Cautare

256 de rezultate pentru "michael jackson" (3.02 secunde)
Josh Mitchell (titular in tur), Karl Dodd, Ryan Lee Clarke (aflati de doua zile in pregatiri) si Michael Baird (asteptat luna viitoare).
"Vom trai foarte multa vreme cu acest gen de probleme", spune Michael Chertoff, secretarul american pentru securitate interna. 11 septembrie a schimbat insa mult mai mult.
Michael Clarke spune ca inclestarea dintre Rusia si Ucraina ar putea sa se lungeasca pe parcursul secolului, cu perioade de pauza si cu armistitii intermitente si ca nu se va termina pana ce Rusia nu va accepta ca Ucraina are dreptul sa existe si sa fie un stat independent.
O cupola mare, mare si neagra (precum prelata pusa la concertul lui George Michael sa acopere rusinea putinilor spectatori) s-a pravalit peste Romania si ne-a prins in capcana.
Cine a vazut documentarul jurnalistului american Michael Moore, Fahrenheit 9/11, intuieste ca NATO e mai mult decat o simpla alianta care are ca unic scop pacea mondiala.
Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a si criticat rimtul lent al lucrarilor de reconstructie de la i"Ground Zeroi", locul unde au avut loc atacurile de la 11 septembrie asupra complexului World Trade Center, din Manhattan.
Mai folosesc parfumul Michael Kors, care are un miros floral, de lacramioare si crini. - Care este locul ideal de vacanta pentru tine si cu cine iti doresti sa ti-o petreci?
Sam Bankman-Fried, in varsta de 30 de ani, a fost pus sub acuzare de Tribunalul din Manhattan El este acuzat ca s-a angajat intr-o schema de fraudare a clientilor FTX Avocatul apararii, Michael Weinstein, a spus ca se asteapta la conditii foarte restrictive in cazul eliberarii preventive
Printul Harry isi lanseaza primul volum de memorii astazi, pe 10 ianuarie. Harry a participat la "60 minutes" a lui Anderson Cooper, dar si la Michael Strahan.
Principalii martori ai acuzarii sunt Michael Cohen, fostul fixer al lui Trump, si Stormy Daniels. Trump mai este anchetat penal in alte dosare:
Principalii martori ai acuzarii sunt Michael Cohen, fostul fixer al lui Trump, si Stormy Daniels. Trump mai este anchetat penal in alte dosare:
O multime de vedete si invitati din intreaga lume participa anul acesta, de la Uma Thurman la Mads Mikkelsen si Helen Mirren. Un Palme d'Or onorific este acordat lui Michael Douglas.
Prietenii si apropiatii lui Donald Trump se intorc impotriva lui dupa cele 4 dosare Michael Cohen, odata fixerul lui Trump, acum e vedeta martor in procesul din NY
IQ-ul este influentat de alimentatie, dezvaluie un nou studiu Michael Crawford, cercetator: "Dimensiunea creierului s-a micsorat cu 20%" Crawford sustine ca scorurile IQ au scazut cu aproximativ 7% per generatie
Filip, Fica, Avounou, El Kaddouri, Serebe, Michael Antrenor: Adrian Mutu Universitatea: L. Popescu - Capatina, Maldonado, Badelj, Bancu (cpt.) - Al.
Filip, Fica, Ciupei, Avounou, Serebe, Michael Antrenor: Adrian Mutu Arbitru: George Gaman (Craiova) / A1: Ferencz Tunyogi (Zalau) / A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com