Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (6.72 secunde)
Totusi, ieri la prânz, cumparatorii erau atrasi ca un magnet de majoritatea magazinelor care aveau postata în vitrina inscriptiile „reduceri“, „promotii“ sau „oferte speciale“, semn ca strategiile de marketing functioneaza.
Ea a mai punctat faptul ca o evolutie similara a avut loc si in momentul in care moneda americana se situa la un nivel inalt, iar populatia se imprumuta in dolari.Una dintre problemele ridicate de bancheri este reprezentata de legislatia privind creditul ipotecar, mai ales pe relatia cu dezvoltatorii de proiecte imobiliare.Astfel, Rozaura Stanescu, seful directiei Dezvoltare Produse, Strategie si Marketing din BRD, a aratat ca bancile nu pot inregistra o ipoteca pentru un client care se angajeaza sa cumpere un apartament intr-un complex rezidential neconstruit inca, mai ales cand dezvoltatorul se finanteaza tot prin imprumut bancar.
Fondurile sunt prevazute in programul anual de marketing si promovare turistica, aprobat de Guvern, avand ca scop promovarea celor mai importante destinatii si forme de turism in tara si pe principalele piete turistice din strainatate.
Seminarul a cuprins patru sesiuni, acoperind rafinarea petrolului si a produselor petrochimice, marketing/retail, productie si alte operatiuni (calitatea produselor, siguranta mediului).
Investitii eligibile pentru produsele agricole sunt constructiile noi si/sau modernizarea cladirilor folosite pentru procesul de productie, achizitionarea in leasing de noi utilaje, instalatii, echipamente, aparate si costuri de instalare, investitii pentru imbunatatirea controlului intern al calitatii materiei prime, semifabricatelor, produselor si subproduselor obtinute in cadrul unitatilor de procesare si marketing;
Obiectivul general al acestei masuri este cresterea competitivitatii întreprinderilor de procesare agroalimentare prin îmbunatatirea performantei generale a întreprinderilor din sectorul de procesare si marketing al produselor agricole si forestiere.Proiectele elaborate pentru masura de dezvoltare a satelor pot beneficia de o cofinantare de pâna la 100%, iar aceasta masura beneficiaza de o alocare de peste 1,5 miliarde de euro, asigurata din fonduri europene si de la bugetul national.
Obiectivul general al acestei masuri este cresterea competitivitatii întreprinderilor de procesare agroalimentare prin îmbunatatirea performantei generale a întreprinderilor din sectorul de procesare si marketing al produselor agricole si forestiere.Proiectele elaborate pentru masura de dezvoltare a satelor pot beneficia de o cofinantare de pâna la 100%, iar aceasta masura beneficiaza de o alocare de peste 1,5 miliarde de euro, asigurata din fonduri europene si de la bugetul national.
In prima faza, vor intra 60 de cabane, care indeplinesc conditiile pentru primirea turistilor, iar personalul este calificat in domeniu", a declarat Cristian Apostol, directorul de marketing, strategii si cooperare internationala al RNP.Reprezentantii Regiei estimeaza ca incasarile rezultate din cazarea turistilor in cele 60 de cabane se vor ridica la 900.000 de euro in acest an, fata de incasari de 300.000 de euro anul trecut, obtinute de institutie din activitatea de silvoturism.Agentiile care vor colabora cu Regia vor fi obligate sa pastreze tarifele Romsilva, iar in schimb Romsilva va asigura comisionul.
Avantajul supermarketurilor si hipermarketurilor comparativ cu magazinul de la bloc este acela ca au retele de marketing bine puse la punct, reclama si publicitate aproape în fiecare cutie postala a craiovenilor.
Pentru Sandero, oficialul Dacia nu a precizat costurile programului de garantie extinsa.Pe site-ul international al Dacia Sandero se arata ca in statele Italia, Franta, Belgia, Croatia, Cehia, Ungaria, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Spania si Elvetia modelul va avea trei ani de garantie in limita a 100.000 de kilometri.In Slovenia garantia va fi de tot de trei ani, dar in limita a 150.000 de kilometri, in timp ce in Algeria nu este specificata perioada garantiei, iar in Turcia modelul va avea doi ani de garantie, fara sa fie precizat numarul de kilometri."Garantia oferita in diverse tari este mai mult un element de marketing.
Fondurile pentru consultanta se vor acorda IMM-urilor pentru dezvoltarea de strategii bazate pe solutii inovative pentru crearea de noi produse/servicii, in cazul planurilor de afaceri, studiilor de fezabilitate si prefezabilitate privind implementarea tehnologiilor ecoficiente, tehnologii si produse competitive, management, marketing si analize financiare.
Afacerea era tentanta, deoarece costurile de marketing si de start-up erau suportate de firma-mama, dar, în prezent, nu mai prezinta importanta prea mare contractarea unei francize.
Unele credite devin neperformante în timp, atât din cauza concurentei din piata, cât si a perfectionarii strategiilor de marketing bancar sau a politicii monetare a BNR.
In prezent, din cele 205 de cabane administrate de Romsilva, doar 60 sunt implicate in acest sistem, dar exista intentia de a mai introduce alte 10 cabane, pana la sfarsitul anului", a declarat director Directia Strategii, Marketing si Cooperare Internationala din cadrul Romsilva, Cristian Apostol.
Compania este prezenta totusi in Romania inca din 1995 si are in componenta o divizie de vanzari si marketing in Bucuresti, precum si fabrica de masini de gatit de la Satu Mare, din care detine 99,52% dintre actiuni.
Pe parcursul celor doua zile ale simpozionului vor avea loc dezbateri pe 12 sectiuni, de la integrarea europeana si afaceri internationale, la globalizare si crestere economica, turism si servicii, management, comunicare si marketing, finante publice, pâna la banci, piete financiare si tehnologia informatiei în economie.
activitati de pescuit si acvacultura, activitati privind productia primara a produselor agricole sau activitati de procesare si marketing ale produselor agricole.
Retailerul nu va delista produsele distribuitorului, produse marca producator, pe motivul promovarii produselor din aceeasi gama, marca proprie a retailerului", se precizeaza in proiectul de Cod.In ceea ce priveste eliminarea anumitor taxe, in proiectul de Cod se mentioneaza ca distribuitorul nu poate fi obligat, in mod direct sau indirect, sa contribuie la costurile de marketing ale magazinului.
Potrivit Codului, furnizorii nu pot fi obligati de comercianti sa contribuie la costurile de marketing ale magazinului, de asemenea, furnizorii nu pot fi obligati sa contribuie la costurile de deschidere a unui nou magazin sau la cele legate de cresterea suprafatei de vanzare, de alte amenajari, renovari.
Semnatarii Codului convin asupra existentei unui contract-cadru, care va respecta legislatia în vigoare.În ceea ce priveste eliminarea anumitor taxe, în proiectul de Cod se mentioneaza ca distribuitorul nu poate fi obligat sa contribuie la costurile de marketing ale magazinului.
google-analytics.com