sau, pentru AFP.
A cantat cu titani ai jazzului precum Billy Cobham, Jack DeJohnette, Michael Brecker,Randy Brecker sau Joe Lovano, pentru a numi doar cativa.
Treptat, planul editorial s-a diversificat, printre noutati numarandu-se bestselleruri de top apartinand unor autori precum James Clavell, Dean Koontz, Robert Ludlum, James Patterson, Michael Connely, Nora Roberts, Amanda Quick.
Filmul The Revenant, cu 12 nominalizari, inclusiv la categoriile cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor in rol principal si cel mai bun actor in rol secundar, este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale.
Cand il vezi pe Sacha facand comedie e ca si cand ai urmari golurile lui Michael Jorda, sustine Isla Fisher, care o interpreteaza pe Jodie, fata de care e indragostit Sebastian in film.
Nia Vardalos - Toula John Corbett - Ian Michael Constantine - Gus Lainie Kazan - Maria Andrea Martin - Aunt Gia Carides - Nikki Joey Fatone - Angelo Elena Kampouris - Paris
Videoclipul piesei Spaceship a fost regizat si filmat de Michael Mircea, cel care a facut si videoclipurile I'm Coming Home, My Heart is Gone sau Diggy Down â€" INNA si prezinta povestea de dragoste cu aventuri si peripetii a unor indragostiti.
Videoclipul pentru No Good For Me a fost filmat in Bucuresti, DoP si regizor Michael Mircea. Actiunea se desfasoara in jurul frumoasei Cristinei Ich, personajul care apare in videoclip, cunoscuta publicului datorita colaborarilor cu BRomania, dar si pentru proiectele in care este implicata.
Andy Samberg (Cloudy with a Chance of Meatballs, Hotel Transylvania), Katie Crown (Clarence), Kelsey Grammer (Toy Story 2, The Simpsons), Jennifer Aniston (We're the Millers, Horrible Bosses), Ty Burrell (Finding Dory, Modern Family), Keegan-Michael Key (The Angry Bird Movie, Keanu, Key&Peele), Jordan Peele (Keanu, Key&Peele) si Danny Trejo (The Book of Life, Muppets Most Wanted).
Michael Douglas, Tom Hanks, Keanu Reeves, Leonardo DiCaprio, Harrison Ford, Mark Wahlberg. Actrite: Meryl Streep, Charlize Theron, Halle Berry, Scarlett Johansson, Penelope Cruz.
Vanotek - Take the Highway (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=U1mjpVyG1oA Videoclipul a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care a lucrat Vanotek pana acum de fiecare data, pentru fiecare single.
Will Arnett revine la Universul LEGO de aceasta data in rolul lui LEGO Batman/ Bruce Wayne si completeaza distributia alaturi de Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson si Ralph Fiennes in LEGO Batman:
In curand, la cinematografele din Romania, va rula filmul Ghost in the Shell, in regia lui Rupert Sanders. Cu: Takeshi Kitano, Scarlett Johansson, Michael Pitt Gen film: actiune, drama, SF Durata: 120 minute Premiera in Romania:
De curand, Minelli a lansat si videoclipul oficial al piesei, in regia lui Michael Mircea. Minelli - Empty Spaces (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=cAkcx-pES9M Empty Spaces este fresh, are un sound cool, de club si atrage atentia de la prima ascultare.
Videoclipul a fost regizat si filmat de Michael Mircea cu care a lucrat de fiecare data pentru single-urile lansat inainte de Tell Me Who, Vanotek a lansat Take the Highway.
google-analytics.com