Cautare

70 de rezultate pentru "melodi cu ro mania" (2.62 secunde)
Valer Dorneanu, presedintele Camerei Deputatilor, si-a exprimat ieri, intr-un comunicat de presa, surprinderea fata de unele acuzatii aduse de liderul PD, Traian Basescu, referitoare la parlamentarii romani.
Un convoi cu primele o mie de computere pentru scolile din mediul rural a plecat ieri din fata Palatului Victoria, urmand ca in doua saptamani sa fie predate unitatilor scolare si restul de doua mii.
Presedintele Traian Basescu pune umarul la reorientarea spre doctrina populara a PD, al carui lider a fost pana sa ajunga la Cotroceni.
Vicepresedintele PNL Mona Musca sustine ca exista mai multe variante in ceea ce priveste fuziunea PNL cu PD.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a transmis ieri parlamentarilor o scrisoare deschisa prin care face apel la senatori si la deputati sa sustina legile privind reforma in domeniile proprietatii si justitiei, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.
FOTO: Alina Mungiu-Pippidi si Cristian Parvulescu, amenintati cu tribunalul, au decis sa contraatace
Astfel, liderul Corneliu Vadim Tudor a luat parte a o intalnire cu membrii si simpatizantii partidului incepandu-si discursul electoral cu critice la adresa guvernelor ce s-au perindat la conducerea tarii, dupa 1989.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR. El a adaugat ca, daca va fi cazul, va amplasa panouri inscriptionate cu “Tinut Romanesc“.
“Singura mea dorinta este de a face politica ecologista, politica a echilibrului, a naturii care le impaca pe toate, carnivorele cu ierbivorele etc.“, a declarat Lificiu, care a si fost ministru al Mediului in perioada 2002-2004.
Lupta dintre cei doi contracandidati la sefia comisiei a fost stransa, Maior castigand cu 19 voturi fata de cele 17 primite de Mihail Popescu.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
“Dupa alegerile locale din 2000, partidul care la vremea aceea il avea drept presedinte pe Adrian Nastase detinea 35,5% din totalul primarilor, iar in 2001 ajunsese la 53,6%, pentru ca in 2003 sa se mandreasca cu 64,4%.
sa vada care ii este rostul, cu ce se mananca functia (de pe urma careia multi au avut de mancat nu o paine, ci mult mai multe!), ce atributii si indatoriri au…
Motiunea de cenzura depusa de PSD cu ocazia angajarii raspunderii Guvernului va fi prezentata luni in plenul Camerelor reunite, iar dezbaterea si exprimarea votului secret cu bile va avea loc in sedinta de miercuri a Parlamentului, a anuntat secretarul Camerei, liberalul Titu Gheorghiof (foto).
Comisia pentru cultura a Camerei a avizat favorabil ieri, cu unanimitate de voturi, initiativa legislativa pentru modificarea Legii de organizare si functionare a SRR si SRTv, depusa de chestorul Hunor Kelemen (UDMR).
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
Asadar, stirea ca va fi debarcat de la carma unei institutii atat de importante si cu nenumarate oportunitati, chiar si in domeniul afacerilor particulare, a fost primita de cel in cauza, dupa cum ne-au declarat apropiati de-ai acestuia, extrem de prost.
Ciuhandu, care probabil l-a auzit pe Traian Basescu spunand ca Alianta ar fi de acord sa guverneze impreuna cu PNTCD, si-a exprimat si convingerea ca taranistii vor participa la polarizarea fortelor de dreapta, alaturi de PNL si PD, pentru a contrabalansa ascensiunea stangii.
google-analytics.com