Am vazut cu placere filmul Nunta a la grec 2 (My Big Fat Greek Wedding), care prezinta, de fapt, aventurile familiei Portokalos, o continuare a comediei din 2002, Nunta a la grec.
Recunosc ca mi-a placut mult mai mult prima parte, care este o comedie romantica savuroasa. S-a nimerit sa vad prima parte in autocar, cand un ghid special, Claudiu Mihailescu, ne-a pus DVD-ul, in drum spre Grecia.
Ce poate fi mai frumos, in timp ce strabati Grecia, cu autocarul, sa vezi chiar o comedie romantica despre aceasta tara superba? Asa ca am vazut Nunta a la grec de doua ori, in timp ce calatoream spre o destinatie superba: o data spre Insula Lefkada, Grecia, si alta data spre Atena, la un Revelion pe care urma sa-l petrecem acolo.
Asa ca de acest film ma leaga amintiri speciale, petrecute in Grecia, o tara in care mi-ar fi placut cu siguranta sa ma nasc, asta daca nu m-as fi nascut aici, in Romania!
Prima parte mi s-a parut mai savuroasa decat prima, dar si a doua a fost ok, avand in vedere ca am vizionat-o din fotoliul confortabil din Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
Asa ca, daca nu ati apucat sa vedeti filmul, dati o fuga la cinema neaparat!
pe scurt, dupa ce si-au petrecut majoritatea timpului certandu-se pe probleme fiicei lor adolescente, Toula si Ian au parte de probleme in familie pe care trebuie sa le rezolve in timp ce trebuie sa participe la o alta nunta a la grec, de data aceasta, mult mai mare si fastuoasa.
Fluent si bine ritmat, filmul lui Joel Zwick este o comedie de calitate, o simpatica satira sau intepatoare sarja adusa societatii de consum americane.
Comedia se poate vedea in orice cinematograf si va garantez ca merita din plin toate cele 94 de minute!
Distributa filmului:
Nia Vardalos - Toula
John Corbett - Ian
Michael Constantine - Gus
Lainie Kazan - Maria
Andrea Martin - Aunt
Gia Carides - Nikki
Joey Fatone - Angelo
Elena Kampouris - Paris