Cautare

255 de rezultate pentru "michael jackson" (9.07 secunde)
Un investitor australian, Tony Michael, intentiona sa construiasca un megacomplex de divertisment, cu hipodrom, terenuri de golf, piscine, hoteluri si restaurante, toate in valoare peste un miliard de dolari.
La eveniment au mai fost prezenti primarul orasului Viena, Michael Haupl, primarul orasului Ulm, Ivo Gonner, primarul Sofiei, Yordanka Fandakova, Peter Langer, coordonator general al Consiliului Oraselor si Regiunilor Dunarii, precum si Jose Palma Andres, director al Comisiei Europene, in cadrul DG-Regio, alaturi de alti oficiali europeni.
Evaluat la 250.000 de dolari de expertul in bijuterii Michael O‘Connor, acesta are un diamant imens de 7-8 carate montat pe o banda lata de platina.
Michael Schumacher (Mercedes) si Jenson Button (McLaren-Mercedes) au dezamagit din nou. Primul a abandonat, iar Buton s-a clasat abia pe locul 17, la un tur in spatele colegului sau care a castigat cursa.
Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de francezul Stephane Lannoy, ajutat de compatriotii sai Frederic Cano, Michael Annonier (arbitri asistenti), Fredy Fautrel si Ruddy Buquet (asistenti suplimentari).
Partida de la Milano va fi condusa de un arbitru de care Stelei nu-i face placere sa-si aminteasca, grecul Michael Koukoulakis, care in toamna a oficial la centru in intalnirea pe care ros-albastrii au pierdut-o acasa, cu 1-5, in fata lui VfB Stuttgart.
1 Simon Gerrans (Aus) Orica-GreenEdge 12:47:24 2 Daryl Impey (RSA) Orica-GreenEdge 3 Michael Albasini (Swi) Orica-GreenEdge 4 Michal Kwiatkowski (Pol) Omega Pharma-Quick Step 0:00:01 5 Sylvain Chavanel (Fra) Omega Pharma-Quick Step 6 Edvald Boasson Hagen (Nor) Sky 0:00:03 7 Christopher Froome (GBr) Sky 8 Richie Porte (Aus) Sky 9 Nicolas Roche (Irl) Saxo-Tinkoff 0:00:09 10 Roman Kreuziger (Cze) Saxo-Tinkoff
Potrivit acestuia, insa, incidentul a avut loc "fara indoiala la o viteza redusa", o aluzie la dezbaterea legata de viteza pe care a avut-o fostul campion la Formula 1, Michael Schumacher, in momentul accidentului grav de schi pe care l-a suferit.
Au urmat 65 de pole postion, un record incredibil care a fost doborat abia in 2006 de Michael Schumacher. In a85, dupa un an de contract cu Lotus, s-a clasat pe locul 4.
Cosmote va continua sa isi depaseasca performantele si sa exploateze avantajul dat de apartenenta la Grupul OTE", a declarat Michael Tsamaz, Deputy CEO al Cosmote Group.
Michael Stefanone de la Universitatea Buffalo. Dr Stefanone si echipa sa au examinat comportamentul online cu ajutorul unui studiu realizat de 311 voluntari.
abc1233 11. Nicole 12. Daniel 13. babygirl 14. monkey 15. Jessica 16. Lovely 17. michael 18. Ashley 19. 654321 20. Qwerty
Chanel, Gucci, Lacoste, Dior, McAfee, Symantec, Armani, Guess, Burberry, Tommy Hilfiger, Versace, YSL sau Michael Kors se afla, de asemenea, printre marcile contrafacute, scrie MEDIAFAX.
Doctorul Michael Ramscar, conducatorul cercetarilor, a dorit sa reevalueze capacitatea cognitiva a persoanelor in varsta, utilizand computerele.
In 2009, intr-un sondaj al publicatiei Autosport, AYRTON SENNA a fost desemnat cel mai mare pilot al Formulei 1 din toate timpurile, urmat de septuplul campion mondial german Michael Schumacher.
Michael Papaeracleous, Executive Director Distributie in cadrul Logicom, adauga: "Intentionăm sa promovam NetApp si Cisco impreuna intrucat impartasesc o viziune comuna pentru viitorul Datacenter.
La Olimpiadele Culturale de la Atena din 2002, a interpretat rolul titular in "Electra", de Sofocle, in regia lui Yiannis Margaritis, iar in 2005 a revenit la Atena, in toate rolurile feminine din "Lysistrata", de Aristofan, in regia lui Michael Cacoyannis.
Actori indragiti vor putea fi urmariti in productii semnate de mari regizori ai lumii, ca Pedro Almodovar, Francois Ozon, Wes Anderson, Thomas Vinterberg sau Michael Haneke.
Poster romanesc Imediat ce afisul semnat de Ana Toma pentru evenimentului de la "Tramvaiul 26" a fost facut public, Michael Rothenberg, din San Francisco, initiator al campaniei internationale, s-a aratat incantat:
La numai 100 de metri de Piata Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18, intr-o zona istorica spectaculoasa, vedetele au petrecut impreuna cu publicul, celebrand astfel Bucuria Cafelei la Coffeol Brasov.
google-analytics.com