Cautare

70 de rezultate pentru "melodi cu ro mania" (3.01 secunde)
"Ele seamana cu scoaterea la tabla a elevului Bula sa vada daca si-a facut lectiile. ... Alianta nu va colabora cu PUR si PRM Liderii Aliantei D.A. au tinut sa asigure ca este exclus orice protocol postelectoral cu PRM si putin probabil unul cu PUR.
Cu toate acestea, Mohora a declarat ca era necesara o atitudine mai activa in promovarea punctelor de vedere ale Opozitiei si o dezbatere mai sustinuta.
Dialogul elitei politice din Ungaria cu liderii organizatiilor maghiare din afara granitelor, desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Budapesta, dialog cunoscut in ultimii cinci ani sub denumirea de "Conferinta Permanenta a Maghiarilor", a avut loc intr-o mare tensiune.
Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire. El sustine ca a slabit aproape 5 kilograme.
Vioi ca un tanar UTC-ist proaspat insarcinat de partid cu o functie de raspundere, presedintele Ion Iliescu opinteste din greu la campania electorala a partidului de guvernamant.
Conducerea Camerei Deputatilor a trimis Comisiilor juridice reunite spre avizare solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de modificare a listei Guvernului, aprobata prin hotarare a Parlamentului, in sensul desfiintarii functiei de ministru delegat pentru coordonarea Autoritatilor de Control.
Cariera de functionar al Senatului a fostului secretar general al acestei Camere, Constantin Sava, sta in mana succesorului sau, democratul Dan Vasiliu.
Ei si-au facut publice odata cu candidaturile bunurile pe care le detin, insa in ciuda acestui fapt era necesar sa dea o noua declaratie dupa ce au dobindit mandatul.
Alianta D.A. Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Banii vor fi alocati pentru instruirea unui numar de 35 de viitori senatori care vor fi desemnati sa participe la activitatile Parlamentului European, ca observatori, pana la obtinerea de catre Romania a statutului de membru cu drepturi depline, respectiv ianuarie 2007.
In situatia formatiunilor neparlamentare, tragerea la sorti se va desfasura in doua etape, la prima participand formatiunile care au depus liste de candidati atat pentru Camera Deputatilor, cat si pentru Senat. In aceasta situatie, cu liste complete de candidaturi, se afla Partidul Ecologist Roman si Partidul Socialist Unit.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, condusa de deputatul PSD, ar putea supraveghea si controla inca doua servicii de informatii pe langa cel condus de Radu Timofte:
Discursuri subtile cu tinte mai mult decit evidente Prevazuta pentru ora 16:00, sedinta a inceput cu aproape o ora intirziere, din cauza negocierilor intense care s-au purtat in spatele usilor inchise.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. ... "Consider ca epoca unanimitatii a apus, cu sau fara voia noastra, iar acest lucru este unul dintre semnele de maturizare, de evolutie a PSD-ului”.
Biroul Permanent National al PD a stabilit ieri componenta comisiei care se va ocupa de modificarile ce vor fi aduse statutului PD, a declarat presedintele interimar al acestei formatiuni politice, Emil Boc.
Incepand cu acea data, lucrarile in aceasta camera a Parlamentului se vor prelungi pana la 13 sau 14 decembrie, cand va intra in functiune noul Senat. ... In legatura cu acest subiect, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ieri ca este vorba doar de o gluma a lui Iorgovan.
Ogranismul, format din mai multe organizatii neguvernamentale si institutii media, a monitorizat timp de mai multe luni activitatea prezumtivilor candidati, insistind asupra unor criterii precum traseismul politic, colaborarea cu fosta securitate si regimul comunist, utilizarea pozitiei publice in interes personal, discrepanta intre venituri si avere.
In urma votului secret cu buletine de vot s-a decis ca presedinte al Comisiei sa fie deputatul democrat Romeo Raicu, iar vicepresedinte sa fie deputatul PSD Constantin Nita.
Cum va veti descurca cu cei doi spini din coasta: ... Ce veti face cu toata aceasta "nobilime”?
UDMR vrea sa se implice in elaborarea unui pachet de legi in domeniul descentralizarii invatamantului, culturii, sanatatii si institutiilor sociale, dar si pentru a diminua prerogativele prefectului in teritoriu, a declarat, ieri, liderul Uniunii, Markó Béla.
google-analytics.com